![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ερχομαιιιιιιι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!Μεσα και εγω διπλος απο σαββατο μεσημερι!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Περί SPA και κολωνάτου ο λόγος...
"...σΕ πλάνεψε η dolce vita αυτή που λεν ζωή γλυκιά και κάθε μέρα κατεβαίνεις της (μοτο) κοινωνίας τα σκαλιά με πόνο παρακολουθώ όπως κυλάς τα σκαλοπάτια μα να σΕ σώσω δεν μπορώ όσο κι αν κλαίν τα δυό μου μάτια chorus: είναι γλυκιά η dolce vita που σ' αιχμαλώτισε μια νύχτα..." Σπύρος Ζαγοραίος |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕΜΜΜΜΜΜΜ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΟ ΠΣΚ??????? ![]() ![]() ΞΕΡΩ-ΞΕΡΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ![]() ![]() ΛΙΑΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΗΜ/ΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ![]() ![]() ![]() ![]() ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΤΩΡΑ ![]() ![]() ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποτε δε ρωτησα το ονομα..
![]() τελευταια φορα πηγα το 08 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μακαρι να σουνα ρε Γιαννακο!
το μονο σιγουρο ητανε οτι θα κατουριομασταν απ τα γελια παλι! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ψιλεεεεεεε!
με σενα εκει περα δεν φοβαμαι τιποτα! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Αν και είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά, γιατί οι φίλοι μας οι Βολιώτες είναι ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ, σε τέτοια θέματα.... ![]() ![]() ![]() ** Βαckup λύση, για να πιείτε καλό τσίπουρο και καλό μεζέ θαλασσινά, είναι ο Κώστας, δίπλα στο Μαλάκι, μετά τα Λεχώνια... Ο Nivam, τον ξέρει.... ** Νικο-x, όχι πάλι πολύ φαγητό... έχεις μια ηλίκια ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 201 | 12-12-2010 05:56 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010! | manosamos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 222 | 05-12-2010 04:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009 !!! | S.T | Μια καλημέρα είναι αυτή | 69 | 27-12-2009 03:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 51 | 13-12-2009 03:01 |