GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-12-2011, 11:26
Bill-GS Ο/Η Bill-GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Athens
Προεπιλογή Επιλογή ελαστικών - Roadattack 2 Vs BW01/Bw02 Vs EXP

Καλημέρα,

σίγουρα το παραπάνω θέμα έχει αναλυθεί αρκετές φορές στο Forum αλλά θα ήταν ευπρόσδεκτες μερικές απόψεις ακόμα από όσους έχουν δοκιμάσει τα συγκεκριμένα λάστιχα.
Αφού τα χλμ έφτασαν τις 15.000 σκέφτομαι να αλλάξω τα λάστιχα της GS1220 '10 σε κάτι πιο ασφάλτινο -στριφτερό αφού η χρήση στο χώμα είναι μηδενική. Σαν πρώτη μου επιλογή σκέφτομαι τα Conti Roadattack 2, σαν δεύτερη επιλογή τα Bridgestone BW01/BW02 και σαν τρίτη αυτά που φοράω τώρα και είμαι ευχαριστημένος, τα Metzeler EXP. Όποιος έχει δοκιμάσει τα Roadattack 2 και αν έχει ακούσει κάτι για ελαττωματικά λάστιχα (όπως τα trail attack) ή γενικότερα έχει κάποια εμπειρία από αυτά καλό θα ήταν να μοιραστεί την αποψή του.

Ευχαριστώ
Reply With Quote
Παλιό 07-12-2011, 12:10
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05
Προεπιλογή Απάντηση: Επιλογή ελαστικών - Roadattack 2 Vs BW01/Bw02 Vs EXP

Conti και ξερο ψωμι....Εχω τα trail attack και ειλικρινα αναριωτιεμαι καποιες φορες τι θα μπορουσα να εκανα αν ειχα τα RoadAttack 2.Για την ιστορια για αυτα πηγαινα αλλα δεν ηταν διαθεσιμα εκεινη την χρονικη στιγμη
Reply With Quote
Παλιό 07-12-2011, 12:35
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Αν σκεφτεσαι κατι καθαρα ασφαλτινο τοτε Conti Road Attack ή αυτα που εβαλα εγω, τα michelin pilot road 3. Πολυ γρηγορη κορωνα φοβερο στριψιμο και πολυ καλα στο βρεγμενο!! Εγω παντως τα εχω καταευχαριστηθει!! Ενα φιλαρακι εχει τα Conti Road και του αρεσουν πολυ γιατι ειναι και αυτα πολυ στριφτερα!! εγω προτιμησα τα michelin γιατι εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες αλλα και σε σχεση τιμης ο Περιστερας τα δινει 245 Ε ενω τα Conti 270 E. Δεν ειναι τα 25 ευρω απλα αφου και τα δυο ειναι πολυ καλα και στριφτερα γιατι να μην προτιμησω ενα καινουργιο ελαστικο και φθηνοτερο . The choice is yours!! Τα αλλα δυο λαστιχα που αναφερεις τα εχω δοκιμασει αλλα δεν εχουν καμια σχεση αν θες ενα καθαρα ασφαλτινο στριφτερο ελαστικο!!
Reply With Quote
Παλιό 07-12-2011, 13:48
stelth1 Ο/Η stelth1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΧΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Μoto: GS 1200 ADV 2007-KTM EXC 400- BEVERLY 300

Kαλησπερα κ οι τρεις εταιριες michelin-continental-metzeler ειχαν κ εχουν "θεματακια" ακομα με τα ελαστικα τους,φοραω τα bridgestone απο την μαμα χρονολογια 2007 μεχρι τωρα,ακομα αντεχουν στριβουν φρεναρουν απιστευτα δεν κανουν θορυβο δεν εβγαλαν κ δεν βγαζουν προβληματα!Για εμενα τα πιο αξιοπιστα κ τιμια ελαστικα!Ελπιζω να βοηθησα,οποια επιλογη κ να κανεις καλα χιλ/τρα!
Reply With Quote
Παλιό 07-12-2011, 14:21
Akyla Ο/Η Akyla βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Πειραίας
Μoto: R 1150 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar Εμφάνιση μηνυμάτων
[B]Αν σκεφτεσαι κατι καθαρα ασφαλτινο τοτε Conti Road Attack ή αυτα που εβαλα εγω, τα michelin pilot road 3. Πολυ γρηγορη κορωνα φοβερο στριψιμο και πολυ καλα στο βρεγμενο!! Εγω παντως τα εχω καταευχαριστηθει!! Ενα φιλαρακι εχει τα Conti Road και του αρεσουν πολυ γιατι ειναι και αυτα πολυ στριφτερα!! εγω προτιμησα τα michelin γιατι εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες αλλα και σε σχεση τιμής
Και εγώ θα συμφωνήσω και στο έχω πει από κοντά, τα συγκεκριμένα λάστιχα απλά είναι κορυφή για άσφαλτο

ρίξε και εδώ μια ματιά

Pilot® Road 3 Trail in a GS - ADVrider
Reply With Quote
Παλιό 07-12-2011, 16:35
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Τα έχω βάλει και τα τρία.
Τα πιο στριφτερά μακράν είναι τα κόντι.
Σημείωση: Tourance kai BW501 μου κρατάνε 15.000χλμ και κόντι 9.000
Reply With Quote
Παλιό 07-12-2011, 16:44
Bill-GS Ο/Η Bill-GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Athens

Και σε εμένα τα Tourance στις 15.000 είναι, αλλά τα Conti μόνο 9.000? Σαν λίγα δεν είναι? Τόσο μαλακή γόμα έχουνε? Στις 9.000 σου είχαν τετραγωνίσει?
Reply With Quote
Παλιό 07-12-2011, 16:44
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stelth1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαλησπερα κ οι τρεις εταιριες michelin-continental-metzeler ειχαν κ εχουν "θεματακια" ακομα με τα ελαστικα τους,φοραω τα bridgestone απο την μαμα χρονολογια 2007 μεχρι τωρα,ακομα αντεχουν στριβουν φρεναρουν απιστευτα δεν κανουν θορυβο δεν εβγαλαν κ δεν βγαζουν προβληματα!Για εμενα τα πιο αξιοπιστα κ τιμια ελαστικα!Ελπιζω να βοηθησα,οποια επιλογη κ να κανεις καλα χιλ/τρα!
Θα συμφωνησω τα BW ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα ελαστικα καθως βγαινει και πολυ καιρο το μοντελο αυτο, σε σχεση με τα exp anakkei και τα conti trail (οχι τα road) ειναι πιστευω καλυτερα στον τομεα που τα θελω εγω (στριψιμο, διαρκεια) οντως διαρκουν αρκετα χλμ ισως τα περισσοτερα απο ολα και εχουν αξιοπρεπες πατημα οταν εχουν χιλιομετρα και ηλικια στην πλατη τους αλλα εγω 4 χρονια στην μηχανη μου δεν θα κρατουσα ποτε το ιδιο λαστιχο ας ηταν και το καλυτερο (2 χρονια το πολυ!! και μεχρι 20.000 το παααρα πολυ)
Reply With Quote
Παλιό 07-12-2011, 16:47
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Bill-GS Εμφάνιση μηνυμάτων
Και σε εμένα τα Tourance στις 15.000 είναι, αλλά τα Conti μόνο 9.000? Σαν λίγα δεν είναι? Τόσο μαλακή γόμα έχουνε? Στις 9.000 σου είχαν τετραγωνίσει?
Τα tourance στα 15000 χλμ μου ειχαν κανει πολυ τετραγωνισμα σε αντιθεση με τα Bridgestone, τα conti εχω ακουσει κι εγω οτι φθειρονται γρηγορα για τα pilot road 3 το μοναδικο που δεν ξερουμε απολυτα ειναι η φθορα παντως η αισθηση ειναι καταπληκτικη στισ στροφες και στο βρεγμενο!!
Reply With Quote
Παλιό 07-12-2011, 16:53
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Bill-GS Εμφάνιση μηνυμάτων

Ναι.

Και τα pirelli scorpion trail στα 9.000 χλμ μου τελείωσαν, 2 φορές μάλιστα..

Αν σε βοηθάει αυτό, η επόμενη μου επιλογή θα είναι τα Michellin Pilot 3, που έχω διαβεβαιώσεις ότι είναι εξίσου στριφτερά και ασφάλτινα και κράτανε τουλάχιστον 15.000, λόγω υλικού..

Δυστηχώς δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη να σε βοηθήσω με προσωπικές εντυπώσεις...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης