GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-09-2011, 13:09
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Παραπονο....σαν ανθρωπος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ποτε δεν κανω πλακα με σοβαρα θεματα,θα πρεπε να το ξερεις αυτο απο την παρεα που κανουμε!
καποιος ψαρωσε!
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 13:19
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
καποιος ψαρωσε!
Κατάπιε και το αγκίστρι...
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 14:00
kostastenere Ο/Η kostastenere βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: athina
Μoto: ktm 990 adventure s

ρε μηπως μπερδευτηκαν και μιλάγανε για άλλο άτομο????? Δαναέ μήπως έχεις κλώνο ??????? Θα τρελαθούμε με αυτά που ακούμε!!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 14:23
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

εγώ πάντως γι'αυτο δεν ήρθα στο level ΙΙ γιατί θα ήταν ο ξερόλας (Δαναός) .....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

φιλαράκι μην σκας, άλλωστε δες το και απο την ιατρική πλευρα το θέμα, βοηθάς κόσμο...
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 14:29
Akyla Ο/Η Akyla βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Πειραίας
Μoto: R 1150 GS

Τι να πώ???
Δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά σε έχω "διαβάσει" αρκετά και ομολογώ απολαμβάνω και το γράψιμο σου....και επειδή τα μηνύματα αναφέρουν οτι ψαρώνεις τους νέους, ομολογώ ότι δεν ψάρωσα αντιθέτως ένιωσα άνετα....

μεταξύ μας θα ήθελα να πατάω χώμα και να μην είμαι τόσο κουλός
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 14:55
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

σύμφωνα με τα λεγόμενα των συναδέλφων αλλά και το χουνέρι που έπαθες με τα π.μ ...πρέπει να είσαι χεράς ε???

και επειδή ο maniac σήκωσε τον πήχη ψηλά,άμα θες σε πάω μια κοντρίτσα στα βουνά της ηπείρου.εσύ με το hp2 και εγώ με το κατσίκι dr400
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 15:09
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
σύμφωνα με τα λεγόμενα των συναδέλφων αλλά και το χουνέρι που έπαθες με τα π.μ ...πρέπει να είσαι χεράς ε???

και επειδή ο maniac σήκωσε τον πήχη ψηλά,άμα θες σε πάω μια κοντρίτσα στα βουνά της ηπείρου.εσύ με το hp2 και εγώ με το κατσίκι dr400

εσυ εισαι πολυ καλος στο κατσικι στα καρβουνα......μην ξανοιγεσαι
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 15:17
BillyGS Ο/Η BillyGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Ψυρρή Αθήνα
Μoto: R 1150 GS

Εγώ Δαναέ δεν σε έχω γνωρίσει ακόμη αλλά πολύ θα ήθελα και σίγουρα θα γίνει γιατί από όσο έχω διαβάσει τα γραφόμενά σου αλλά και άλλων για το προσωπό σου δίνεις την εντύπωση πολύ εξηγημένου συνφορουμίτη..Σε όσες βόλτες ποστάρεις καλείς άσχετους και τονίζεις οτι η παρέα έχει σημασία στο βουνό και όχι μόνο.. Ανεβάζει κάποιος φωτό απο βόλτες ή ότι άλλο και λες ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που πήραν μέρος.. Δίνεις το ΗΡ2 αν δεν κάνω λάθος σε φίλους στις συναντήσεις για να το δούνε πως πάει κ.α...Εγώ αν θα σου έστελνα pm θα ήταν για να σου ζητήσω να κανονίσεις μια βολτούλα και να έρθω και πραγματικά μου το βγάζεις απο αυτά που διαβάζω να σε ενοχλήσω και οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα απο πλευράς σου.. Τονίζω πραγματικά πως τον Δαναό τον ξέρω μόνο απο φωτογραφίες και γραφόμενα.. ΚΡΙΜΑ να σου χαλάνε την διάθεση τέτοια pm.. Άλλη φορά κάτσε στη δουλειά υπερωρία παρά να γυρίσεις σπίτι και αντί να χαλαρώσεις να στεναχωριέσαι... Γράψε τους στις μπότες σου και στην πρώτη λάσπη θα σβηστούν.. Και κάνε και μια βόλτα στο βουνό να πάρεις καθαρό αέρα... Φιλικά Βασίλης..
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 16:21
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Εγώ τα έγραψα και στις εντυπώσεις μου για το level 1. Είχα γράψει ότι υπήρχαν άτομα που το είχαν το χώμα και παρ' όλα αυτά ούτε το παίζανε, ούτε ξερόλες ήταν. Το διασκεδάζανε κι αυτοί όπως εμείς οι πιο αρχάριοι και περάσαμε όλοι φανταστικά. Τώρα τι λέει ο κάθε κομπλεξικός πίσω από μια οθόνη.... στα παπάρια μας...

Και μη ξεχνάμε τη βολτίτσα που μου έχει τάξει κάποιος ψηλός από εδώ μέσα με ένα HP2...
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 16:24
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giamil Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε φιλε!
Αν δεν υπηρχε και λιγο κακια σ αυτον τον κοσμο....πως θα ητανε?ολα ροδινα?ελεος!βαρετα θα ητανε!
Νορμαλ ειναι!
Εμενα, που δεν σε ειχα ξαναδει....μου κανε εντυπωση που ενα τυπακι με ΗΡ2 ειχε σκασει να κανει μαθημα....
και σκεφτομουνα πριν αρχισουμε το μαθημα..."καλα αυτος πηρε το ΗΡ2 και ηρθε μετα να μαθει το χωμα?τοσο λακης ειναι?"
αλλα απ οτι καταλαβα μετα μαλλον το αντιθετο παιζει....απλα προφανος οπως κι ολοι οι υπολοιποι που πληρωσαμε να κανουμε το μαθημα....θελαμε να μαθουμε καποια πραγματα ΣΩΣΤΑ....κι οχι οπως λαχει!

Το ιδιο ισχυει και με το Staga, ο οποιος το χει το μηχανακι πολυ καλυτερα απο πολλους και σε χωμα και σε ασφαλτο....κι ομως δεν ειναι κανενα κομπλεξαρισμενο οπως ο περισσοτερος κοσμακης εκει εξω που ως ξερολες και υπεροπτες (οι περισσοτεροι δε εχουν το GS για κανενα καφε μονο) λενε..."εγω?σιγα μην παω να κανω μαθημα..."

μην τρελενεσαι φιλος.....αλλα anyway καλα εκανες και το μοιραστικες να ξερουμε τι παιζει στην μεγαλη φαμιλια του φορουμ!

Θες να πεις κάτι?? Έχεις κάτι με τους Λάκηδες???
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης