![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τους βάλουν όλους υπηρεσία και τελειώνει το θέμα.
Ασε που θέλουν να προχωρήσουν τώρα σε κρίσεις στο στράτευμα. Last edited by ortho; 23-02-2012 at 22:59. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εμείς είμαστε εκτός. (Σαν απόστρατοι). Αυτό που συμβουλεύουμε έιναι να μην υπερβαίνουν τους 500 . Θα ακουστούμε όμως......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτά βέβαια θέλουν ηγέτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει. Είχα γράψει για μοτοπορεία που γινόταν τον Ιούνιο και πήγα, ότι θα έπρεπε με ένα συγκεκριμένο αίτημα , πχ να μειωθούν τα διόδια και ο φόρος στα καύσιμα, να κλείσουμε το κέντρο επ' αόριστο, μέχρι να γίνει πραγματικότητα το αίτημα. Βόλτα στην Αθήνα με άλλες 10.000 μηχανές, δε λέει κάτι. Κάποιοι είπαν ότι έτσι ενοχλούνται "οι υπόλοιποι'..... Μα δεν πρέπει να υπάρχουν υπόλοιποι σε τέτοια θέματα! Κάποτε, η μάνα μου τραπεζικός υπάλληλος ούσα, έκανε 40 μέρες απεργία και ήταν οκλαδόν στο Σύνταγμα συνεχώς και με βάρδιες, για τις συλλογικές συμβάσεις, που κατήργησαν εν μια νυκτί φέτος..... Αλλά τότε υπήρχε όραμα, συνδικαλιστικό κίνημα κλπ. Ασφαλώς φρόντισαν οι κρατούντες να κάνουν τους τότε συνδικαλιστές, βουλευτές.... Και "βολεύτηκαν" όλοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και γιατί 500; Για πες περισσότερα..... Εκτός κι αν αντενδύκνειται η δημοσιότητα, για ευνόητους λόγους. |
|
|||
|
|||
![]()
απο τη στιγμη που ηταν πρωτοστατης στο κινημα του ναυτικου ας προσεχε...δε του αρεσε λοιπον η δικτατορια κατα την οποια ειχαμε εως και 10% ρυθμο αναπτυξης...οπου η ασφαλεια του πολιτη ειχε θεωρηθει δεδομενο....οπου δουλειες υπηρχαν για ολους καθως ειχαμε βιομηχανια και πρωτογενη τομεα....οπου ειμασταν αυταρκης σε πετρελαιο καθως αυτος ανοιξε τα πετρελαια του πρινου....αλλα θελαμε αλλαγη σε δημοκρατικο πολιτευμα....παντα θα υπαρχει ενας να κυβερναει..παρτε το χαμπαρι ....τουλαχιστον ο Παπαδοπουλος ηταν Ελληνας...και μετα βγηκε λεει το πολυτεχνειο....να τη ριξει...μαλλον δε τα ξερετε καλα...το πολυτεχνειο ηταν ενα φιασκο...κανεις φοιτητης δε πεθανε...απο πισω ηταν οι αμερικανοι και ο πουλημενος ο Ιωαννιδης..για πολλους λογους...και μη ξεχνατε οτι ολα τα λαμογια που κυβερνανε τωρα ηταν στο πολυτεχνειο δηθεν αγωνιστες...λαμπρακης και μπομπολες ηταν συνεργοι των ναζι και φαιρεφωνα των αμερικανων....πολλοι θα με θεωρησουν χουντικο..λοιπον εγω θεωρω τον ευατο μου Ελληνα...θελω το καλοκαιρι να βγαζω ενα ρατζο στην αυλη μου και να κοιμαμε οπως εκανα μικρος χωρις το αγχος να μπει ενα λαμογιο και να με στειλει...αρα λοιπον ο Ναυαρχος που εστειλε την επιστολη ας προσεχε....ειχε την ευκαιρια απο μονος να κανει κατι για την Ελλαδα..και αυτος εκανε το κινημα του ναυτικου........Και καλο θα ηταν ολοι οι αξιωματικοι και λοιποι να κοιτανε πως θα κρατανε ετοιμοπολεμο το στρατευμα..απο το να ασχολουνται με πολιτικα κινηματα και κομματα!
Last edited by FONGEORGE; 23-02-2012 at 23:21. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε εικόνα. Καλό ξημέρωμα.......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και επαναλαμβάνω μήπως και με έχεις παρερμηνεύσει (και εδώ) ότι δεν έχω καμία αρνητική κρίση για τον εν λόγω ένστολο. Θέλω βασικά να καταδείξω ότι μέχρι τώρα υπήρχε μια εσφαλμένη εντύπωση για το γεγονός ότι η "θέση" κρατούσε τους ιδιοκτήτες τους στο απυρόβλητο, όπου ήταν "ντροπή" να σχολιάζεις τον βίο και τη πολιτεία τους. Δεν σου ζητώ να βρεις παραδείγματα στο στράτευμα λόγω προφανούς και δικαιολογημένης έλλειψης αντικειμενικότητας δεδομένης της συναδελφικότητας που βεβαίως καλώς σε διακρίνει. Βρες παραδείγματα στον γιατρό, τον δήμαρχο, τον βουλευτή στους οποίους συγχωρούσαν τα πάντα και μάλιστα με συνταγματική κατοχύρωση. Βέβαια, να υπενθυμίσω ότι δεν αντιδικώ με κανέναν και η προηγούμενη ένστασή μου είχε να κάνει με την ηλικία του και μόνον ώστε να αποτελέσει "φάρος ελπίδας" κατά τα λεγόμενά σου. Επαναλαμβάνω ότι τον αποζητώ να μου μεταφέρει την εμπειρία του αλλά την ελπίδα για το αύριο επιθυμώ να μου την εμφυσήσει κάποιος νεότερος...έτσι απλά...... κι αν βλέπετε (γενικά μιλάω) ανεμόμυλους καλό είναι να προσγειωθείτε στη πραγματικότητα....η μανία καταδιώξεως είναι (και) ιατρική ορολογία αλλά και κατάλοιπο της Τουρκοκρατίας...Σήμερα ο κόσμος προσπαθεί να αλλάξει εσφαλένες νοοτροπίες και να κάνει μια καινούρια αρχή απομονώνοντας αρτηριοσκληροτικές συμπεριφορές του παρελθόντος..... αυτά τα ...φιλικά και ολίγα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλά τα λέει
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωρέ moderator..........γράψε και καμιά αράδα κι ας είναι κουτουράδα...και εγώ δεν συμφωνώ αλλά επειδή δεν μπορώ να γράψω τέτοια ώρα (κι άλλο) κείμενο προτιμώ να σιωπήσω από το να αστειευτώ με φατσούλες για την άποψη κάποιου τρίτου.....
έχει άποψη, την αναλύει, είναι σεβαστό κι ας μην συμφωνώ.....αν μπορούσα θα του απαντούσα......όχι τέτοια ώρα όμως....προτείνω να κάνεις (γενικά) το ίδιο όταν αφορά γνώμη τρίτου.... Φιλικά ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κλιμάκωση του χρηματιστηριακού πολέμου εναντίον της Ελλάδας | pale | Επικαιρότητα | 3 | 07-01-2011 23:33 |
αιμα για μοτοσυκλετιστη | andkoyki | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 09-11-2010 20:44 |
Τιμη Πισω Ελαστικου. | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 04-12-2009 18:07 |