![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απο αυτοκίνητο ειπε ο ανθρωπος να πάρει ρευμα ουτε απο τζιπ(μεγαλυτερα αμπερωρια) ούτε φορτηγο...(24 βολτ) πως μπορει να παρουσιασει ζημια το κοντερ παιρνωντας ρευμα απο ιχ ![]() ![]() εξαλλου και οι μπαταριες που φοραμε....δεν ειναι .....για ,,,,παπάκια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμ... και το κοντέρ δεν έρχεται σε άμεση επαφή με την μπαταρία. Είναι πάνω στο CANBUS.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oi ηλεκτρονικές συσκευές δεν καίγονται μόνο απ το πολύ ρεύμα, αλλά και απ το λιγό και απ το ασταθές.
![]() Άρα δε νομίζω πως θα χει πρόβλημα απ τα περισσότερα ampere της μπαταρίας.Αφού η μίζα τραβάει όσο ρεύμα χρειάζεται. Άλλωστε όλοι χαρήκαμε απ τα δυναμάρια της Odyssey ![]() Αυτό που μ έχει προβληματίσει, είναι σχετικά με την εκκίνηση από μπαταρία άλλου οχήματος όταν αυτό δουλεύει. Κ αυτό γιατί η μπαταρία όταν είναι σβηστό δίνει περίπου 12.2V στους πόλους, ενώ όταν είναι αναμμένο δίνει 14.7V. Θα μου πείτε οτι υπάρχει κάποια απώλεια στην τάση κατά τη μεταφορά απ τα καλώδια. Αλλά κ πάλι το χω απορία. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο εκκεντροφόρος για τη φόρτιση της μπαταρίας;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο έρχεται η καινούργια μπαταρία οπότε θα μάθω εάν το πρόβλημα μου είναι η μπαταρία η κάτι άλλο! Σήμερα που έβαλα το κλειδί πάνω κ δεν άναψε καν το καντράν
Είναι αλήθεια ότι η odyssey δεν χρειάζονται να τις φορτίσεις την πρώτη φορά ! μου έκανε εντύπωση όταν το άκουσα |
|
|||
|
|||
![]()
Καμμία σχέση απλά το πρόβλημά μου δεν ήταν η μπαταρία αλλά τα συμπτώματα ήταν παρόμοια με πεσμένης μπαταρίας
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες το απόγευμα επιχείρησα να βάλω την καινούργια μπαταρία πάνω! Η αλήθεια είναι ότι με παίδεψε αρκετά αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα μου! Αφού την έβαλα πάνω η μηχανή πήρε κανονικά μπροστά αλλά η ψηφιακή ένδειξη χιλιομέτρων αναβόσβηνε συνέχεια την έσβησα την ξανά άναψα και πάλι τα ίδια . Την πήγα και μια βόλτα για να δω αν θα παρατηρήσω τπτα άλλο, αλλά άκρη δεν έβγαλα ! ξέρει κανείς τι θέλει να μου πει η μηχανή με αυτό το πράγμα ? γιατί εγώ άκρη δεν βγάζω και ο μηχανικός μου βρίσκετε χιλιόμετρα μακριά για να τον ρωτήσω ! ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο καλός καιρός φέρνει κύμα μεταναστών στην Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 31-03-2011 12:13 |
Χωρίς καύσιμα παραμένει και σήμερα η αγορά παρά την επίταξη | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 29-07-2010 13:03 |
Γελάστε, κάνει καλό και είναι μεταδοτικό | skippybi | Διάφορα | 5 | 18-01-2010 18:16 |
Φτάνει για σήμερα .... τώρα θα κάθησει Ο αντικαταστάτης μου. | zastava | Χιούμορ | 4 | 19-10-2009 17:03 |
Είναι τρελός. Έχω μείνει άφωνος. Δείτε το. | Black_Shadow | Αστεία Video | 20 | 11-08-2009 11:51 |