![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν εχεις κι αδικο. Θα ετοιμασω το φωτογραφικο υλικο. |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε μπράβο με ενδιαφέρει και μένα.
Ετοιμάζω πλαϊνές και έχω σκοπό να τις βάλω στην υποδοχή της μαμάς. μια και βλέπω αρκετό ενδιαφέρον να ανοίξουμε κανένα νέο θεματάκι για όλους τους τεχνίτες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..και μην ξεχάσεις τις ανάλογες περιγραφές και λεπτομέρειες,
(όπως εργαλεία,προμήθειες αλουμινίου και υλικών..) Νομίζω θα μπούν πολλοί στο τρυπάκι να τις φτιάξουν και να γλυτώσουν κανένα φράγκο.. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εδώ το παλληκάρι alluboxes (rtwxtz660)
και τα λέει λεπτομερώς και τα δείχνει όλα με τις ανάλογες φωτογραφίες! Ειδικά για το στερέωμα στη μηχανή των βαλιτσών χρησιμοποιεί μεντεσέδες! Capture.jpg Capture2.JPG Capture3.JPG Οσο για το κόστος;; στην Αγγλία 145 Ε Capture4.JPG |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από πολύ καιρό……
Τώρα μπορεί να με πάρετε με τις πέτρες αλλά εγώ στην Bullet μου όπου ήθελα να βάλω κάτι στρατιωτικά κουτιά, έκανα γαντζάκια στηρίξεως των βαλιτσών που πραγματικά μετά από 10.000km δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Το link του όλου εγχειρήματος είναι αυτό…… Home made rack(panniers - military box) και μερικές φωτογραφίες από τα γαντζάκια. ![]() ![]() ![]() το κόστος της κατασκευής τους είναι μηδενικό…..αρκεί να υπάρχει μία σιδερένια λάμα και να την μορφοποιήσει ο ενδιαφερόμενος σε μία μέγγενη με την βοήθεια σφυριού. Επίσης θα χρειαστεί ανάλογης διατομής σωλήνα για να κάνει το καλούπι που θα γυρίσει την λάμα Φυσικά θα χρειαστεί και ηλεκτροκόλληση για να κολληθεί η διχάλα, η οποία έχει και δύο τρύπες για να περνά το λουκέτο που θα κλειδώνει στα κάγκελα την βαλίτσα. Ανάμεσα στους γάντζους έβαλα σαμπρέλα για να είναι σφιχτές πάνω στα κάγκελα στήριξης και να μην χτυπάν στον δρόμο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αλλά γιατί δεν έκανες ένα νέο νήμα να είναι και χρησιμότερο... αναλυτικη παρουσίαση ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να είσαι καλά έκανα ότι μπορούσα αλλά είχα και βοήθεια για να λέμε την αλήθεια. Το έβαλα εδώ σαν συνέχεια στο όλο θέμα, μιας και εξελίχθηκε έτσι. Αν θέλετε μπορώ να ανοίξω ένα θέμα για το πως έκανα τις βάσεις όπως και τα στηρίγματα/γάντζους για τις βαλίτσες. Το μόνο πρόβλημα είναι πως κατασκευάστηκαν για Royal Enfield……όχι πως δεν μπορεί κάποιος να πάρει ιδέες και να τις εξελίξει ή να χρησιμοποιήσει αυτούσια την ιδέα μου σε BMW ή σε οποιαδήποτε άλλη μηχανή. Δηλαδή θα πρέπει να παρουσιάσω μία πατέντα πάνω σε μία Enfield. |
|
|||
|
|||
![]()
+1200.000 !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ζήλεψα! θα το δοκιμάσω αρχικά για top case...
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη τα ψαχνω και εγω παρα πολυ ολα τα μπλιμπλικια αυτα και μου αρεσουν
να παραθεσω 2 τ ακομα... 1) ::::.ProjectVND.com.:::: 2) Coburi si Topcase-uri | Konvoi |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαινές βαλίτσες για GS ADV | drdm12345 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 20-05-2010 19:33 |
Βάσεις για πλαινές βαλίτσες | bill13 | Ζήτηση | 0 | 13-04-2010 08:08 |
Πλαινές βαλίτσες για F800GS | lk13 | Ζήτηση | 1 | 11-04-2010 20:22 |
Πλαινές βαλίτσες για ΒΜW | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 09-03-2010 09:54 |
βαλίτσες για 1150 gs | sokin | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 19-02-2010 18:20 |