![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και γνωρίζω κ´ αλλους ηθικους που επραξαν το ιδιο... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα κι ενα γρηγορο κουιζ γιατι αναχωρω...
Γιατι η γυναικα ΔΥ οταν γεννουσε (επί σειρα ετων) επαιρνε τουλαχιστον 1 χρονο αδεια... κ´ η γυναικα ΙΥ 2 μηνες...???? ![]() ![]() ![]() Για να σας δω πουλακια μου... Φιλια με αγαπη (προς ολους τους ΙΥ ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() δε θα απεργησω? ![]() οι γιατροι στα νοσοκομεια? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μαναδες ΙΥ ;;; Είναι ενός Κατωτερου Θεού...;;;
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ντινοπουλε.... εχω ζησει περιπου 5 χρονια στη Γαλλία... μη μου μιλας για Δημοσιο σε παρακαλω!!! Ανατριχιαζω...
Πες μου για το Γαυρο... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...σε σχεση με εναν στρατιωτικο που βγαινει στη συνταξη στα 35 του? ...σε σχεση με εναν ιδιωτικο που παιρνει το βασικο και τα υπολοιπα μαυρα? αλλα φιλε μου ειναι ολα θεμα επιλογης,τυχης,ατυχιας,συγκυριων η πορεια του καθενος απο μας! ![]() η μανα δυ κωστη μου παιρνει ενα χιλιαρικο ενω η μανα ιυ με τα ιδια προσοντα μπορει να παιρνει τα διπλα+! και να ξερεις οτι ειμαι κατα της νοοτροπιας των πολλων δυ,αλλα δεν ειναι σωστο να τους τσουβαλιαζεις ολους και να τους χαρακτηριζεις μ αυτο τον τροπο!βγαζεις κακια και φθονο και δε σου ταιριαζει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=CPretenteriS;484470]Γιωργο,
Επειδη ετοιμαζομαι για ταξιδι δεν μπορω να σου απαντησω 1 προς 1... ενα γρηγορο μονο...?? Για τη σωρο του Πάνου μου απαντησες κατι...? Γιατι εκει πηγαινε το "καθηκια"... Είναι σιγουρο οτι υπαρχει ενα 5% ΔΥ που δουλεύει... sorry αν ξεχασα να το αναφερω... CPS Κώστα , δεν έχω πρόβλημα και δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου στο 5% έτσι για να βγάλω την άσχημη εικόνα από πάνω μου. Σχετικά με τις απεργίες εκνευρίζομαι και εγώ όταν με ταλαιπωρούν.Αλλά η περίπτωση των ελεγκτών είναι λίγο διαφορετική.Εγραψα ότι οι αεροπορικές εταιρίες και το eurocontrol το ήξερε από καιρό μια και τους ενημέρωσαν οι ελεγκτές.Δεν ενημέρωσαν όμως αυτές τον κόσμο και τον ταλαιπωρούν. Τέλος πάντων αυτό το πρόβλημα των ΔΥ είναι άλυτο και οι απολύσεις δεν θα το λύσουν. Εμείς είμαστε μια ωραία παρέα και δεν θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας για αυτό. Οι απόψεις μας όμορφα τοποθετημένες πρέπει να είναι σεβαστές από όλους και έτσι θα συνεχίσουμε να πίνουμε καφέ και να μιλάμε για τις μότο μας.Καλό ταξίδι και τα λέμε όταν γυρίσεις Για την σωρό του άτυχου Πάνου δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν ξέρω τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε τέτοια περίπτωση από τις αεροπορικές εταιρίες.Ωστόσο έιναι ένα λυπηρό γεγονός που γίνεται χειρότερο για τους συγγενείς οι οποίοι περιμένουν να θάψουν τον άνθρωπο τους.Σε αυτούς δεν μπορώ να απολογηθώ παρά μόνο να συλλυπηθώ . Last edited by geolag; 07-10-2011 at 12:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι αλήθεια τόσο δύσκολο να δούμε πέρα απ τη μύτη μας ξεφεύγοντας από την τεχνητή αντιπαλότητα που κατασκεύασαν για αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις και να μη βλέπουμε το πασιφανές!!!
Οι ΔΥ και οι μειώσεις τους αποτέλεσαν την τέλεια πλατφόρμα και εργαλείο για να εφαρμοστούν στον Ιδιωτικό τομέα οι ευσεβείς πόθοι των εργοδοτών και του μεγάλου κεφαλαίου που θα βγει και απ αυτή την κρίση ενισχυμένο. Μέχρι και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα πέρυσι εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις που απειλούσαν δήθεν με αυτόφορο όποιον εργοδότη δεν έδωνε δώρο ενώ ταυτόχρονα καταργούνταν τα δώρα στους συνταξιούχους ΔΥ και περικόπτονταν κατά 30% των εν ενεργεία. Είδατε ανάλογη απόφαση στη συνέχεια για το επίδομα αδείας; Οι εφεδρείες, απολύσεις κλπ των ΔΥ είναι το τέλειο πρόσχημα για την κατ επέκταση και κατ αναλογία πλήρη κατάργηση στο μέλλον των συλλογικών συμβάσεων του ιδιωτικού τομέα. Η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιδότησης ξεκίνησε πρώτα από τον Δημόσιο τομέα εδώ και χρόνια για να περάσει αναίμακτα και στον ιδιωτικό. Είναι τυχαίο που ο ΣΕΒ τελευταία το παίζει προστάτης των εργαζομένων για να πουλήσει κοινωνικό προσωπείο αλλά κατηγορεί τάχα μου το κράτος και τις αποφάσεις του; Οι αποφάσεις είναι ειλλημμένες και το σχέδιο προχωρά, αλοίμονο στους κοντόφθαλμους που ασχολούνται ακόμα με τις εσωτερικές χαζοδιαμάχες που φθείρουν αντί να ενώνουν ενάντια σαυτό που μας βρήκε ανεξάρτητα από την ιδιότητά μας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι επιεικώς απαράδεκτος και αν δεν σε ήξερα μπορεί να σε χαρακτήριζα και χειρότερα.
|
![]() |
|
|