![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τυχερουλη,καλα να περασετε και να προσεχεις το κοριτσι.Φιλια και στους δυο σας,καλη συνεχεια.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή συνέχεια Στράτο Περιμένουμε συνέχεια από το ταξίδι σας .
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά να περνάτε! Φχαριστηθείτε το ταξίδι σας
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Είδε την παραπάνω φωτό, ένας συγγενής μου, κ μου λέει ... Τί είναι αυτοί ρε π****στη μου ??? Με την κορμοστασιά τους, γέμισαν το πλάνο ... μπράβο ρε Έλληνες - "κατατροπώστε" τις Άλπεις ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Καλή συνέχεια και καλούς δρόμους Στράτο και Αντόνια
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή συνέχεια Στράτο και Αντωνία, να το ευχαριστηθήτε όσο περισσότερο γίνεται...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Στρατούλη και Αντωνία !!!
Καλούς δρόμους φιλαράκια !!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
έ, καιρός ήταν. Φάγαμε 4 ώρες συνεχόμενα δυνατή βροχή, μετά άνοιξε ο καιρός, περιληπτικά, σήμερα από Merano κατευθυνθήκαμε προς Δολομίτες, Katerpass, Pordoi, passodiFalzarego, Crocipassκαι έξω από την Cortinaγια διανυκτέρευση. Σ’ ευχαριστώ για τη μεσολάβηση της ανταπόκρισης και πολλά φιλιά σε όλους τους φίλους μας στο GSforum!!!
|
|||
|
|||
|
Πολλά φιλιά κι από εμάς φίλε !
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλη συνεχεια παιδια!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Live ανταπόκριση από το Ράντσο !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 34 | 14-02-2011 00:08 |
| ροπόκλειδο | dive_nparaskevopoulos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 04-02-2011 22:01 |
| Μπλόκο" στις πιστωτικές όσων καθυστερούν τις δόσεις | gsmaniac | Ελλάδα | 17 | 12-10-2010 20:16 |
| ροπόκλειδο=δυναμόκλειδο | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 03-04-2010 20:40 |
| Ολόκληρες πόλεις μετατόπισε σε δευτερόλεπτα ο | gsmaniac | Κόσμος | 2 | 09-03-2010 21:25 |