![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Επέστρεψα και εγώ.......... είμαστε μια καλή παρέα, να ευχαριστήσω με την σειρά εμπνευστές, διοργανωτές και μη και να ευχηθώ να είμαστε καλά και σύντομα στην επόμενη.
|
|
|
|||
|
|||
|
αμάν κάτι ξέχασα τα παιδιά μεσα στην καλή χαρά
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΦΤΟΥ ΣΟΥ .....................
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
έχουμε πεθάνει στα γέλια με την Γιάννα να είστε καλά ρε παιδιά είχαμε ανάγκη να γελάσουμε ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου για την ώρα ένα μεγάλο σε όλους τους συμμετέχοντες στην καταπληκτική αυτή βόλτα του GSForum!!
![]() Το κέφι για άλλη μια φορά ήταν στα ύψη και η "ψυχρούλα" που είχε εκεί στα 1600 μέτρα δεν μας πτόησε καθόλου, το αντίθετο θα έλεγα! ![]() Για την ώρα διαλέγω φωτογραφίες, αργότερα θα μπουν μπόλικες, έχουμε και βιντεάκια ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ο Μάριος μετά από μία καταπληκτική πιρουέτα βρέθηκε στο οδόστρωμα [/QUOTE]![]() Πιρουέτα με φόντο ένα αξιόπιστο είναι ότι καλύτερο. Μπράβο στα παιδιά με τα αξιόπιστα αλά και σε σένα που είχες το κουράγιο να την ανεβάσεις χωρίς φόβο..............
|
|
|
|||
|
|||
|
Όσο για την από πάνω φωτογραφία με τις θείες...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ολοι οι καλοί χωράνε σε αυτήν την παρέα! Εκτός από τα "ελικοφόρα" είχαμε και 1 Varadero, 2 Africa, ένα Bross 400, 1 V-Strom και ένα XT!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν μου τα λές καλά. Άλο ένα αξιόπιστο δεν χωράει στην παρέα. ΝΤ 700 Ηοnda. Σχεδιάζω να κατέβω για ένα μήνα κάτω. Ο κουμπάρος μου έχει το fjr 1300 Yamaha. Δεν ξέρω σε ποιά λέσχη είναι εκεί. Πάντως μου έχει πει τα καλύτερα λόγια για εσάς. Nα είσαι καλά και καλό σου βράδυ................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όλοι οι καλοί χώραμε ανεξάρτητου μάρκας μοτοσυκλέτας. Ο μοτοσυκλετισμος δεν έχει μάρκες,έχει ανθρώπους που μοιράζονται μια ιδέα,ένα χόμπυ,μια τρέλα. Κι αυτό το αποδείξαμε με την σημερινή μας συνάντηση που κάθε άλλο παρά πετυχημένη ήταν. Ήρεμη οδήγηση,καλή καρδιά και πολλά γέλια.αυτό μας εκφράζει,αυτό κάνουμε,ενάντια στο κατεστημένο των ημερών. Ο Θεός να μας έχει καλά και με το καλό και στην επόμενη. Με διοργανωτή τον Ευτυχή μας δεν κολλαμε πουθενά. Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκυροτητα IP στο forum | xkoukos | Ιδέες και σχόλια. | 1 | 05-09-2011 13:54 |
| Xαιρετω το GS FORUM | f1shf1nder33 | Καλώς ήλθατε | 15 | 16-06-2011 23:23 |
| Hello Forum | StefS | Καλώς ήλθατε | 15 | 20-04-2011 20:30 |
| Προωθηση του forum μας | taksidiotis | Ιδέες και σχόλια. | 8 | 23-04-2010 00:08 |
| Παγκοσμια γκαφα της GOOGLE... | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 04-09-2009 21:31 |