![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωωωω... δίπλα δηλαδή.
Τώρα που μέσα σε βρήκε άλλο θέμα και βάζεις τέτοια χαμογελάκια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο γραφείο βέβαια όπως όλοι οι σκληρά εργαζώμενοι στο Δημόσιο.........................
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ημουν στο Β σε ξενοδοχείο και τα δίδυμα στο Α...!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Την ατυχία μας μέσα. Μερικούς μήνες αργώτερα δεν μπορούσες να πάς ![]() Last edited by napgeo; 12-09-2011 at 14:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σπίτι ήμουν και τα έβλεπα την ώρα που γινόντουσαν.
Έχω όμως και μια ερώτηση για το κοινό!! 2750 άνθρωποι έχασαν την ζωή της εκείνη την ημέρα που δήθεν η Αμερική χτυπήθηκε από την τρομοκρατία. Οι εκατοντάδες εβραίοι που εργαζόντουσαν στους δίδιμους, που ήταν; Γιατί δεν σκοτώθηκε κανείς; Και δες είναι ρατσιστικό το θεματάκι, απλά ας αναρωτηθούμε ποιοί σχεδίαδαν τούτη την ενέργεια και μετά θα βγάλουμε πολλά μηνύματα. Δείτε και κάτι σχετικό εδώ: Ανατριχιαστικές αλήθειες από έναν υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ (έχει και ένα βιντεάκι... δείτε το όλο, αξίζει!!) Last edited by VILLY; 12-09-2011 at 15:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγαινα στη δουλειά και το άκουσα στο αυτοκίνητο, η είδηση έλεγε για ένα αεροπλάνο. Φαντάστηκα πως κάποιος άπειρος πιλότος θα στούκαρε από λάθος κάποιο ελαφρό μονοκινητήριο.
Αργά το βράδυ έμαθα τι είχε συμβεί. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ΕΚΕΙ. Ήμουνα όλο αυτό το διάστημα επαγγελματικά στον Βόρειο πύργο επί καθημερινής βάσεως. Το απόγευμα της προηγουμένης, αφού τελειώσαμε τις συναντήσεις, πήγα και ψώνισα στο απέναντι στοκατζίδικο, υπήρχε τότε το ‘Century 21’. Πρέπει να ήμουν από τους τελευταίους πελάτες. Έπεσε το κτίριο μαζί με τους πύργους. Δεν χρειάστηκε να ξαναπάμε, αφού όλα ήταν καλά. Ανήμερα ήμουν στο εταιρικό διαμέρισμα, 10 δρόμους πιο πάνω από τον Στράτο (Syan). 5η και 53 δρόμους. Χάος, δεν ήξεραν τί τους γινόταν. Όπως και με τον Catrina. |
|
|||
|
|||
![]()
Τρομερό παιδιά. Πρέπει να μας πείτε κι άλλα.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Πανελλήνια έκθεση "Κρήτη 2010" στις 30 Σεπτεμβρίου | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 22-09-2010 09:56 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |