![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ηδη εχει μπει στα επισημα accesories της ΚΤΜ (και της YAMAHA USA, νομιζω)
Στην ουσια ενσωματωνεται στην μια ακτινικη δαγκανα του δισκοφρενου (κατι σαν κλειδαρια διασκοφρενου δλδ, αλλα χωρις να την "μπενοβγαζεις", με πολυ μικροτερο βαρος, χωρις χωρους να μπει τπτ αναμεσα σ'αυτην και το δισκο και χωρις φοβο ζημιας αν την ξεχασεις!) Κοστος? Γυρω στα 320 $, απ'οτι ψιλοεψαξα.. Η εταιρεια.. ..Και τα σχετικα βιντεακια! ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!!!... :sm5::sm5: (..φαινεται!... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό φαίνεται βρέ Θανάση, αλλά λίγο ακριβούτσικο δεν είναι?
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς φόβο ζημιάς αν τη ξεχάσεις;
Κααααλά. Άμα την ξαπλώσεις θα σου πω εγώ. Με $320 κάθομαι εγώ να σας την προσέχω. Α άσε που πρέπει να πέφτεις ακριβώς στην τρυπούλα του δισκόφρενου, αλλιώς πρέπει να περιστρέφεις τη ρόδα (που πατάει κάτω). Τέλος, αναρωτιέμαι αν βγαίνει και για την άλλη πλευρά που θα βολεύει κάποιους. Last edited by NLS; 23-09-2011 at 00:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Και για να βρω τρυπα θα τσουλαω τη μηχανη λιγο λιγο?Μπααα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγω... δεν θα παρω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με τις σημερινες συνθηκες, ολα ακριβα ειναι! (Αλλα, πριν δυο χρονια, ας πουμε, τα 200 ευρω δεν θα φαινονταν πολλα..
![]() Απόσπασμα:
Η διαφορά ειναι οτι με μια συνηθισμενη κλειδαρια δισκου, αν ξεχαστεις, ακομα και αν δεν σου πεσει, κλαις διάφορα!! ![]() Η κλειδαρια, θεωρητικα, αναμενεται να κρατησει περιπου 5-10 χρονια.. Αν διατιθεσαι για αναλογο χρονικο διαστημα με αυτο το κοστος, δωσε τηλεφωνο ΑΜΕΣΩΣ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Αν το ζορι ειναι μονο η "τρυπα" του δισκοφρενου, μην αγχωνεσαι.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άραγε, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλο μηχανάκι ???
|
|||
|
|||
![]()
Εκ πρώτης φαίνεται καλό!
|
|
|||
|
|||
![]()
υποθετω οτι θα εχει καποιο συστημα με ελατηριο και μολις προχωρησει λιγο η μηχανη μπαινει ο πίρος στη τρυπα...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 10:06 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 22:14 |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 20:13 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 17:00 |