![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το προβλημα της πολης οπως εχει πει και ο δημαρχος ειναι τα διπλοπαρκαρισμενα. Ολα τα ειχαμε ο ποδηλατοδρομος μας μαρανε. Βρακι δεν εχει ο κ@λος μας λουλουδια θελει ο π@@τσος μας. Ειμαι εναντιον και των ποδηλατων αλλα και των διπλοπαρκαρισμενων. Μπορειτε να τους γραφετε ολους!!!!!!!!!!!
![]() Οταν δεν υπαρχει παιδεια τι ψαχνετε να βρειτε??? Δυστυχως καταλαβαινω απολυτα εναν τροχονομο οταν εγω εν εξαλλω κατασταση τον εκραζα διοτι υπηρχαν στην Αγ Δημητριου τριπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα και το μποτιλιαρισμα ηταν κοντα στο χιλιομετρο, ο οποιος με ενα υφος μαλλον απολογητικο με αφησε αναυδο λεγοντας μου και τι να κανω κυριε... να τους γραψω... να τους παρω και τις πινακιδες... μπορω εγω να τους βαλω μυαλο????? ΥΓ Βλεπω ολοι στην γειτονια μου τριγυρνατε!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι εμάς δέν κουτουπωνουν έτσι κι αλλιώς
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τα μηχανακια να τα γραφουν??????? ![]() ![]() εισαι εσυ ενα μουτρο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι... οχι τα μηχανακια!!!!!!
![]() ![]() Σαν τα μηχανακια μεσα στην πολη δεν εχει!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
.
Ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ο άλλος που σταμάτησε το αυτ/το πάει για απλή παράβαση Κ.Ο.Κ μια και ο ποδηλατόδρομος δε μπορεί να θεωρηθεί "παρεμπόδιση κυκλοφορίας" Last edited by megalopsyxos; 11-12-2011 at 03:01. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εχω και ασφάλεια με απ όλα.Ντομάτα,τζατζίκι,κρεμμύδι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να κόψεις κλήση Σωκράτη. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε παπάρας να παρκάρει ή να περιμένει όπου γουστάρει και στ'@ρχίδια του οι υπόλοιποι. Οσο για τον ποδηλάτη δεν έχω άποψη αν η ροχάλα είναι "εργω εξύβριση".
|
|
|||
|
|||
![]()
+12000000000
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω με την αγανακτηση του ποδηλατη, οχι ομως με την αντιδραση του.
Οσο για τον κουτακια, κληση εστω και στο εξωφυλλο ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αν γνωριζει κανεις,θελω την γνωμη του! | AntonisKitoudis | Τι μας έτυχε | 15 | 06-12-2011 08:57 |
Εν αγνοία της Βουλής | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 04-07-2011 20:13 |
T 800 CDI Την γνωριζετε? | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 30-01-2011 09:16 |
Τέρμα το «τζάμπα» στην Εγνατία οδό | Kwstas_kef | Επικαιρότητα | 12 | 19-12-2009 22:27 |
Χ..... ψηλά και αγνάντευε..... | vtheo | Χιούμορ | 13 | 17-12-2009 09:48 |