![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρει κάποιος αν μπορώ να πληρώσω μόνος μου το χαράτσι ΜΟΝΟ σε σπίτι ιδιοκτησίας μου διότι ο ενοικιαστής δεν μου εμφανίζει το λογαριασμό ΔΕΗ?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με παρατήρηση ότι πληρώνεις το ειδικό τέλος. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο λογαριασμός του διαμερίσματος είναι στο όνομά σου; Γιατί δεν εμφανίζει το λογαριασμό;! Καλό κι αυτό! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο λογαριασμος πληρωνεται στο ακεραιο και στη συνεχεια ζητας το αντιτιμο του ρευματος απο τον ενοικιαστη. Συνηθως, το πληρωνει ο ενοικιαστης και του εφαιρειται το χαρατσι απο το ενοικιο. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι προβληματα οταν καποιος ειναι κακοπροαιρετος... και γιατι δεν στον δειχνει το λογαριασμο???? σε τινος το ονομα βγαινει?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και να φανταστείς ότι το πρώτο εξάμηνο κάθε εβδομάδα με καλούσε στο σπίτι για βλάβες ανύπαρκτες.Μια φορά με κάλεσε γιατί τα φωτιστικά του έκαιγαν τις λάμπες.Έλεγε ότι φταίει η εγκατάσταση ενώ έβαζε λάμπες 100 watt σε φωτιστικό που έγραφε πάνω μέχρι 40 watt. Γιαυτό έβαλα αγγελία ενοικίασης εδώ πριν τις εφημερίδες μήπως και βρω κα΄ποιον φυσιολογικό άνθρωπο |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά σήμερα ρώτησα στη ΔΕΗ και μου έιπαν ότι με τον αριθμό του ρολογιού μπορώ σε οποιοδήποτε καταστημα τους να πληρώσω το τέλος ακινήτων.Επίσης επειδή δεν είχα αριθμό ρολογιού λέγοντας το όνομα του ενοικιαστή και την οδό μου έδωσαν τον αριθμό.
Τελικά σε αυτό το κράτος αν θέλεις να πληρώσεις είναι εύκολο. Αν θέλεις να πάρεις είναι το δύσκολο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα έχουν τη λύση τους τελικά!