![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απο Πεμπτη 20/10 υπαρχει φορτιστης μπαταριας με 20 ευρω στα lidl..Ειναι καλος,τον εχω και μου κανει την δουλεια(εχει και για μοτοσικλετα ρυθμηση)
Δεν θελω να τους προτινω τους Γερμαναραδες ΑΛΛΑ αξιζει τον κοπο ![]() ![]() LIDL ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Mε πρόλαβες
![]() ![]() ![]() πραγματικα ειναι value for money ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
]εν θελω να τους προτινω τους Γερμαναραδες ΑΛΛΑ αξιζει τον κοπο
![]() ![]() [/QUOTE] ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τον χρησιμοποιειτε στα 1200GS για να φορτισετε την μπαταρια οταν δυσκολευεται να γυρισει η μιζα ή καθημερινα σαν να ηταν συντηρητης?
|
|
|
|||
|
|||
|
τον χρησιμοποιησα περιση στο προηγουμενο gs που ειχα την περιοδο μετα τον χειμωνα που το ειχα ακουνητο για πανω απο 4 μηνες..Τον εβαλα να φορτισει την μπαταρια ολο το βραδυ και μετα δεν ξανα χρειαστικε να τον χρησιμοποιησω,βεβαια να τονισω πως η μπαταρια ηταν 1 ετους αλλα ηταν των 45 ευρω
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυο αποριες.
Ποια ειναι η διαφορα αυτου του φορτιστη και ενος φορτιστη-συντηρητη, αφου οταν φορτισει πληρως η μπαταρια αυτος σταματαει μονος του και ξαναξεκιναει τη φορτιση οταν "πεσει" λιγο η ταση? Γνωριζω οτι δεν συνδεεται στο πριζακι του gs1200 και πρεπει να συνδεθει απέυθειας με τους πολους.Πρεπει να αποσυνδεθει πρωτα απο την καλωδιωση της μηχανης η μπαταρια ή μπορω να συνδεσω τον φορτιστη ενω ειναι η μπαταρια επανω συνδεδεμενη?Εννοειται οτι σε καθε περιπτωση ο διακοπτης της μηχανης ειναι στο off. |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ τίμιο προιόν για την τιμή του, το χω πάνω από 1 χρόνο. Το χω δανείσει κ δεν μου χει παραπονεθεί κανείς. Εγώ το χω λειτουργήσει ελάχιστα στην προ Odyssey εποχή. Του χω κάνει κ μια πατέντα κ συντηρώ απευθείας απ το δεύτερο πριζάκι το οποίο πέρνει ρεύμα κατευθείαν απ τη μπαταρία.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το οποιο δευτερο πριζακι ειναι πατεντα δικη σου να υποθεσω?
|
|
|
|||
|
|||
|
Όντως πολύ καλός,τον πήρα πέρυσι,αλλα
χάλασε και αν τον προλάβω θα τον πάρω.Ευχαριστούμε ![]() |
![]() |
|
|