![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
προσωπικα δεν με χαλασε τιποτα μεγαλε ουτε θιχτηκα με κατι...κουβεντα κανουμε..οχι δεν ειμαι αστυνομικος...και δεν θα κατσω να απολογηθώ για κατι που ετυχε σε εσενα και σε εκανε να αισθανεσαι σκατο...οχι δεν με ενοχλη γιατι δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο οταν μου κατσει κατι τετοιο θα σου το πω.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που ακριβώς κολλάει αυτό φίλε; Το ότι δε σου έχει τύχει δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Το ωχ αδερφέ μου, εγώ να είμαι καλά, είναι που ρήμαξε τη χώρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά γ@μήσια... και πολλές μανάδες και τσαμπουκάδες από κάποιους και στο τέλος θα ξεχάσουμε τι λέει το thread αλλά κ´ που γραφουμε...!!
Μήπως λίγο να χαλάρωναν κάποιοι...?? CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
the end ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απάντησα στο σχολιασμό που έκανε ο ckk στο γραπτό μου με χιουμοριστική <<σπόντα>> (γι αυτό και οι 4 φαταούλες γέλιου) ….εσύ διορίστηκες δικηγόρος του ή αυτεπάγγελτα ενεργείς ??? ![]() ![]() ![]() ![]() Εννοείται ότι δεν σχολιάζω τις φανταστικές νοηματικές διαδρομές σου περί …προθέσεων και αντιθέσεων…. (όπως λέμε στην << χώρα των αισθήσεων και παραισθήσεων>>)… ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κάτσε μεγαλε γιατί αρχίσεις και το τραβας λίγο το σχοινί ···είδες να περνώ το μέρος κανενός ;;;γενική κουβέντα κάνουμε και είπα την άποψη μου...τραβας κανένα ζόρι με την πάρτη μου ;;;γνωριζωμαστε από πουθενά και μου έχει ξεφύγει ;;για χαλάρωσε λίγο παλικάρι μου κανείς προσωπική επίθεση και μάλιστα χωρίς κανένα απόλυτος λόγο ,επιδη είπα ότι το σκοντα δεν είναι της αστυνομίας......
Last edited by wet & dirty; 18-09-2011 at 02:24. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ λήξη ...να είσαι καλά
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 08:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 13-10-2010 23:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 22:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 15-01-2009 23:31 |