![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέψαμε κι εμείς ασφαλείς κ άβρεχοι! Περισσότερα σε λίγο!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω επιστρέψει και εγώ μετά την ξαφνική απόφαση για αναχώρηση. Ήταν λόγω των πρώτων σταγόνων και πίστεψα ότι αφού πέρασα καλά, να μην το χαλάσω ‘τραβώντας’ το τέλος. Και πράγματι, 5 λεπτά αφού έφτασα σπίτι, ΑΝΟΙΞΑΝ οι ουρανοί. Τώρα έχει σταματήσει λίγο. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σας χαιρετήσω ‘καθώς πρέπει’.
Θανάση και Παναγιώτη ευχαριστούμε για την ιδέα και την οργάνωση. Ήταν όμορφα και ευχαριστώ όλη την παρέα για την όμορφη… παρέα. Το φαγητό ωραίο αλλά η παρέα ωραιότερη. Last edited by ckk; 09-10-2011 at 19:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Φτασαμε και εμεις ολα μια χαρα γνωρισαμε και αρκετους φιλους που μεχρι τωρα τους ξεραμε μονο απο τα ταξιδια τους. Η παρεα ηταν τελεια και ο καφες και το φαγητο και ολα γενικα ηταν αψογα. Ενα μεγαλο ευχαριστω στους διοργανωτες παναγιωτη και θαναση. Αντε και στο επομενο τωρα φιλικα Grs1 & Nat.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πίσω και μεις, σχετικά στεγνοί...
![]() Περάσαμε όμορφα και γελάσαμε πολύ, όμορφο το θέαμα περίπου 25-30 μηχανών να τσουλάνε στο δρόμο.. Ευχαριστίες στον Θανάση και τον Παναγιώτη για την οργάνωση της βόλτας και του φαγητού.. ![]() Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του βόρειου φίλου μας Δημήτρη, που μας τίμησε με την παρουσία του... + 1200 στον GSmaniac που μας οδήγησε με ασφάλεια στην διαδρομή προς Ξυλόκαστρο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία εδρομή έγινε.
Εφτασα κ εγώ. Όλα καλά. Τελικά ούτε σταγόνα στην επιστροφή Σε αναμονή της επόμενης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ναι ειχα πεσει επανω στο ντεποζιτο και κοιμομουνα!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει δεν φταίει ο Κώστας, είχαμε τον Παπαδόπουλο μαζί οπότε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχαριστησω και γω απο την μερια μου ολα τα παιδια
που ταξιδεψαν παρολο τις προγνωσεις της ΕΜΥ και ιδιαιτερα τον Δημητρη απο Σαλονικα και του ευχομαι καλο ταξιδι επιστροφης. Να εισαστε ολοι και ολες καλα και με το καλο να ξαναβρεθουμε. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Μεταπασχαλινή συνάντηση στό Ξυλόκαστρο! | Jefe | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 340 | 04-05-2011 14:18 |
«Καμπάνα» για την πρόκληση της Ντιναμό | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 22-03-2011 21:24 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 09:32 |