![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Με τα πολλά λοιπόν καλώς ήρθα Και εγώ στο club των σκασμένων αναρτήσεων
![]() Τις τελευταίες μέρες δεν αισθανόμουνα καλά την ανάρτηση (κοπάναγε αρκετά)χωρίς να δώ κάποια άλλη ένδειξη.Σήμερα το πρωί κατεβαίνοντας δουλεία μου χτύπαγε έντονα στις λακούβες στον δρόμο και ηταν ενοχλητικό στην μέση μου.Φτάνοντας λοιπόν δουλειά κοιτάω κάτω και βλέπω να έχει πετάξει λαδάκι. ![]() Παίρνω τηλέφωνο τον πρόσφατα παθών Άκη να τον ρωτήσω από που ξεκίνησε η διαρροή λαδιού στην δικιά του και μου επιβαιβαίωσε το κακό.Η επόμενη κίνηση ήταν να μιλήσω με τον Θανάση στο Motion n Style λέγοντας του τι συμβαίνει και εκείνος μου είπε να πάω εντός της ημέρας να το δεί. Έτσι λοιπόν έφυγα νωρίτερα από την δουλειά και πήγα Άγιο Στέφανο(που παρεμπιπτόντως χιόνιζε)και μετα από έλεγχο που έκανε διαπίστωσε ότι η ανάρτηση μου όδευε προς τον άλλο κόσμο.: Έβγαλε τις σχετικές φωτογραφίες απέστειλε mail στην BMW HELLAS και στην Γερμανία και περιμένω απο εβδομάδα απάντηση για το αν θα περαστεί εγγύηση λόγω των λίγων χιλιομέτρων που έχω (29.700).... Σε αναμονή λοιπόν το τι θα γίνει....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελπιζω να στην αλλαξουν και σενα χωρις παρατραγουδα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά ξεμπερδέματα Γιάννη. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την εχεις στο τσεπακι την Wp........μην φοβου!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά "ξεμπέρδεμα" Γιάννη ... κι ας είναι το τελευταίο ...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kαλημέρα Γιανιώ και ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα ![]() ![]() Μπορείς να μου πείς όμως τί σχέση έχουν τα χιλιόμετρα με το αν θα ισχύσει η εγγύηση ή όχι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παιδιά....οπως και το press direct μιλάμε για ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ λάθος ![]() ![]() μήν ξεχάσουμε και τα βασικά ![]() ![]() Δλδ εγώ που κοντευω τα 80000 έτσι και μου σκάσει (μιλάμε παντα για την τσιμούχα) τί θα μου πούν.....εχεις πολλά χλμ ![]() ![]() ![]() με σύγχυσες πρωί πρωί....... Καλημέρα Last edited by vasorfa; 18-02-2012 at 09:10. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχομαι να ΜΗΝ μου τύχει ![]() αν μου τύχει.....ΕΔΩ είμαστε και θα τα ξαναπούμε ![]() ![]() ΣΥΓΓΝΩΜΗ κιόλας ΑΛΛΑ δεν μπορώ να ακούω ΒΛΑΚΕΙΕΣ.......(οχι απο εσένα ![]() ![]() ![]() ![]() ειναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ λαθος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα ξεμπερδεματα τζωνυ...
![]() Την προηγούμενη εβδομάδα....έσκασε του κουμπάρου μου(βρωμιαρη) ,σε Adve του 10 Πέρασε απο τον γερακα και του την άλλαξε σε 20 λεπτά,με WP ![]() Όσο για τα χλμ...ισχύει αυτο που λέει ο Ακις |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά η καλύτερη δοκιμή για wp είμαι εγώ 150 κιλά + Γιάννα + τριβάλιτσο = 17800 κμ να μην ματιαστώ
καλά ξέτελα Γιάννη ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλώς σας βρήκα και εγώ. | sotirisrg50 | Καλώς ήλθατε | 21 | 03-02-2012 13:28 |
Εδώ και εγώ! | Kosttis | Καλώς ήλθατε | 28 | 20-04-2011 19:28 |
Καλώς ήρθα και εγώ... | Trigger | Καλώς ήλθατε | 19 | 13-01-2011 01:15 |
Να ερθω και εγώ????? | pkiriakos | Καλώς ήλθατε | 23 | 19-09-2010 00:33 |
΄Να'μαι και εγώ | waso | Καλώς ήλθατε | 26 | 30-07-2009 23:27 |