![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νώντα, κάποιοι ήρθαμε στο μνημόσυνο και κάποιοι άλλοι, έκαναν ότι θα ήθελες να κάνεις. Κι όπως είπε ο Μανόλης, το καλύτερο αντίο για έναν φίλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε Κώστα.Όλα καλά.Ο κολλητός μου έχει ξεσηκωθεί για gs.Σας είδε όλους μαζί και τρελάθηκε.Σας χαρήκαμε όλη την παρέα.Ωραία γούστα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να ΄σαι καλά κι εσύ Κορνήλιε! Κρίμα που δεν συστηθήκαμε! Άν ήσουν το Σάββατο βράδυ στο καταφύγιο, όπου έγινε η συγκέντρωση, θα μας είχες καταλάβει, γιατί μας σύστησε ο Doc. ![]() ![]() Σε κάποια άλλη μάζωξη ή εκδρομή του Forum μας, θα βρεθούμε! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Danger Mouse & Daniele Luppi - Black - starring Norah Jones - YouTube
Tι ακουμε οταν οδηγουμε γρηγορα μια GS σε ορεινη στριφτερη διαδρομη? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε απίθανε norah jones ακους??
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Aκουω και αυτην αλλα και πολλους αλλους ![]() Κατα προτιμηση απο την κανονικη (Νοτια) Αμερικη!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τουλάχιστον τον βάλανε στην θέση του, οι διοργανωτές
![]() αυτόν που γιούχαρε ?????? ![]() ![]() ![]() Καλά το έχω καταλάβει ότι υπάρχει ένα κόμπλεξ κατωτερότητος σε κάποια άτομα από διπλανό φόρουμ.... Ντροπή τους τα γαιδ****α!!! και ήταν κ καλά η πρώτη ενός event που θέλουν να το καθιερώσουν... επίπεδο "πάτος" .... ![]() καπελώσανε και τον συγχωρεμένο τον Νώντα.... ![]() αυτά από εμένα ευτυχώς που δεν μπόρεσα να έρθω θα χαλιόμουνα άσχημα.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι | Gia1200nniS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 27-09-2011 09:11 |
Βενζίνη για κροίσους.... | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 14-04-2011 11:31 |
Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 10:20 |
ενα κουιζ για να σας δω | Alext | Διάφορα | 23 | 07-07-2009 15:07 |