![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε παίδες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σόμπα αλά μανιτάρι έχει; καπνίζουμε μέσα; (γιατί στην κέρκυρα μας έχουν ζορίσει πολύ με την παλιοσυνήθεια)...
Και ναι... λέω να έρθω κι εγώ (αν χωράει μια χαζοδικυκλίστρια με ροζ απόψεις στο τραπέζι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε περιμένουμε Μαρίλυ ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αρωμα γυναίκας... (όλο απαιτήσεις...) wellcome ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
άρωμα βιόλας (εκ του χαζοβιόλας και ουχί του άνθους) θα έλεγα εγώ αλλά τέλος πάντων...
![]() Ξέρω που είναι το καφέ μιας και περνάω καθημερινώς καθ' οδόν για την εργασία, είναι και κοντά στο σπίτι μου άλλωστε. Κατά τι ώρα μαζεύεστε συνήθως; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
20,30
|
|
|||
|
|||
![]() Καλό καφεδάκι φιλαράκια !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελικά είπα το τραπέζι να στρωθεί έξω αν και το κάπνισμα επιτρέπετε παντού.
Μήπως με δεδομένη την παρουσία της Μαρίλυ έιναι ευκαιρία για να έρχοντε και άλλα κορίτσια λέω τώρα εγώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά εσύ επειδή γιορτάζεις μπορείς να μας δουλεύεις...
όποιος πιεί καφέ θα σου τον στείλω στη γιορτή σου... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχηματάρι Οκτώβριος 1985 | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 24 | 18-09-2012 17:56 |
Ηράκλειο Καφεδάκι, Μπυρίτσα ή Ποτάκι Τετάρτη 12 Οκτωβρίου | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 13-10-2011 03:37 |
BMW GS1200 Adventure, Οκτώβριος 07 Πωλείται | bkabiotis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 13 | 07-10-2011 14:18 |
Αποταμίευση και παιδιά - 31 Οκτώβρη Ημέρα Αποταμίευσης | Xanthi | Πολιτισμός | 13 | 29-10-2010 15:21 |
Καφεδάκι στο Λουτράκι - Κυριακή 11 Οκτώβρη | soter3gm | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 103 | 26-10-2009 10:31 |