![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
σίγουρα το παραπάνω θέμα έχει αναλυθεί αρκετές φορές στο Forum αλλά θα ήταν ευπρόσδεκτες μερικές απόψεις ακόμα από όσους έχουν δοκιμάσει τα συγκεκριμένα λάστιχα. Αφού τα χλμ έφτασαν τις 15.000 σκέφτομαι να αλλάξω τα λάστιχα της GS1220 '10 σε κάτι πιο ασφάλτινο -στριφτερό αφού η χρήση στο χώμα είναι μηδενική. Σαν πρώτη μου επιλογή σκέφτομαι τα Conti Roadattack 2, σαν δεύτερη επιλογή τα Bridgestone BW01/BW02 και σαν τρίτη αυτά που φοράω τώρα και είμαι ευχαριστημένος, τα Metzeler EXP. Όποιος έχει δοκιμάσει τα Roadattack 2 και αν έχει ακούσει κάτι για ελαττωματικά λάστιχα (όπως τα trail attack) ή γενικότερα έχει κάποια εμπειρία από αυτά καλό θα ήταν να μοιραστεί την αποψή του. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Conti και ξερο ψωμι....Εχω τα trail attack και ειλικρινα αναριωτιεμαι καποιες φορες τι θα μπορουσα να εκανα αν ειχα τα RoadAttack 2.Για την ιστορια για αυτα πηγαινα αλλα δεν ηταν διαθεσιμα εκεινη την χρονικη στιγμη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν σκεφτεσαι κατι καθαρα ασφαλτινο τοτε Conti Road Attack ή αυτα που εβαλα εγω, τα michelin pilot road 3. Πολυ γρηγορη κορωνα φοβερο στριψιμο και πολυ καλα στο βρεγμενο!! Εγω παντως τα εχω καταευχαριστηθει!! Ενα φιλαρακι εχει τα Conti Road και του αρεσουν πολυ γιατι ειναι και αυτα πολυ στριφτερα!! εγω προτιμησα τα michelin γιατι εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες αλλα και σε σχεση τιμης ο Περιστερας τα δινει 245 Ε ενω τα Conti 270 E. Δεν ειναι τα 25 ευρω απλα αφου και τα δυο ειναι πολυ καλα και στριφτερα γιατι να μην προτιμησω ενα καινουργιο ελαστικο και φθηνοτερο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπερα κ οι τρεις εταιριες michelin-continental-metzeler ειχαν κ εχουν "θεματακια" ακομα με τα ελαστικα τους,φοραω τα bridgestone απο την μαμα χρονολογια 2007 μεχρι τωρα,ακομα αντεχουν στριβουν φρεναρουν απιστευτα δεν κανουν θορυβο δεν εβγαλαν κ δεν βγαζουν προβληματα!Για εμενα τα πιο αξιοπιστα κ τιμια ελαστικα!Ελπιζω να βοηθησα,οποια επιλογη κ να κανεις καλα χιλ/τρα!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ρίξε και εδώ μια ματιά Pilot® Road 3 Trail in a GS - ADVrider |
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχω βάλει και τα τρία.
Τα πιο στριφτερά μακράν είναι τα κόντι. Σημείωση: Tourance kai BW501 μου κρατάνε 15.000χλμ και κόντι 9.000 |
|
|||
|
|||
![]()
Και σε εμένα τα Tourance στις 15.000 είναι, αλλά τα Conti μόνο 9.000? Σαν λίγα δεν είναι? Τόσο μαλακή γόμα έχουνε? Στις 9.000 σου είχαν τετραγωνίσει?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα tourance στα 15000 χλμ μου ειχαν κανει πολυ τετραγωνισμα σε αντιθεση με τα Bridgestone, τα conti εχω ακουσει κι εγω οτι φθειρονται γρηγορα για τα pilot road 3 το μοναδικο που δεν ξερουμε απολυτα ειναι η φθορα παντως η αισθηση ειναι καταπληκτικη στισ στροφες και στο βρεγμενο!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι. Και τα pirelli scorpion trail στα 9.000 χλμ μου τελείωσαν, 2 φορές μάλιστα.. Αν σε βοηθάει αυτό, η επόμενη μου επιλογή θα είναι τα Michellin Pilot 3, που έχω διαβεβαιώσεις ότι είναι εξίσου στριφτερά και ασφάλτινα και κράτανε τουλάχιστον 15.000, λόγω υλικού.. Δυστηχώς δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη να σε βοηθήσω με προσωπικές εντυπώσεις... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εποχη αλλαγής ελαστικών | griv_gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 31-03-2011 07:04 |
Συντήρηση πλαστικών! | Πάνος | Φροντίδα | 13 | 02-11-2010 12:31 |
Αλλαγή ελαστικών | fidemporas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 02-09-2009 20:22 |
Το μηχάνημα αναψυκτικών | wolferin | Ανέκδοτα | 6 | 16-06-2009 20:14 |
Αλλαγή Ελαστικών | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 24-01-2009 20:08 |