![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιείς? Υπολογιστή? Εικονικές, ξεεικονικές ανάγκες δεν ξέρω, αλλά μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Αν χρησιμοποιούνται για το σκοπό που βγήκαν και όχι για φιγούρα ή κακούς σκοπούς, τότε είναι καλοδεχούμενα. Δεν πιστεύω ότι εγώ που ταξιδεύω με πιο σύγχρονο εξοπλισμό δεν είμαι ταξιδιώτης και πρέπει να ταξιδεύω όπως 30 χρόνια πριν για να γίνω... Το θέμα είναι να μη κουβαλάω όλα αυτά τα μπλιμπλίκια μέχρι τη καφετέρια και μετά πάλι σπίτι, και να το παίζω...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ανεβαινωντας για το San Gottardo 2091m σταματησα δυο φορες απο την ομιχλη.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Συναντησα καποιους Ελληνες απο την Ξανθη στο Susten pass 2224m ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Tο Andermatt ειναι μια κουκλιστικη πολη στις παρυφες πολλων βουνων με αρκετα πασα οπως το Oberalp pass 2046m
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Συνεχεια προς Lukmanier pass 1920m
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Κατεβαινωντας απο τον Lukmanier pass αντικριζεις πανω στο δρομο για Lugano αυτο τον ομορφο καταρρακτη.Κοιταξτε σε τι περιβαλλον ζει αυτη η οικογενεια.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Και rs και rt και lt. Για το rs μιλας ομως οπως και γω.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 01:17 |
| Αναζητηση ταξιδιωτικου στη Γαλλια | loukas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 1 | 02-12-2011 01:05 |
| Διατροφική αγωγή κατά την διάρκεια ενός μοτοσυκλετιστικού ταξιδιού. | nkriaras | Διάφορα | 9 | 06-04-2010 09:22 |
| ταξιδιωτικο blog | GAGARIN | Ταξίδια στο εξωτερικό | 9 | 27-02-2010 08:54 |