![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
To iPhone έχει καλό φακό πάντως... όσο για την ΕΔΕ.... θα πάει στο χρονοντούλαπο....
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Συμφωνώ!!! Δεν τη γνωρίζω τη διαδικασία!!! Ούτε στη Γαλλία την ήξερα τη διαδικασία... και ΔΕ με ενδιέφερε να τη μάθω κιόλας... το τηλ. δούλευε μόλις επέστρεψα σπίτι. Όσο για τη σύγκριση... σωστά... έπρεπε να μας συγκρίνω με ΟΤΕ Μπαγκλαντές... |
|
|
|||
|
|||
|
αδικεις καποια πραγματα.....αλλα σιγουρα δεν ειμαστε στο καλυτερο εππεδο τλεπικοινωνιων....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είμαι στην Πληροφορική με ειδικότητα Τηλεπικοινωνίες από το 1997 (εργασία) και άλλα 4 χρόνια πιο πριν σπουδές...
![]() Δόξα το Θεό... σκαμπάζω... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
χαιρομαι που το ακουω και μιλαω με καποιον του χωρου....που γνωριζει και κατι παραπανω.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ρωτήσω και εγώ ο άσχετος......
Μετακομίζω, δεν υπάρχει γραμμή ΟΤΕ στο καινούργιο σπίτι ή είναι απενεργοποιημένη από την στιγμή που έφυγε ο προηγούμενος ενοικιαστής. Τι πρέπει να κάνω για να έχω internet; Μπορώ να εμπλακώ κατευθείαν με άλλη εταιρία ή είναι υποχρεωτικό να μεσολαβήσει ο ΟΤΕ με το δίκτυο του; Πόλη: Καλαμάτα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
2 εβδομάδες max λέει η ΕΕΤ ... νωρίτερα αν δεν πάρετε λαδάκι δεν πάτε ποτέ.... σαμποτάζ όσο μπορείτε στους εναλλακτικούς ή μήπως δεν είναι γραμμή αυτό? Γιατί ξέρω απο μέσα πως είναι γραμμή.... αλλά το προσπερνάω.... οπτικούς κατανεμητές γιατί βάζετε στη ζούλα εφόσον η ΕΕΤ είπε όχι ακόμα??? Για να πηγαίνει ο κάθε εναλλακτικός και να μην μπορεί να δώσει ADSL... κλασικά ο ΟΤΕ απο την ίδρυση του... νταβατζιλίκι...... όσο για το αν οι εναλλακτικοί γίνονται μάγκες με ξένα @@ ....δεν νομίζω να το εννοείς ... γιατί τα πληρώνουμε τα ζεύγη δεν μας τα χαρίζει ο ΟΤΕ, και κλείνοντας σαν καταναλωτής να πω ... αν δεν υπήρχαν οι εναλλακτικοί ακόμα ISDN 128 για 140 ευρώ θα πουλούσε ο ΟΤΕ.... είναι θέμα ανταγωνισμού, γιατί οι εναλλακτικοί και νέες ιδέες φέρανε στον χώρο και ρίξανε τις τιμές, με όφελος συλλογικό και όχι ατομικό!! Επίσης δεν βλέπω κανένα λόγω να υπερασπίζεσαι με τόσο σθένος μια εταιρία, εκτός και αν είσαι μέτοχος, (και εγώ στον κλάδο είμαι είδες να υπερασπιστώ την εταιρία μου? δεν έχω πει καν που είμαι) Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι αν κάποιος κάνει τον μάγκα με ξένα @@ αυτός είναι και πάλι ο ΟΤΕ .... που με λεφτά του κράτους έκανε δίκτυο όχι με τα έσοδα του, και καλά κάνει η ΕΕΤ και τον φρενάρει για να μικρύνει η διαφορά του δικτύου με του υπόλοιπους, με την λογική αυτή γνωστή και μεγάλη εταιρία με μεγάλο οπτικό δίκτυο (που είναι και ιδιωτικό όχι επιδοτούμενο απο το κράτος), θα μπορούσε να μην δίνει το δίκτυο στον ανταγωνισμό και να πει .. τι θέλετε ??? οπτικές ίνες???? sure, από βδομάδα....και να το έπαιζε cowboy!!!! Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει φτάσει εδώ κοιτάζοντας ο καθένας την καμπούρα του άλλου και αγνοώντας την δική του, ας δούμε λίγο ποιό σφαιρικά τα πράγματα |
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ θα το λύσετε;!
Γνώμες κι εμπειρίες ζήτησα με συνδυασμό κόστους-υπηρεσιών. ![]() Είχα παλιά forthnet στο ιατρείο και ξαναγύρισα στον ΟΤΕ διότι όταν μετακόμισα θα με άφηναν 35 μέρες χωρίς τηλέφωνο και χωρίς δυνατότητα άμεσης εκτροπής στο κινητό μου. Τώρα όμως στο σπίτι μου θέλω να μειώσω τα κόστη και σε τελική αν μείνω και κάποια στιγμή χωρίς τηλ και ιντερνετ λόγω βλάβης δεν τρέχει και τίποτε εκτός βέβαια απο την ευκαιρία να ρίχνω που και που κανά "ματσάκι" ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
CPS ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ακου φιλε akyla να σ πω....το nga καποια στιγμη θα δοθει...τα εργα δεν μπορουν να σταματησουν επειδη η εετ το παγωσε...και εννοω την προσφορα στο κοινο....αν γνωριζεις στην κομοτηνη δινεται κατ εξαιρεση....λοιπον αν θεωρεισ οτι η εετ ειναι αθωα αστο φιλε γελιεσαι.....οσο για το λαδακι αν εχεις στοιχεια στον εισαγγελεα.....μαζι σου...αν οχι κριμα....γιατι εγω αλλα ξερω.....τοσο μαζι με τους εναλλακτικους η εετ;υποπτο.....και κατι αλλο δεν πληρωνες μονος σου τον οτε ολα αυτα τα χρονια.....ολοι μας...για να χει τηλεφωνο τουλαχιστον και το πιο ορεινο χωριο.....α.....μην ανοιγεσαι....χρωστανε πολλα οι παροχοι στον οτε....αστο μην το ψαχνεις.....και εννοω απο μισθωμενα κυκλωματα.....και μαλλον επειδη δεν διαβασες τι ειπα ειμαι υπερ του ανταγωνισμου με ισους ορους....ιδια τιμολογιακη πολιτικη χωρις περιορισμους κατι που αποφευγεις να πεις.....σορρυ κιολας....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| New Double R BMW !!! | pirate | Κράνη | 25 | 24-05-2011 14:33 |
| EBC HH (double sintered) pads | vpentza | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 1 | 30-03-2010 12:09 |