![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ομοσταυλοι...τα φώτα σας...
computerακιδες του foroum ενωθείτε ψάχνω ένα αξιόπιστο konverter....ενα προγραμματακι δηλαδή.... για να μετατρέψω .ts files σε (.mov) (.avi) (.mp4)... ο λόγος είναι ότι κατεβάζω μεσώ PVR dreambox...και γραφώ σε σκληρο δίσκο...όμορφα πραγματάκια... όπως το dakar ![]() ![]() ...μέχρι στιγμής δοκίμασα με κάποια που κατέβασα απο το net...άλλα παπαλα ![]() ... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Σου κάνει αυτό...?
TS Converter - TS to Video Converter, Video file to TS Converter Αν όχι, πες μας τι έχεις δοκιμάσει για να μη βάζουμε τα ίδια... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Βλέπω πως στο Any DVD Converter που έχω στο pc ανοίγει αρχεία .ts.
Ρίξτου μια ματιά, ίσως δεν είναι τόσο πρακτικό όσο το ConvertXToDVD, αλλά έχει διάφορα καλούδια. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νικο αυτό το δοκίμασα, άλλα τπτ ...το χρησιμοποιείς???...εάν ναι...τότε θα το ξανά κάνω εγκατάσταση.....και ίσως χρειαστώ κ την βοήθεια σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κωστή tnx θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία... ![]() δοκίμασα 2-3 άλλα κάτι δεν πήγαινε καλά... ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το χρησιμοποιώ κ έχω κάνει μετατροπές αρχείων αλλά ποτέ .ts. ![]() Βέβαια το render αργεί πολύ. Μου το θύμισε συνάδελφος, το απόλυτο εργαλείο είναι το Adobe Media Encoder αλλά δεν ξέρω το βρίσκεις μόνο του ή μόνο στo Creative Suite της Adobe Last edited by nivam; 12-01-2012 at 12:03. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Για την ερασιτεχνική χρήση που του κάνω, το AVS Video Converter, δεν με έχει κρεμάσει πουθενά.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Leawo Total Media Converter
Free Video Converters, DVD Converters for Win & Mac from Leawo - FLV Converter, AVI Converter, iPod Converter & more Πολύ καλό. Οτι πρέπει για τη δουλειά που το θέλεις!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Της έκοψαν κλήση γιατί οδηγούσε ενώ χρησιμοποιούσε... δονητή! | gsmaniac | Χιούμορ | 24 | 05-09-2010 06:56 |
| Βίασε και σκότωσε την 11χρονη μέσα στο αυτοκίνητο ο Αλβανός δράστης | S.T | Ελλάδα | 18 | 24-08-2010 22:00 |
| Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 12:50 |
| Μοτοσικλετιστής πυροβόλησε όχημα που τον προσπέρασε... | skippybi | Επικαιρότητα | 10 | 07-11-2009 14:47 |
| Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |