![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια καλησπερα,
Τις προαλλες τυχαια κοιταζοντας το μπροστινο λαστιχο, επεσε το ματι μου στις ακτινες, και ειδα μια στραβη!! Τι κανω τωρα?? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μια ?
λυγο περιεργο ελεξε καλητερα .. μακαρη να ειναι ετσι αντηκατεστησετη αμεσα διοτι σε βλεπω να πηγενης για αλλα ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Είχα αλλάξει στο 1100.
Αγοράζεις μία και το κεφάλι φυσικά. Την κόβεις και την χτυπάς λίγο να βγει από την ζάντα. Την κόβεις και εκεί (από την εξωτερική μεριά και την βγάζεις πάλι από μέσα (αν βγει από το εσωτερικό προς το εσωτερικό οκ, αλλά λίγο δύσκολο μιας και έχει στραβώσει). Με ένα τρυπάνι ή άλλον πύρο πέρνεις την μάκα η το μικρό <<πάτημα>> που έκανε η παλιά ακτίνα. Την περνάς και σφιγκεις το κεφάλι μέχρι να σφίξει καλά. Όχι τούμπανο. Ακτινλόγιση δεν χρειάζεται με μια ακτίνα. |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, αλλα αφου μπαινεις στο "τρυπακι" να μην την κανεις?
![]() (Δεν ειναι μια δουλεια που την κανεις καθε μερα, αρα ΕΥΚΑΙΡΙΑ να την κανεις!)
|
|
|
|||
|
|||
|
Με μια ακτίνα δεν χάνει η ζάντα. Αυτό είδα εγώ. Από την γενική χρήση και αν έχει στραβώσει λίγο οκ κάνεις. Εμένα ο Κώστας (το παιδι που είχε πριν από ενένα το 1100) είχε ξεκινήσει με το πέταλο, και στράβωσε την μια ακτίνα.
Αν κάνει βέβαια, καλό θα κάνει, όχι κακό. ![]() Πάντως η αλλαγή της έιναι εύκολη. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω πολυ παιδια θα το διευθετησω συντομα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν τις πάω καθόλου!!! Μπελας το καθάρισμα, δεν μου αρεσει η εμφάνιση των !!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι μπελάς όντος. Αλλά εμένα μ αρέσουν πολύ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Νικο, τι εκανες τελικα;;;
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανθρώπινο δημιούργημα τα 8,9 ρίχτερ στην Ιαπωνία ;;; | pirin | Κόσμος | 49 | 23-03-2011 19:24 |
| Σαν να μην πέρασε μια μέρα | syan | Επικαιρότητα | 2 | 22-11-2010 08:24 |
| Για πτώχευση μιλά ο Ν. Ρουμπινί | syan | Ελλάδα | 6 | 25-10-2010 16:39 |
| Ας επαναφερουν την θανατικη ποινη για μια μερα!!! | Kwstas_kef | Ελλάδα | 8 | 28-10-2009 22:01 |
| μια αληθινή φιλια μέσα σε λίγες ώρες κάπου στο...Βόλο | souljacker | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 27-02-2009 16:48 |