![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να δείτε και τη περίπτωση της Σχολής Ικάρων - Σχολή Μηχανικών Αεροπορίας.
Η Ικάρων εχει τις παρακάτω ειδικότητες : Τμήμα Ιπταμέων - Ελεγκτών Αεράμυνας - Διοικητικών - Εφοδιαστών - Μετεωρολόγων Σχολή Μηχανικών Αεροπορίας Τμήμα Μηχανικών Αεροσκαφών Τμήμα Ηλεκτρονικών Τ-Η Τμήμα Εγκαταστάσεων (ΣΑΕ) μηχανικών κτιρίων. Εγκαταστάσεις Σχολής φοβερές (Η Σχολή Ικάρων κτίστηκε από την αρχή μετά τους σεισμούς του 1999 στην Πάρνηθα). ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ με πάρα πολλές στερήσεις !! |
|
|||
|
|||
![]()
Τον παράγοντα ΒΥΣΜΑ τον λάβατε υπ'όψιν???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κώστα σε αυτές τις σχολές δεν υπάρχει μέσον. Εάν είσαι άξιος και έχεις τα προσώντα μπαίνεις. Δύσκολες σχολές αλά απαιτεί να έχεις το μεράκι. Καλά είσαι φίλε χαθήκαμε........................... |
|
|||
|
|||
![]() Kαλησπέρα , η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμμία σαφής ενημέρωση και εικόνα για την εικόνα των παραγωγικών στρατιωτικών σχολών. Με αποτέλεσμα ο προσανατολισμός του κάθε νέου να συγχέεται με τα πραγματικά του "θέλω". Είμαι απόφοιτος της ΣΣΕ (σχολή ευελπίδων κοινώς) και τυγχάνει να έχω εικόνα καθότι είμαι υπολοχαγός πλέον. Σε προτρέπω να με πάρεις τηλέφωνο για να σου πω τι συμβαίνει, διότι κρίνεται πολύ σοβαρά το μέλλον και το περιβάλλον ενος ανθρώπου!
Με πραγματική χαρά περιμένω τηλέφωνο σας χωρις τον παραμικρό δισταγμό! Κι εμείς άλλωστε που είμαστε Αξκοί, θέλουμε να έχουν τα νέα παιδιά άποψη και σιγουριά για αυτό που πρόκειται να κάνουν !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Σοφια καλησπερα,
καποιες σκεψεις και απο μενα: 1. Η ΣΣΑΣ εχει τις συγκεκριμενες κατηγοριες των επιστημονων που παραγει αλλα και η ΣΣΕ δινει την ευκαιρια στον αποφοιτο της να εξειδικευτει (πολυτεχνειο, πληροφορικη, γεωγραφικη υπηρεσια κλπ) και έχει τα δικά της "Σωματα" δηλαδη κλάδους που δεν συμμετέχουν στον πολεμο στην πρωτη γραμμη. 2. Η ΣΣΕ δίνει πρόσβαση στις "ελιτ" ομάδες (πιλοτος ελικοπτερων, αλεξιπτωτιστης, καταδρομεας, ΟΥΚ κλπ) και παρεχει περισσοτερες ευκαιριες για συμμετοχη σε αποστολες εξωτερικου (οσες απεμειναν). 3. Ο αποφοιτος ΣΣΕ έχει περισσοτερες πιθανοτητες να υπηρετησει σε πιο πολλα μερη της Ελλαδας και με χειροτερες συνθηκες και σε περισσοτερες ασκησεις. 4. Η εξελιξη των βαθμων ειναι κατι που δεν πρεπει να τον απασχολησει μιας και οι δυο σχολες εχουν τις καλυτερες προοπτικες. Στους ανωτατους βαθμους παιζουν ρολο αλλα πραγματα ... 5. Και οι δυο σχολες έχουν ποιοτητα στην εκπαιδευση και διαβιωση. 5. Καλο ειναι στο τελος να αποφασισει ο ιδιος αυτο που του αρεσει και να μην του επιβληθει καμια αποψη επειδη εχω δει πολλους "καμμενους" . --με την επιφυλαξη οτι δεν ειμαι αποφοιτος των παραπανω σχολων αλλα εχω εργαστει στο ιδιο περιβαλλον με τους αποφοιτους. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ Καλο θεμα για τα αγόρια μας.Και γω τα χω λίγο μπερδεμενα στο κεφάλι μου.Πρόσφατα έμαθα ότι υπάρχει τμήμα μηχανικών αεροσκαφών στα ΤΕΙ Χαλκίδας αλλα και ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχει δημόσια Τεχνική σχολή για φοίτηση Δευτέρας και τρίτης λυκείου απο όπου αποφοιτεις έχοντας στα χέρια σου δίπλωμα για να ξεκινήσεις να εργαζεσαι και αν θες μέσω εξετάσεων να αναβαθμιζεις τον τίτλο σπουδών σου.Ισχύουν αυτα η μόνο απο σχολή Ικαρων μπαίνεις?
![]() |
|
||||||
|
||||||
![]()
Κατ'αρχας καλη επιτυχια στον ανηψιο σου σε οτι τελικα επιλεξει.Ειδικα σημερα που το μεροκαματο αρχιζει να γινεται Ονειρο,ποσο μαλλον το σταθερο και αξιοπρεπες μεροκαματο,ειναι επιβεβλημενο να ευχηθουμε καλη επιτυχια
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τα οσα ακουγονται για τετοιες ιστοριες που εγκαταλειπουν τη σχολη ειτε αφορουν τα τηλεοπτικου τυπου "An Officer and a Gentleman" με Richard Gere που λιγο απεχουν απο τον Ε.Τ σε σχεση με την πραγματικοτητα,ειτε αφορουν παιδια που εχουν μεγαλωσει εχοντας τα παντα ετοιμα μασημενα και ειναι τοσο αβγαλτα που αν τα φυσηξεις θα παθουν πνευμονία...τα γνωστα βουτυροπαιδα,μαμοθρεφτα,καλομαθημενα παιδακια που θα λυγισουν σε καθε θεατρο του παραλογου...Διοτι ο στρατος ή τα Σωματα ασφαλειας και η εκπαιδευση που γινεται εκει,θελουν απλα να κωφευεις σε καθε ηλιθια τακτικη που πιθανον να εχει λογους υπαρξης αλλά στα π@παρια σου κιολας...Αν εχεις δυναμη στην ψυχη ολα αυτα σου δειχνουν αστεια...ειδικα οσο περνανε οι μερες στο στρατοπεδο.... Στο λεω με καθε καλοπροαιρετη και αληθινη διαθεση... ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Νομιζω οτι εχει ενα μεγαλο δικιο σε αυτο που ειπε ο Κωστας!Υπο την εννοια οτι το "βυσμα" θα του χρειασθει ή ακομα πιο σωστα θα τον ενοχλησει απο ενα βαθμο καριερας και πανω(στη σκ@τοκατασταση της Ελλαδας ετσι ηταν παντα και μακαρι να αλλαξει)για να εχει εξελιξη και να μην παει σπιτι του "ετσι απλα". Επισης το βυσμα ειναι αυτο που θα επιλεξει "φιλιους"για θεσεις που θεωρουνται ευνοϊκες και κεντρικες ενω ο "μη φιλιος" θα παει γυρω γυρω και πολλες φορες...μεταθεσεις-τοποθετησεις-επιλογες κλπ κλπ...δεν θα το αναπτυξω αλλο αλλά δυστυχως συμβαινει... Ελπιζω να βοηθησα... ![]() Last edited by mAthosalas; 17-02-2012 at 19:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο σχολές του Πεζικου τον ενδιαφέρουν ή και άλλων Σωμάτων ?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλκάνια-Κεντρική Ευρώπη-Ιβηρική Χερσ.- Βόρεια Αφρική | ilias vara | Info ταξιδιών εξωτερικού | 99 | 02-04-2012 16:15 |
Με δικαστική απόφαση τα Blogs δικαιούνται την ανωνυμία | bitter | Πολιτισμός | 0 | 05-11-2011 11:10 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 11:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 01:27 |