![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μεσα σε όλα τελικά!!!! ΑΨΟΓΟΣ,ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟς!!!!θα ήθελα πάντως να έχουμε κ τηλεφ επικοινωνια γιατι φοβαμαι μην κανω καμια πατάτα κ δεν ξερω τι να κανω μετα!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, μέσα στον επόμενο μήνα μετακομίζω μόνιμα στην Καλαμάτα..... Θα πιούμε πολλά καφεδάκια και θα μαστορέψουμε τις καλές όσο δεν παίρνει!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ThanDim;516138]Κώστα, μέσα στον επόμενο μήνα μετακομίζω μόνιμα στην Καλαμάτα..... Θα πιούμε πολλά καφεδάκια και θα μαστορέψουμε τις καλές όσο δεν παίρνει!!!
σοβαρα φιλός!!!πως και ετσι απο κάτω κρατας???η καμια μετάθεση ???? γραψε τηλ οτι θες παρεμε 6938038220 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Προχθές που πήγα να καβαλήσω την μηχανή, έπεσε ένα 2ευρω από την τσέπη μου και χώθηκε κάτω από την σέλα!! Αυτό ψάχνω................. Άτιμη κρίση!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σοβάρα τώρα, πήγα για αλλαγή δίσκου συμπλέκτη αλλά προέκυψε και φαγωμένο καρέ πρωτεύον άξονα. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χχαχα!...θεος!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω και εγώ που έχω το R1150GS twin spark με Integral ABS, αν το λέω καλά.
Από όλα αυτά τι είναι κοινό ώστε να βάλω και εγώ χεράκι κάποια στιγμή στον «Μένιο»(έτσι φωνάζω το gs)? Λάδια από όσο κατάλαβα είναι ίδια η διαδικασία. Βαλβολίνες κιβωτίου?(είναι στα ίδια σημεία οι τάπες?) Βαλβολίνες διαφορικού? Βαλβίδες? Ιμάντας δυναμό? Έκανα ψαχτήρι στα τεχνικά αλλά δεν βρήκα τίποτα για αυτά για την διαδικασία αλλαγής. ![]() Last edited by bbk; 12-11-2011 at 21:30. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκρουση με υλικές (μόνο!) ζημιές. | gemara | Γενικά - Αναβάτης | 32 | 30-09-2011 12:36 |
Ευτυχώς πάμε καλά ΣΕ ΟΛΑ... όχι μόνο σε λίγα. | NLS | Επικαιρότητα | 4 | 13-05-2011 16:19 |
Laptop χωρίς ποντίκι αλλά μόνο με βλέμμα! | SenseiG | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 09-03-2011 12:09 |
Τεστ με μία μόνο ερώτηση | Capitain | Χιούμορ | 8 | 08-11-2010 14:39 |
Οχι μόνο να ξέρουμε τι κάνει η γυναίκα του γείτονα.. | Carduelis | Υγεία | 8 | 04-11-2009 17:47 |