![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν........μετά απο νέα δεδομένα και έλεγχο σε dealernet KTM με αριθμό πλαισίου κτλ....
Η μηχανή είναι μοντέλο 2007 αγορασμένη στοκ τον 7/2009 Έχει τα παραπάνω έξτρα αλλά πιστεύω πως η τιμή είναι πολύ τσιμπημένη για το μοντέλο αυτό! Μάλλον άκυρο..........
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν είναι έτσι..τότε σωστα ρίχνεις άκυρο..
Πάντως αν ακόμα σε τρώει ο ####ς σου.. να κανονίσουμε να πάμε βόλτα και να αλλάξουμε μηχανάκια ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η αυτονομία που έχει αυτό το μηχανάκι είναι μάλλον αστεία, δεδομένο ότι έχει 19 τεπόζιτο, οπότε και η κατανάλωση είναι μάλλον για κλάματα
. Το δικό που η συμβίωση μας κρατά για 20000 περίπου χλμ είναι πολυ καλήκαι το μόνο πρόβλημα που μου έχει βγάλει είναι η ντρόμπα πίσω φρένου και το ευαίσθητο φίλτρο βενζίνης. Από την άλλη όμως το μηχανάκι αυτό σε τεντώνει και όταν το καβαλάς έχεις το ηλίθιο χαμόγελο 15χρονου που παίζει με το αγαπημένο του παιχνίδι![]() ![]() ![]() . Από κει και πέρα και το 800 είναι ένα φανταστικό μηχανάκι με πολύ καλή κατανάλωση που κάνει και αυτο ότι του ζητήσεις. Είναι δύο τόσο 'ιδια μα και τόσο διαφορετικα μηχανάκια. Απλά το ΚΤΜ είναι τρομοκράτης!!!!!![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Τωρα εε και τι με αυτό που είναι παραγωγης του 07 η μηχανη πιανεται για 09 ….. Και παλι εγω θα την εκανα ….. ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λέμε την ktm ζημιαρικη αλλά δε βλέπουμε τι συμβαίνει και με τις πανάκριβες μηχανές της bmw. Η ktm έχει ανεβεί σκαλοπάτι σε σχέση με το παρελθόν.έχει βελτιωθεί. Οσο για το θέμα σου φίλε αγγελε,προσωπικα θα την έκανα την ανταλλαγή,ειδικά αν έχει περάσει όλες τις ανάκλησεις,στό κάτω κάτω από το 07 μέχρι και τέλη του 09 δεν άλλαξαν και κάτι ώστε να πεις ότι έχει διαφορές σε κάτι send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
όντως....!!! ![]() ![]() ...θα το γούσταρα αν και δεν ήμουν ποτέ κάτοχος ...νομίζω δεν συγκρίνεται καν το δίλημμα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Kανενας αλλος -κατοχος -να μας γραψει τα κοστολογια και τα λιτρα ανα 100χλμ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δηλαδή εσύ αγοράζεις βάση κατανάλωσης μια μηχανή ![]() ή οδηγάς βάση κατανάλωσης την μπουμπού σου... ![]() ![]() γιατί σίγουρα καις αρκετά... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σωστός ο προλαλήσαντας!
Με βάζετε σε σκέψεις ομολογώ! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ktm 950 adventure s | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 24-09-2011 02:06 |
| LC 640 ADVENTURE | allen | Άλλες εταιρίες | 21 | 29-04-2010 00:55 |
| Ζελατίνα από Adventure | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 17-03-2010 08:34 |
| BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 08:54 |