GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-09-2011, 17:49
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Παραπονο....σαν ανθρωπος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εσυ εισαι πολυ καλος στο κατσικι στα καρβουνα......μην ξανοιγεσαι
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 18:33
princess Ο/Η princess βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Κηφισιά
Μoto: Συv. σε 1150 adv desierto 3

Δαναε προσπαθω να φανταστω ποσο λαθος μπορει να μιλησες η να συμπερηφερθηκες για να σε κρινουν ετσι,οχι ενας αλλα τεσσερις συμφουρητες....αλλα αδικα.Οσοι σε γνωριζουν και ξερουν ποσο χαμηλων τονων εισαι ,σεμνος και μετρημενος απορουν.Το μονο που εχω να σου πω ειναι να το αφησεις στην ακρη σαν κακια στιγμη και ο χρονος θα δειξει αν αξιζε την στεναχωρια και την ταπεινωση στην οποια υπεβαλες τον εαυτο σου αναρτωντας το.Δεν εχεις λογο να απολογησε σε ολους και μεσω της ιδιας οδου μπορεις να εξηγηθεις με οσους εχουν να σου προσαψουν κατι.Στους υπολοιπους δεν μας πεφτει λογος.Να περνας καλα και γρηγορα κοντα μας.
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 18:35
sliv Ο/Η sliv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW GS 1200 Adventure 07
Thumbs up Απάντηση: Παραπονο....σαν ανθρωπος...

Παιδιά να πω δυο λόγια για το Δαναό …αν και τον ξέρω πολύ λίγο…. και είμαι της άποψης ……γενικά να μην αναφέρομαι σε τρίτους…. αλλά νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση και όταν θίγεται η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου καλό είναι να λένε «δυο λόγια» οι άλλοι για αυτόν…. με ειλικρίνεια.

Εγώ με το Νταννυ έχουμε συναντηθεί 3 φορές στα μαθήματα …..και του μιλαω λες και τον ξέρω χρόνια …αυτό δείχνει έναν άνθρωπο κοινωνικό , φιλικό και …ακομπλεξαριστο !!!

Στο video με τα «κολιές και τα μαρσαρίσματα» ήμουν δίπλα του και αν παρατηρήσετε σταμάτησε και κάτι μου είπε μετά από λίγο …… μου ζήτησε συγγνώμη…!!!! γιατί ήρθε δίπλα μου και πιθανόν με ενόχλησε….!
Και φυσικά του είπα «τι λες τώρα ρε?» …. εγώ ισα –ισα που γούσταρα που ανεβήκαμε δίπλα-δίπλα το λοφάκι ….. το παιδί έχει ευγένεια και ήθος …!!

Το ότι έχει ικανότητες σαν οδηγός …είναι αλήθεια !!! εγω προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλό οδηγό …όπως και άλλους βέβαια …και προσπαθώ να μαθαίνω από τις κινήσεις του και τον τρόπο του …. στο μάθημα επίσης μου έδινε και συμβουλές …. - που πραγματικά με βοήθησαν παρά πολύ- αν και δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει….. αυτό σίγουρα δεν δείχνει επιδειξία…!!!!!

Φίλε …αυτά από μένα ..πιστεύω να μη σε έφερα σε «δύσκολη θέση» ..αλλά θεώρησα ότι πρέπει να πω δυο λόγια για σένα ….

Πολύ γουστάρω να ξαναβρεθούμε και να κάνουμε βόλτες ,κολιές μαρσαρίσματα και ότι άλλο βγει …τέλος πάντων…!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 18:46
geod Ο/Η geod βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Θεσσαλονικη-Aθηνα-Σαντορίνη
Μoto: F800GS

Εγώ τον Δαναό τον συνάντησα στο 1και 2 level και μια φορά τον είδα στο συνεργείο του Βασίλη και του Παρασκευά. Μου έδωσε την εντύπωση καλού παιδιού και στα training που κάναμε μαζί, αν και τελείως άπειρος εγώ, δεν ένοιωσα ούτε μια στιγμή μειονεκτικά και πιστεύω ότι οχι μόνο, ο Δανάος αλλά κανένα παιδί , δεν είδε εμένα τον αρχάριο στο χώμα, υπεροπτικά. Και πάλι θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση!!! :sm5:
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 19:00
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

τι εγηναι ρε ντανι ?

εισου απο τα πρωτα αν οχι το πρωτο ατομο που ξεχορσα απο την παρεα
πρη δυο χρονια περηπου εισου πολυ χαλια κε σου ειπα αυριο το πρωη ανοιξε το παραθηρο κε κυτα τον ηλιο με χαμογελο κε πες μια νεα μερα ξεκηνα κε ξεχνατα ολα κε θα δης πος ολα θα σου πανε καλητερα !
τωρα αν καθεσαι κε σπας γιατι καπιος σου την επεσε με pm εναι λαθος για σενα
φυσικα καλα εκανες κε το ανεβασες το θεμα κε ακομα καλητερα που δεν αναφερες το ονομα του αν ειναι σωστο ατομο θα σε παρη τηλ.να τα βρητε κε πηστευο θα τα βρητε γιατι εισε συνεσταλμενο ατομο

κε κατι ακομα το καλοκερη στη Αιγηνα συζητησα με τον Αρκα κε τον ρωτησα για σενα κε του ηπα διαφορα για το ατομοσου κε την απορια γιατι ολοι μηλου με σεβασμο ?
κε η απαμτηση εταν οτι απλος εισαι καλο πεδι !

κρατα το τελευτεο κε πυστευο στο τελος θα τα βρητε διοτι τιποτα δεν χασατε !!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 19:05
staga1200 Ο/Η staga1200 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: ΙΛΙΟΝ
Μoto: BMW R 1200 GS 2007 ΜΑΥΡΟ DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου καλέ ….καλέ μου φιλε…εγω σου έστειλα όλα τα ΠΜ γιατί δεν άντεχα να σε βλέπω να πηγαίνεις τόσο καλά το σουμιεδακι σου …..

Ξέρεις ότι είσαι κακεντρεχείς και κουλαδι μεγάλο …δειχτώ και λίγο στον κόσμο ….μην το κρατάς μέσα σου ....

Ρε άσε τα τρέλα και τους προβληματισμούς και περνά καλά… στα έχω πει και από κοντά και στα λέω και από εδώ……… μια όμορφη παρέα είμαστε όλοι.

Staga....εχεις το "καλο" το video?
Πες του τα βρε Βασίλη !!
Του τα είπα και από το τηλέφωνο το μεσημέρι !! Ολοι γνωρίζουμε ποιός είναι ο Δαναός και αν γνωρίζει από χωματάκια και λασπούλες !!!
Είπαμε υγεία και καλή καρδιά !!!!
Τώρα όσο για το βιντεάκι ....Να περιμένεις !!!
Καλά είσαι και πολύ κουλάδι !!!
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 19:07
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελα ντε και σπαω το κεφάλι μου να καταλάβω ποιος θα μπορούσε να είναι απο αυτούς που γνώρισα αλλά μάλλον θα μείνω με την απορία!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορει να είναι και απο όλους τους υπόλοιπους απο εμάς που πάνω στον καναπέ τους είδαν τα Βιντεάκια της συνάντησης,,,,και ξεμπρόστιασαν το παλιόπαιδο τον Δαναο
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giamil Εμφάνιση μηνυμάτων
Evangel μπορει να μην ηταν μαζι...δεν ειναι απολυτο!
αλλωστε στα πρωτα βιντεο του staga εχει πολλα χορευτικα του !

Αληθεια αυτο το λυκνισμα το χορευτικο το εμαθες απ τον Σπανο ρε φιλε?γιατι ο τακης δεν μας εδειξε τιποτα τετοιο!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
Λες;;;;

Οσο το σκεφτομαι τόσο πλέον πιστεύω πως τα Pm πρέπει να ήταν του "καναπέ" μάλλον παρά απο συμμετέχοντα!

Σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξε τα βίντεο που ανέβασε ο Σταυρος.

Αυτό και μόνο με κάνει να σκέφτομαι ακόμα πιο άσχημα για το μυαλο εκείνων που κάθησαν και μπήκαν στην διαδικασία να στείλουν ένα προσβλητικό-υποτιμητικό pm στον Δαναό!
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 20:29
XCHALLENGE Ο/Η XCHALLENGE βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%89%C...2/index12.html

Ολα τ'άλλα ειναι τριχες...Δαναε οι αντρες απο δυο πραγματα ξεχωριζουν, το 1 ειναι οτι φορανε αδιαβροχα!!! ( τζαμπα σκας με τις π@π@ριες!)

Τα λεμε... ( σε κανενα βουνο για να κλεψω λιγο απ'τις γνωσεις σου.)
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 22:18
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Δαναέ ξαναπήρα Dakar, και μου οφείλεις ένα μαθηματάκι. Κι όντας παπάρας δεν πήρα χαμπάρι ότι ξαναγίνονται μαθήματα να έρθω κι εγώ.

Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα για ποιό λόγο στάλθηκαν τα μηνύματα στο Δαναό. Και 4; Προφανώς συνεννοημένοι. Και γιατί; Αν δεν είναι πλάκα, που μάλλον δεν είναι, κάπου χαλάστηκαν με σένα φίλε. Το γινάτι βγάζει μάτι!

Μάλλον τους έδωσες περισσότερη σημασία απ'ότι έπρεπε Δαναέ.

Δώσε παντιλίκια στο λαό να μάθουμε και τα κουλάδια!!!!
Θα'ρθω φίλε με ασφάλτινο λάστιχο στο επόμενο μάθημα να σου ρίξω στ'αυτιά!
Reply With Quote
Παλιό 27-09-2011, 22:32
tsitsos Ο/Η tsitsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: βολος
Μoto: r 1100 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από danaos Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα σε όλους

το μύνημα δεν το έγραψα για να banαριστει κανένα μέλος και για κανέναν λόγο...

έτσι και αλλιώς κανενας άλλος δεν ξερει ποιός ήταν και ούτε θα το μάθει κανεις..
εισαι ψυχαρα. προσπερασε το.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης