![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις ευχές σας! Να'στε όλοι σας καλά φιλαράκια μου και να χαίρεστε τις οικογένειες σας! Όλοι να έχουμε όμορφα χιλιόμετρα και πάντα με καλή διάθεση, γιατί όπως είπε και η φίλη μου Hekima...
''ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ''
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
πολύχρωμος Γιάννη!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ Βασίλη, να'στε καλά φιλαράκι!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Με τη συζηγο θα ειμαι, ο Στεφανος μαλλον δεν θα κατεβει, ισως αλλαξει γνωμη αυριο αν εχει καλο καιρο! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαααααννννννηηηηηηη χρονια πολλα φιλαρακι πολυχρονος.ολες μου οι ευχες για σενα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Άμα έχει καλό καιρό θα έρθω!!!Με αμάξι δεν ψήνομαι!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Του Αη Γιαννιού - Χρόνια Πολλά στο Γιάννη και στην Ιωάννα !!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 88 | 10-01-2012 20:44 |
Xρονια πολλα στον Γιαννη (egefalikos) | panagiotis.farmer | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 01-03-2011 19:24 |
Χρόνια πολλά στον Γιάννη κ στην Ιωάννα ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 40 | 08-01-2011 23:00 |
Χρόνια πολλά ,Ανδριάννα, Ανδριαννή, Αδριανός, Ναταλία, , ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 27-08-2009 05:05 |
Χρόνια πολλά ,Αννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 25-07-2009 14:22 |