![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κατα τη γνώμη μου όπως και να έχει και οι 2 πλευρες έχουν δίκιο. Ας σταθούμε σε αυτά που μας εννώνουν και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν. Είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας για τέτοια θέματα. Ας βάλουμε και οι μεν και οι δεν λίγο νερό στο κρασί μας. Κρίμα να χαλάει το παρεάκι...
Last edited by tassos85; 16-12-2011 at 02:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οι χαρακτηρισμοι ως ''απολιτιστων'' μιας μεριδας μελων για άλλα μελη και για οποιονδηποτε λογο αλλα και η απαξιωση των ειναι σημαδι στρατιωτικου αυταρχισμου που απεχει παρασαγγας απο την δημοκρατια. Δηλωσεις του τυπου ''δεν ξαναρχομαι στον καφε αν καπνιζετε'' - υποδηλωνοντας ετσι την ρατσιστικη τους διαθεση - αφορουν παιδια Γυμνασιακης ηλικιας τα οποια ''ου γαρ οιδασι τι ποιουσι'' λογω προφανως μειωμενης νοητικης υστερησης κι εμεπιριας εξαιτιας της ηλικιας τους. Φανταζομαι οτι τα μελη αυτα δεν πατανε το ποδι τους στο σπιτι τους αν ο πατερας/μητερα/αδερφος καπνιζει ουτε και φυσικα σε σπιτια συγγενων οταν κι εκει συμβαινει το ιδιο πραγμα. Επισης, απορριπτουν καθε πιθανοτητα συνευρεσης με καπνιζων ετερον ημιση και φυσικα δεν πατανε το ποδι τους σε οποιονδηποτε δημοσιο χωρο (ταβερνες, κεντρα διασκεδασης κ.λ.π.) αν δεν απομακρυνθουν ολοι οι καπνιζοντες θαμωνες των!!! Πληρη απομονωση.......... Επειδη ομως το φορουμ ειναι δημοκρατικο και δινει βημα σε ολους, Δημοκρατες και ''στρατιωτικα αυταρχικους'', τα δημοκρατικα καπνιζοντα αλλα ''απολιτιστα'' για καποιους μελη του οπως θα διαβασες και πιο πανω δηλωσαν (κι εγω μαζι με αυτα) οτι στους επομενους καφεδες εφοσον αυτοι γινονται σε κλειστο χωρο ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ και θα βγαινουν οξω αν θελουν να το πραξουν ΟΥΤΩς ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΑ. ΑΥΤΟ ειναι αν μην τι αλλο ενδειξη πολιτισμου, αλλυλεγγυης και σεβασμου προς τα υπολοιπα πολιτισμενα και μη καπνιζοντα μελη! Περαν αυτου εμεις οι καπνιστες, εκ-πολιτισμενοι πια μετα απο τετοια αποφαση, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε άλλο..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαν αυτου εμεις οι καπνιστες, εκ-πολιτισμενοι πια μετα απο τετοια αποφαση, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε άλλο.....
Συμφωνώ με την απάντηση σου. Το μόνο που ζητάμε (οι μη καπνιστές) είναι να τηρήσετε αυτό που πολύ ωραία λες. Και να είσαι σίγουρος εσύ και όλοι οι καπνιστές ότι δεν ήμαστε ρατσιστές ή περίεργοι αλλά είναι κάτι που μας ενοχλεί αρκετά ώστε να φτάνουμε στο σημείο να γράφουμε τέτοια πράγματα. Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία για να λυθεί το πρόβλημα αυτό.Εστω και αν πάμε σε άλλο μαγαζί που θα σέβεται όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες του . |
|
|
|||
|
|||
![]() Καλημέρα καπνισταδόρες και μη!! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και θα ΚΟΨΩ το τσιγαρο ΚΑΙ δεν θα ΞΑΝΑΡΘΩ στον καφε!!!
![]() Θα με ...πεις : sta @rxi%d% mas!!! Τα λεμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Δε σταματάει ο κατήφορος...
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κάθομαι και διαβάζω αυτό το νήμα και δεν πιστεύω...τον κατήφορο, που λέει και ο φίλος CPS. Σαν μικρά παιδιά (όχι ότι εγώ είμαι μεγάλος
)..."θα το πω στη μαμά μου", "να μπει κυρία τιμωρία ο συμμαθητής μου", "να με διαγράψετε από την τάξη" κλπ κλπ. Έλεος...ΦΤΑΝΕΙ. Ας κλειδώσει κάποιος το νήμα να τελειώνουμε. Δεν θα μπω στη λογική ποιος πρέπει να σέβεται ποιόν...αυτό είναι θέμα εσωτερικής αναζήτησης και αξιών του καθενός μας και δεν νομιμοποιούμαι ούτε να μιλήσω για εσάς, ούτε βεβαίως να σας κρίνω. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε. Ξέρει ο καθένας μας χωριστά τί είναι σωστό και τί είναι λάθος, τί ενοχλεί τον φίλο μας και τί όχι και αναλόγως πράττει. Αυτό που κρατάω εγώ από το νήμα είναι ένα παράπονο από τους φίλους που δεν καπνίζουν και οφείλω να το ΣΕΒΑΣΤΩ. Όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν. Αν και δεν έχω έρθει μέχρι στιγμής σε κάποια από τις συναντήσεις σας, ελπίζω να το πράξω την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους (καπνίζοντες και μη). |
|
|
|||
|
|||
|
Τα πράγματα είναι απλούστατα και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τα περιπλέκουμε...
![]() Οι καπνιστές οφείλουν να σέβονται τους μη καπνιστές και ταυτόχρονα τη Νομοθεσία... 1. Δεν καπνίζουν σε κλειστό Δημόσιο χώρο!!! Τέλος... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά ρε παιδιά... σοβαρολογούμε;;;;;
Είτε απαγορεύεται, είτε όχι, δεν νοείται να συνεχίσει κάποιος να ενοχλεί όσους δεν το θέλουν!!!! Βέβαια, από όσα διάβασα, οι περισσότεροι (ίσως και όλοι) από όσους κάπνιζαν, ζήτησαν συγνώμη, υποσχόμενοι μάλιστα να μην χρειαστεί να το ξανακάνουν... Το θέμα, λοιπόν συνεχίζεται κυρίως για γενικότερη "χρήση". Ούτε δημοκρατικά κλειδώματα χρειάζοντε, ούτε και έγινε πια και η συντέλεια του κόσμου. Όσο για τους φίλους που βιάζοντε να αποχωρήσουν... κατά την γνώμη και εμπειρία μου ( ) δεν θα ήταν άσχημο να το σκεφτούν πιο ψύχραιμα... Εκτός και οι επιλογές τους γενικότερα, είναι βιαστικές και επιπόλαιες!!!! Δηλαδή όταν αποφάσιζαν να είναι ενεργά μέλη σε μια παρέα, δεν την είχαν ελέγξει πριν;;;
|
![]() |
|
|