![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εχει κανεις αυτη την μπισικλετα?
το εχει καποιος να μας πει κανα δυο λογια σχετικα?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η εικόνα μιλάει από μόνη της...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την έχω πάρει test drive, αν και έχω την ίδια "μηχανή" εσωτερικής καύσης κάτω από τα πόδια μου, η συγκεκριμένη μου έδινε την εντύπωση οτι ήθελε να πετάξει και εγώ δεν την άφηνα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενώ είναι κούκλα , και όπως είπε και ο Βασίλης έτοιμη να πετάξει , τι κάνει ο αναβάτης σε ταξίδι στην Εθνική με ταχύτητα 160χλμ/ώρα .... συνεχόμενα .
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαζεις ενα μικρο fairing για να μην τρως πολλες σφαλιαρες απο τον αερα ....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτο δεν με πολυενδιαφερει, δηλ. τα 160χλμ συνεχομενα, ειχα και εχω γυμνο και ξερω, εχει την ταλαιπωρια στην εθνικη, αλλα μολις βγαινεις απο αυτην, οι επαρχιακοι δρομοι ειναι ολα τα λεφτα, μαλλον θα του κανω ενα test drive, να δουμε τι ψαρια πιανει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απιστευτα κρατηματα,καταπληκτικα φρενα,πολυ καλη θεση οδηγησης,ομορφος ηχος... Το οδηγησα πριν ενα μηνα για μια ωριτσα.....οταν αφησα για σερβις το δικο μου και περασα ομορφα,με το κουκλι..... Νομιζω ομως οτι δεν προσφερει τιποτα αλλο,εκτος απο οδηγικη απολαυση και ειναι αρκετα ακριβο |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα, να πω οτι μ'αρεσει θα'ναι ψεμα, αλλα περι ορεξεως..
![]() (Υ.Γ. Η τοποθετηση του ψυγειου λαδιου μ'αρεσει.. Σε 100 μετρα βρεγμενου δρομου-λασπης κλπ, "μπουκωσε"! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω το μοντελο με τον 1 εκκεντροφορο [το προηγουμενο ] αν δε το θες για χωμα ειναι πολυ καλο ,θα τρελλαθεις , ελαφρυ ,με φρενα κρατημα κανε τεστ drive θα νομιζεις οτι οδηγεις πολυ μικροτερη μοτο εκτος απο το γκαζι.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλουνται γνησιες πλαινες βαλιτσες vario BMW R 1200 GS | jmar | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 07-04-2012 01:56 |
Τριήμερο στον Ν. Μαγνησίας... | ARGI | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 17-06-2011 01:08 |
Υπαρχουν γνωμες??? Givi-Uvex-Nexx | Wicked_GS | Κράνη | 4 | 30-04-2011 00:56 |
Ζητείται tank bank το γνήσιο της bmw για adventure gs 1200 μοντέλο 07 | blast | Ζήτηση | 1 | 04-10-2010 10:59 |
Περί αμερικανικής ευφυΐας το ανάγνωσμα.... | MARK | Χιούμορ | 6 | 15-02-2010 22:51 |