GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Χιούμορ

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιό 17-02-2012, 10:57
southern Ο/Η southern βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: R1200GS 2006
Μηνύματα: 376
Προεπιλογή Δεν τιμά κανέναν από εμάς που συμφωνούμε

Άντε βρε και καλή μας όρεξη

Βλέπεις λίπος; Είναι καλό
Φόρος τιμής σε αυτό το αγαθό που θα κάνει για άλλη μια χρονιά τον Έλληνα να γεμίσει την κοιλιά του με κρέας.
Ποιά Χριστούγεννα, ποιό Πάσχα, ποιά πρωτομαγιά; Η Τσικνοπέμπτη είναι η καλύτερη γιορτή του Έλληνα. Εορτάζεται με τιμές από άκρη σε άκρη της χώρας. Και τι είναι άλλωστε σε μια εποχή που ούτε το 3% του πληθυσμού δεν νηστεύει κανονικά την Σαρακοστή; Απλά μια αφορμή για να φάμε ξανά κρέας.
Ποιό είναι αυτό όμως που κάνει το κρέας να ξεχωρίζει; Να στέκεται στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας του Έλληνα (δίπλα στο ψωμί) και να λατρεύεται ειδωλολατρικά σχεδόν; Να είναι το πρώτο που έχεις στο μυαλό σου όταν σε πιάνει μια λιγούρα;
Το λίπος κύριοι. Όσο αηδιαστικό κι αν μπορεί να ακούγεται σε μερικούς.
Οι διαιτολόγοι λένε να αφαιρείς το “ορατό” λίπος από το κρέας. Αρκεί λέει για τη γεύση το “αόρατο” λίπος, αυτό που δεν φαίνεται. Τι λέτε βρε αθεόφοβοι; Που θα αφαιρέσουμε εμείς το λίπος από την μπριζόλα γιατί παχαίνει. Τα έχουμε ξαναπεί εξάλλου αυτά.
Δεν τιμάει κανέναν άντρα το να αφαιρεί το λίπος από το κρέας

Γιατί είναι αυτό που δίνει στο κρέας λόγο ύπαρξης. Εκείνο που λιώνει στη ζέστη για να ψηθεί το κρέας σωστά και να βγει λουκούμι. Εκείνο που χαρίζει τα ζουμιά του στο κρέας για να πάρει γεύση. Εκείνο που πολλοί μασουλάνε αυτάρεσκα χωρίς τύψεις και ενοχές. Ατρόμητοι για τα μπαλονάκια και τους κινδυνολόγους που θα συναντήσουν στα τσιμπούσια τους.
Θα το βρεις και σήμερα φίλε μου στο τραπέζι σου
Στα παϊδάκια
Εκεί που έχεις αποτελειώσει το δωδέκατο παϊδάκι που βρέθηκε στο διάβα σου και περιμένεις την καινούρια πιατέλα κρατώντας τα χέρια σου αμήχανα πάνω από το πλαστικό τραπεζομάντηλο. Τα μανίκια είναι σηκωμένα και από τα δάχτυλά σου τρέχουν λιπαρές σταγόνες που νοτίζουν το τραπέζι. Όχι, δεν είναι λάδι αυτό αδερφέ.
Στα κεμπάπ
Δεν έχεις δει ποτέ πώς φτιάχνουν το κεμπάπ ε; Ότι παίρνουν μισό κιλό κιμά ξέρω γω, μισό κιλό καθαρό λίπος και τα αναμειγνύουν ε; Κατάλαβες τώρα γιατί είναι τόσο νόστιμο ε; Όσο ρόλο και να παίζουν τα μπαχάρια και τα πιπέρια, ο ρόλος του λίπους είναι καταλυτικός στο να κάνει το μπιφτέκι σου πεντανόστιμο.

Στις μπριζόλες
Εκεί να στέκεται στο περιθώριο, κοντά στο κόκκαλο, βορά στο μένος των διαιτούντων για να το ξεχωρίσουν με το μαχαίρι σου. Κοντά τα χέρια ρε! Η σωστή μπουκιά της μπριζόλας είναι 70% κρέας 30% λίπος. Μακράν πιο γευστικό στις χοιρινές αλλά και στις μοσχαρίσιες καλό είναι. Τρομερό εξτραδάκι για να μυρίσει η τσίκνα όταν στάζει πάνω στα αναμμένα κάρβουνα.
Στη ράχη μιας γουρουνοπούλας
Να στέκει τραγανό και ξεροψημένο προκαλώντας σε να απλώσεις χέρι και να τραβήξεις ένα κομμάτι από την πέτσα του. Είσαι από αυτούς που τρώνε και την πέτσα στο αρνί ε; Δοκίμασε να τσιμπήσεις από μια γουρουνοπούλα την ώρα που στροβιλίζεται πάνω από τη φωτιά και θα μας θυμηθείς. Κάτι ήξερε ο Οβελίξ.

Στα μπιφτέκια
Κάθε φορά που ένας άντρας πάει στον χασάπη και ζητάει άπαχο κιμά, ένα αστέρι Michelin πέφτει από το πέτο του Mario Batali. Πάσο αν δεν θες να βάλεις και λίγο χοιρινό κιμά στο μείγμα αλλά προς Θεού, μην ζητάς κομμάτια χωρίς λίπος. Πώς θα ψηθεί το μπιφτέκι; Τι θα αναμειχθεί με το γαρνίρισμα να δώσει γεύση; Τι θα αφρατέψει το μπιφτέκι σου ακόμα περισσότερο;
Στις πανσέτες
Μάντεψε ποιό κομμάτι του χοιρινού μονομαχεί με το bacon για την πρώτη θέση στα κρεατικά. Η πανσέτα είναι από τα αγαπημένα κρεατικά που μπαίνουν πάνω στα κάρβουνα. Ξέρεις γιατί; Πολύ απλά επειδή έχει ακριβώς όσο λίπος χρειάζεται για να τρώγεται μανιωδώς. Στα κάρβουνα, στον φούρνο, στην κατσαρόλα, ακόμα και σε έναν κουβά σαν ποπ κορν.
Στα λουκάνικα
Να στέκεται έτσι ξεκάθαρο και υπερήφανο σε κομμάτια ανάμεσα στο ροζοκόκκινο χρώμα του κράτος. Ευτυχώς σε αυτή τη χώρα κάθε ταβέρνα που σέβεται τον εαυτό της σερβίρει και “χωριάτικο” λουκάνικο και όχι μόνο το άλλο το ξενέρωτο.
Στο κοντοσούβλι
Στην μπουκιά που λιώνει στο στόμα. Στο κρέας που απαγορεύεται να περάσει άπαχο τη σούβλα. Σε αυτή την ιδέα που αξίζει δεκαπέντε Χρυσούς Σκούφους μαζί. Στη γεύση που πρέπει να δημιουργήθηκε την πρώτη μέρα της δημιουργίας παρέα με το φως.
Άντε και πείνασα

Reply With Quote
  #2  
Παλιό 17-02-2012, 11:27
tavrina Ο/Η tavrina βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Κηφισιά
Μoto: ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ Gasgs ME 1100 GS
Μηνύματα: 413
Προεπιλογή Απάντηση: Δεν τιμά κανέναν από εμάς που συμφωνούμε

Μου φαίνεται οτι καλοέφαγες εχθές και ακόμα ονειρεύεσαι μπριζολάκια..............

Πάντα τέτοια
Reply With Quote
  #3  
Παλιό 17-02-2012, 11:43
mitsos68 Ο/Η mitsos68 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: athina
Μoto: gs1200r
Μηνύματα: 33
Προεπιλογή Απάντηση: Δεν τιμά κανέναν από εμάς που συμφωνούμε

Reply With Quote
  #4  
Παλιό 17-02-2012, 12:19
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'
Μηνύματα: 6,038
Προεπιλογή Απάντηση: Δεν τιμά κανέναν από εμάς που συμφωνούμε

Αμαν ρε Παναγιωτη πρωινιατικα......μου τρεξανε τα σαλια.....
Reply With Quote
  #5  
Παλιό 17-02-2012, 13:49
gs77 Ο/Η gs77 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Μoto: Husgvarna TE630
Μηνύματα: 1,196
Προεπιλογή Απάντηση: Δεν τιμά κανέναν από εμάς που συμφωνούμε

Reply With Quote
  #6  
Παλιό 17-02-2012, 14:01
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200
Μηνύματα: 3,382
Προεπιλογή Απάντηση: Δεν τιμά κανέναν από εμάς που συμφωνούμε

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Εστιατόριο «καρδιακή προσβολή» όνομα και πράμα! - Κόσμος

Reply With Quote
Απάντηση


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν παιρνει εμπρος με ταχυτητα στο κιβωτιο stelth1 Τεχνικά θέματα διάφορα 33 09-04-2012 19:04
Θεμα: o επιμένων Ελληνικά Genie Επικαιρότητα 9 16-02-2012 00:40
Περιμένοντας το κούρεμα chiner Χιούμορ 5 07-11-2011 13:45
τρεμουλο στο τιμονι cbak Τεχνικά θέματα διάφορα 27 27-04-2010 22:37
μαιμου ρουλεμάν kostas-patra Εξοπλισμός μοτοσικλέτας 9 05-12-2009 23:45


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:28.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!