![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Σοφακι ΟΤΑΝ εγραφα σε εσενα ηταν και η Ντινα διπλα μου...
![]() Οταν εγραφα στο Χρηστο ειχε φυγει ![]() ![]() οποτε το εκμεταλευτικα....Μετα το διαβασε και της υποσχεθηκα να πληνω εγω τα πιατα το βραδυ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
σωρη γιαννιο αλλα δεν την μπορώ !!! ![]() ![]() Μη φοβου Θεο εκφρασου ελευθερα ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σας παιδιά όμορφη βόλτα με λουκούλλεια εδέσματα . Πάντα τέτοια . ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Όμορφες εικόνες,τι ομίχλη ήταν αυτη?Να είστε καλα να εξορμησετε γρήγορα.Τι θα γίνει Γιάννη θα τσακισουμε κανά κοπάδι?
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παλικάρια πολλά μπράβο για το οδοιπορικό σας.
Γνώριμα μονοπάτια και πολυαγαπημένα. Γιαννάκη δεν θα σχολιάσω τα εδέσματα (τα αφήνω για τον ΓΝΩΣΤΗ του forum) ![]() Οι φωτογραφίες σας ΑΠΑΙΧΤΕΣ. Ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε. Πάντα όρθιοι και πάντα ταξιδιώτες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παίδες!
Άψογοι από κάθε άποψη! :sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιωτα ζηλεψαμε απο τις δικε σας φωτο και ειπαμε να σας ανταγωνιστουμε ![]() ΑΛΛΑ που δεν φτουραμε![]() ..Στειλε μου το μωρο δυο μερουλες πανω και με τετοια τροφη σου τον στελνω ΓΙΓΑΝΤΑ![]() (γεια σου Θεολογε![]() )Απόσπασμα:
Τhenks Βαγγελη...Παραδειγμα πρως μημηση τα δικα σου φιλαρακι ![]() ![]() Ευχαριστουμε Αλεξ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα μου κλ....εις μια μάντρα ![]() Σόρι Γιάννο αλλά επειδή αγαπιόμαστε τα κάνουμε όλα, δεν μπορεί μακριά μου εννοεί ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Α Ψ Ο Γ Ο Ι ! Jefe
Πάντα τέτοια παιδιά! ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Πωλειται Μπροστινη Ζαντα Ακτινωτη Adventure | giamil | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 10-12-2011 19:20 |
| Κατάθεση πινακιδων και τέλη κυκλοφορίας | gepol | Διάφορα | 16 | 17-09-2011 01:34 |
| πωλουνται τακακια μπρος-πισω για GS ADVENTURE 03-06 | kavala | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 05-06-2011 02:22 |
| Αρκετά πραγματάκια σε ενδιαφέρουσα τιμή | antonis1150GSA | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 7 | 15-03-2010 22:07 |