GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-09-2011, 09:09
tsatsos Ο/Η tsatsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΓΑΒΑΛΟΥ
Μoto: BMW R 1200 RT
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Δείτε ένα πολύ ωραίο. Δυστυχώς δε μπόρεσα να αντιγράψω το βίντεο, πρέπει να πάτε στο λινκ. Ακατανόητο, ηλίθιο και βάρβαρο. Τι ακριβώς κάνουν τα ΜΑΤ; Μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος συμφορουμίτης αστυνομικός; Και παρεπιπτώντως έπεσα τυχαία πάνω του. Σερφάριζα στις εφημερίδες...

Εκθετη διμοιρία των ΜΑΤ από τα επεισόδια με Γάλλους οπαδούς | κοινωνια | ethnos.gr
Ετυχε να ειμαι εκει εκεινη την ωρα και ακουστηκε οτι ειχαν μπει στα λεωφορεια οπαδοι της ΑΕΚ που ειναι λεει αδερφοποιημενοι με τους οπαδους της μαρσειγ για να μπορεσουν να μπουν στο γηπεδο.Τωρα τι να πω..
Reply With Quote
Παλιό 17-09-2011, 10:02
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Εσένα αυτό σε χάλασε ή ότι φαίρονται ως κράτος εν κράτει;! Οτι σε εμποδίζουν να κινηθείς;! Δεν ενοχλείσαι! Τι να πω ρε παιδιά....

αστυνομικός είσαι; γιατί θίχτηκες;

Θες κι άλλη ιστορία; Στη Μιχαλακοπούλου, πάλι βράδυ, πάλι μηχανή συνοδευτική κι είχε ένα στροβοσκοπικό πίσω που σου μαμούσε τα μάτια. Οταν το είπα στο "συνάδερφο" μοτοσυκλετιστή με κοίταξε σαν να ήμουν σκατό. Είναι δεν είναι αστυνομικός φίλε μου, να πάει να μαμηθεί!
Εσένα δε σε ενοχλούν αυτά.....

προσωπικα δεν με χαλασε τιποτα μεγαλε ουτε θιχτηκα με κατι...κουβεντα κανουμε..οχι δεν ειμαι αστυνομικος...και δεν θα κατσω να απολογηθώ για κατι που ετυχε σε εσενα και σε εκανε να αισθανεσαι σκατο...οχι δεν με ενοχλη γιατι δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο οταν μου κατσει κατι τετοιο θα σου το πω..
Reply With Quote
Παλιό 17-09-2011, 10:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Ανέβαινα προς το σπίτι μου και δύο αγόρια συνόδευαν ένα αυτοκίνητο. Στην προσπάθειά μου να τους περάσω από αριστερά και μετά δεξιά, με έκλεισαν και οι δύο. Στα δεξιά όμως είχε χαντάκ… και παρά λίγο να πέσω μέσα. Γύρισα στο τοπικό τμήμα, το ανέφερα και ο διοικητής με παρότρυνε να το ξεχάσουμε μωρέ τώρα για τα παιδιά…

Έ, δεν το ξέχασα… τους γ@μησα την μάνα. Και των τεσσάρων. Με φωτογραφίες και μάρτυρες Η υπόθεση τρέχει
και καλα τους εκανες αφου εγινε ετσι.....
Reply With Quote
Παλιό 17-09-2011, 10:21
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
προσωπικα δεν με χαλασε τιποτα μεγαλε ουτε θιχτηκα με κατι...κουβεντα κανουμε..οχι δεν ειμαι αστυνομικος...και δεν θα κατσω να απολογηθώ για κατι που ετυχε σε εσενα και σε εκανε να αισθανεσαι σκατο...οχι δεν με ενοχλη γιατι δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο οταν μου κατσει κατι τετοιο θα σου το πω..

Που ακριβώς κολλάει αυτό φίλε;

Το ότι δε σου έχει τύχει δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Το ωχ αδερφέ μου, εγώ να είμαι καλά, είναι που ρήμαξε τη χώρα.
Reply With Quote
Παλιό 17-09-2011, 10:32
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή

Πολλά γ@μήσια... και πολλές μανάδες και τσαμπουκάδες από κάποιους και στο τέλος θα ξεχάσουμε τι λέει το thread αλλά κ´ που γραφουμε...!!

Μήπως λίγο να χαλάρωναν κάποιοι...??

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 17-09-2011, 14:49
element Ο/Η element βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Α.Τούμπα
Μoto: GS 1200 ADV 07'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολλά γ@μήσια... και πολλές μανάδες και τσαμπουκάδες από κάποιους και στο τέλος θα ξεχάσουμε τι λέει το thread αλλά κ´ που γραφουμε...!!

Μήπως λίγο να χαλάρωναν κάποιοι...??

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Ε καλά δεν ξέρεις τώρα?Όταν δεν μπορείς να χτυπήσεις το κεφάλι τα βάζεις με τους μικρούς.Εδώ μαμάνε τους πάντες αλύπητα κάθε μέρα το κράτος και εμείς ασχολούμαστε με τους αστυνομικούς που δεν φοράνε πινακίδα ή περνάνε το κόκκινο.Και αυτοί θα το πληρώσουν με τις πράξεις τους.Αλλά μάλλον τα έχουμε λύσει όλα τα σοβαρά προβλήματα και έμεινε αυτό.Αντί ο καθένας να κοιτάξει τον εαυτό του και να είναι σωστός στην ζωή του και να δουλέψουμε ώστε να πάμε μπροστά βγάζουμε ο ένας τα μάτια του άλλου.Σε καμμία δεν υποστηρίζω αυτές τις πράξεις και όλοι όσοι με ξέρουν μπορούν να το βεβαιώσουν αλλά ήμαρτον με αυτή την πιπίλα.εξάλου όποιος θέλει μπορεί να καταγγείλει τα πάντα και του διαβεβαιώ προσωπικά ότι υπάρχει και η ανάλογη τιμωρία.Να ξέρετε πως πιο πολλές αναφορές υπάρχουν για αστυνομικους χωρις πινακίδες με τις ανάλογες επιπτώσεις παρά για όλους όσους τα πέρνουν και καθόμαστε και απλά τους κοιτάμε.Αλλά εκει τι.......

the end
Reply With Quote
Παλιό 17-09-2011, 23:32
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν σε καταλαβαίνω, επιζητάς συμπάθεια στο σώμα με αυτά που γράφεις, η τι επιζητάς τέλος πάντων και εκρήγνυσαι κάθε φορά που κάποιος σχολιάζει δυσμενώς?

Η μήπως πρέπει ο Ελληνας πολίτης να είναι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπει, ασχέτως αν υπάρχουν προβλήματα που δεν πρέπει όμως να τον απασχολούν?

Και δεν μιλάμε για τίποτα το αγγελικά πλασμένο, μιλάμε για απλή εφαρμογή του νόμου, του ΚΟΚ, πάντα και όχι κατά το δοκούν και κατά περίσταση...

Και όσο για την αναφορά σου σε επιθυμία σου στην εφαρμογή του νόμου στα διόδια, είναι αν μη τι άλλο αστείο μόνο και να το αναφέρεις. Ξεκίνα να επιθυμείς εφαρμογή του νόμου από παραβίαση σηματοδοτών και στοπ, και τότε συζητάμε σοβαρά....
Για ποια <<έκρηξη>> μιλάς?
Απάντησα στο σχολιασμό που έκανε ο ckk στο γραπτό μου με χιουμοριστική <<σπόντα>> (γι αυτό και οι 4 φαταούλες γέλιου) ….εσύ διορίστηκες δικηγόρος του ή αυτεπάγγελτα ενεργείς ???

Εννοείται ότι δεν σχολιάζω τις φανταστικές νοηματικές διαδρομές σου περί …προθέσεων και αντιθέσεων….
(όπως λέμε στην << χώρα των αισθήσεων και παραισθήσεων>>)…
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2011, 01:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Που ακριβώς κολλάει αυτό φίλε;

Το ότι δε σου έχει τύχει δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Το ωχ αδερφέ μου, εγώ να είμαι καλά, είναι που ρήμαξε τη χώρα.
κάτσε μεγαλε γιατί αρχίσεις και το τραβας λίγο το σχοινί ···είδες να περνώ το μέρος κανενός ;;;γενική κουβέντα κάνουμε και είπα την άποψη μου...τραβας κανένα ζόρι με την πάρτη μου ;;;γνωριζωμαστε από πουθενά και μου έχει ξεφύγει ;;για χαλάρωσε λίγο παλικάρι μου κανείς προσωπική επίθεση και μάλιστα χωρίς κανένα απόλυτος λόγο ,επιδη είπα ότι το σκοντα δεν είναι της αστυνομίας......

Last edited by wet & dirty; 18-09-2011 at 02:24.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2011, 16:33
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
κάτσε μεγαλε γιατί αρχίσεις και το τραβας λίγο το σχοινί ···είδες να περνώ το μέρος κανενός ;;;γενική κουβέντα κάνουμε και είπα την άποψη μου...τραβας κανένα ζόρι με την πάρτη μου ;;;γνωριζωμαστε από πουθενά και μου έχει ξεφύγει ;;για χαλάρωσε λίγο παλικάρι μου κανείς προσωπική επίθεση και μάλιστα χωρίς κανένα απόλυτος λόγο ,επιδη είπα ότι το σκοντα δεν είναι της αστυνομίας......
Δεν τραβάω κανένα σχοινί μεγάλε ούτε κανένα ζόρι με την πάρτη σου. Διάβασε ξανά τι έγραψες και τι έγραψα . Που την είδες την προσωπική επίθεση;! Μάλλον εσύ είσαι επιθετικός.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2011, 16:58
Senior Member

Απόσπασμα:
Δεν τραβάω κανένα σχοινί μεγάλε ούτε κανένα ζόρι με την πάρτη σου. Διάβασε ξανά τι έγραψες και τι έγραψα . Που την είδες την προσωπική επίθεση;! Μάλλον εσύ είσαι επιθετικός.
Οκ λήξη ...να είσαι καλά
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης