![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Nα'σαι καλά Γιάννη μου γιά τις ευχές σου! Ο Κωνσταντίνος έχει και τον μπαμπά του που έχει μοτό, και θα τα μάθει από πρώτο χέρι. ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις γύρισα από επίσκεψη στον μικρό. Με υπομονή αντέχει ό,τι του έφερε η τύχη και ετοιμάζεται για Χριστούγεννα και με το ανάλογο γράμμα στον Αι Βασίλη.
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ αρχικά το νοσοκομείο με ευχαρίστησε για την προσφορά σας σε αίμα. ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 0 ΜΗΔΕΝ..... χάρη στη δική σας προσφορά κάναμε το αναπάντεχο. Γέμισαν μέχρι τα χριστούγεννα. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ Θα έχει ήδη η γραμματεία επικοινωνήσει και τηλεφωνικά μαζί σας. Αλλά σας το μεταφέρω και γω πως σας χρειάζεται ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. Δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα καλό θα ήταν να ΕΠΑΝΑΛΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΔΟΣΙΑ ευχαριστώ και πάλι kostasx +1 Last edited by Syvaris; 10-12-2011 at 21:43. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το θεμα ειναι τα τοσα παιδια που φτανουν σχεδον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εκει , πολλες φορες απ'ευθειας απ'το μαιευτηριο!!! Ο Κων/νος ελπιζω οτι θα γινει καλα -το πιστευω- αλλα υπαρχουν τοσες αναγκες στο Ελπις οπως ειπε και η Βανα που πλεον με αφορμη τον μικρο να παρουμε ολοι μας μια αποφαση ζωης και να γινουμε αιμοδοτες / αιμοπεταλιοδοτες! Δεν κοστιζει ΤΙΠΟΤΑ αλλα αξιζει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!... Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μεσα......θα παρω και τον φαρμακοτριφτη, αυτην την εβδομαδα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, έχω κλείσει ραντεβού για 5 Γενάρη, θα πάω να ρωτήσω αν γίνεται να δώσω στις 22 ή 23 Δεκέμβρη, δεν έβγαλα άκρη κάθε πότε είναι δυνατή η αιμοπεταλιοδοσία. Στο ιντερνετ βρήκα από 2- 4 εβδομάδες, στο Αγ. Σοφία όταν το έκλεισα μου είπε ο Αποστόλης ( όχι ο xchallenge ), ότι πρέπει να περάσει οπωσδήποτε μήνας.
Αύριο το πρωί θα πάω να ρωτήσω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω στο παρελθον,που υπηρχε αναγκη, εδινα καθε δυο εβδομαδες......
![]() να κανονισουμε να παμε μαζι στο τελος της εβδομαδας.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να πάω αύριο να ρωτήσω αν μπορώ να δώσω την Δευτέρα 19. Παρασκευή 16 δυστυχώς έχω ήδη κλείσει ραντεβού στο ιατρείο και δε μεταφέρεται. Τι λες; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οκ......
αν κλεισεις....δωσε και τα δικα μας ονοματα |
|
|||
|
|||
![]() ΟΚ ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Η επίσκεψη σε τέτοιο νοσοκομείο κάνει πολύ καλό.... από ΟΛΕΣ τις απόψεις... |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ώρα σας βολεύει Κωστήδες; 9:30, 11:00, κάποια άλλη;
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 18:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 21:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 00:36 |