![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και ένα Honda Civic (ειδικά εκείνο το παλιό το τετράγωνο που πούλησε σχεδόν σαν το corolla) με τη λογική το έπαιρνες. FYI, φυσικά με τις παραπάνω φράσεις δεν είπα κάτι καλό, κάτι κακό είπα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μόνο με το συναίσθημα. Εάν βάζαμε τη λογική δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί ούτε ένα Γερμανικό. Είμαι πάντα με το μέρος της τεχνολογικής υπεροχής και αξιοπιστίας. Που είναι το κακό. Εδώ ο CP έκλεισε ο Άνθρωπος ξενοδοχεία να πάει Βόρεια Ελλάδα και τελικά μια μέρα πριν ( ![]() Για αυτό το μηχανάκι μου γράφεις. Πάντα σιγουριά και αξιοπιστία που επιτυγχάνεται δια της τεχνολογικής υπεροχής. Καλό σου απόγευμα......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν κάνει για μένα το συγκεκριμένο λόγω ύψους. Προσωπικά θα περιμένω την νέα PAN/EUROP που θα παρουσιαστεί φέτος (πιθανόν ) στο Μιλάνο. Θα είναι με το νέο κινητήρα vfr και αυτόματο. Αλά το Vara είναι απο μόνο του πρώτης κατηγορίας μηχανή. Καλά είσαι............. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έπρεπε να σε είχα χθές κάτω απο την Ακρόπολη. Να ακούς Ηπειρώτικο μοιρολόι απο βιολί και να νομίζεις ότι άκουγες τον γλυκό κινητήρα ενός honda. Όχι σαν τα boxer που κροταλίζουν. Ότι και κακό να πείς εμένα μου ακούγωνται σαν μελωδίες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Boxer να γκαζώνεις να τρομάζουν τα ποντίκια.
Τέλος. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα κανετε το ιδιο λαθος που κανουν ολοι ... σαν αυτους που αναφερατε στο βαραντερο φορουμ....
Αν καποιος εδω μεσα με πει οτι παει σε χωμα οπως ενα XT600 TENERE μαλλον δεν εχει ιδεα το τη ειναι χωμα.... μαλλον σε κανα χαλικοδρομο πατε και χερεστε. και τι με λετε τωρα ρε? 650 ευρω το πληρωσε το παλικαρι στον τρικαλιωτη ενα καπακι μαγνισιου που με πτωση με 20 χαω σε νεροφαγωμα του εσπασε σαν πρασο, λετε να μην πονεσε? εγω τον πηγα να το παρει... και σταματηστε της μπουρδες με το οτι ο κυλιδρος ειναι προστατευτικο κτλ ο κυλινδρος ειναι μερος του κινητηρα και οχι του στηριγματος...δεν θα με τρελανετε ! ! ! ! οσο αφορα το βαραντερο το ξαναειπα ειανι η πρωτη μηχανη που βγηκε σε αυτη την κατηγορια ειναι ο μεντορας για ολους τους αλλους... αναγνωριζουμε το οτι ειναι παροχημενο οπως και πολλα σφαλματα του αλλα μην τρελαθουμε κιολας η μηχανη πουλησε σαν τρελη, εφτασε στα ακρα του κοσμου, λατρευτικε, μας αρεσε, την λατρευουμε ... ΤΕΛΟΣ δεν παει χωμα, ειναι βαρια πολυ, οπως βαρυ και ασχετο για χωμα ειανι και το gs.. αντε μην τα παρω και σας ερθω σε καμια χωματινη με το τενερε και σας πνιξω στη σκονη.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κανανε οι μυγες #### και χεσανε τον κοσμο ολον..... |
|
|||
|
|||
![]()
Itsiorak
Σωστά τοποθετείσε εκτός απο την τελευταία σειρά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Για να το ξέρεις επειδή απο επαρχία είσαι λίγο άσχετος. Στα βουνά δεν υπάρχουν ποντίκια. Μόνο στις πόλεις στους υπονόμους.... Τέλος για σήμερα......................... |
|
|||
|
|||
![]()
sorry φιλος, ζητω συγνωμη, αλλα εχω εδω τους gs αδες ακι με επρηξαν και αυτοι....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το καπάκι κάνει 190 ευρώ. Άντε να έφτασε τα 250 ευρώ πια (αν και αμφιβάλλω γιατί δεν έχει τόσο μεγάλες αλλαγές κόστους σε εξαρτήματα η BMW). Δεν ξέρω τι πήρε από τον Τρικαλιώτη και έφτασε σε τέτοια τρελά λεφτά. Επίσης το καπάκι είναι μέρος του κινητήρα αλλά όχι κρίσιμο. Είναι προστασία. Έχω δει (μια και δυο) μοτέρ να πηγαίνουν μια χαρά ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ (και να λείπει) το μισό καπάκι. Εξάλλου αν δεις τι είναι από μέσα θα καταλάβεις. Τώρα όπως είπαμε το GS δεν πηγαίνει σαν καθαρόαιμο 400άρι, ούτε καν σαν 950άρι KTM (επίσης πολύ βαρύ για τέτοια δουλειά). ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ και καμία σχέση και με TDM και με Varadero σε τέτοιες δουλειές (έχω δει πάντως Varadero σε enduro school - υποθέτω και παπί θα μπορούσα να δω αν γούσταρε ο ιδιοκτήτης του). |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |