![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί φίλοι, όπως ξέρετε πριν λίγες μέρες είχα ενα ατύχημα με την μπουμπου και μάλλον θα πάει για ολική. Κλείνω προς το να πάρω ένα f650 gs απο το 2000-2007. Γενικά έχετε να μου πείτε εντυπώσεις για αυτό το μηχανάκι, όσο αναφορά προβλήματα που βγάζει κλπ?
Απο όσο έψαξα στο ίντερνετ έπεσα σε αυτό το άρθρο και με προβλημάτισε λίγο. Έχετε να πείτε κάτι πάνω σε αυτό? Crash in Destruction Bay, YT - ADVrider |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αγνόησε το! ![]() Ψάξε καλύτερα για μοντέλο 2004+ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γιατί λες 2004+ ?? Τι αλλαγή έχει? |
|
|||
|
|||
![]() Η βασική του αλλαγή είναι τα 2 μπουζι στον κύλινδρο και κάποιες μικροαλλαγές στην εμφάνιση! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάντως αυτό με το πιρούνι που λέει πως είχαν πρόβλημα και το άλλαξαν με πιο γερό από τον Ιούνιο του 03 δεν ισχύει? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν το γνωρίζω, το είχα δει κι εγώ το άρθρο όταν είχα το 650, αλλά κανείς γνωστός ή φίλος δεν έχει παραπονεθεί. Οι βασικές ασθένειες του F650GS είναι ανορθωτής, ρουλεμάν λαιμού τιμονιού και αντλία νερού. Ριξε μια ματιά εδώ, τα λέει όλα!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, αγαπητέ:
Έχω την ενλόγω μοτοσυκλέτα, είναι του '01 και έχει και ίδιο χρώμα με της κοπέλας. Καταλαβαίνεις τι έπαθα όταν είδα κι εγώ το άρθρο αυτό. Κατ αρχήν, το ανέρτησα στο φόρουμ: http://www.gsforum.gr/Τεχνικά-θέματα-25/ΦΡΙΚΗ-20183/ Πέρα απ' αυτό όμως, το έψαξα ρωτώντας πόρτα-πόρτα σε μηχανικούς και φίλους με άλλους φίλους μηχανικούς. Το συμπέρασμα ήταν πως πιο πολλές πιθανότητες έχω να πιάσω 3πλο τζακπότ στο ΛΟΤΤΟ, παρά να μου συμβεί κάτι τέτοιο!. Προσωπικά, πιστεύω πως αν υπήρχε θέμα σε μεγάλη κλίμακα, θα είχε γίνει ανάκληση. Όπως σου προέγραψε κι ο Nivam, το μόνο θέμα που θα πρέπει να έχεις υπόψιν, είναι η αντλία νερού που ανά 40000 χλμ, χρειάζεται επισκευή γιατί κάνει διαρροή. Κατά τ' άλλα, είναι γερή μηχανή και δεν παρουσιάζει άλλα προβλήματα, αρκεί νε έχει πάντα λάδια και παραφλού. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω του '03.Οσο το εχω στα χερια μου δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα.Ξερω οτι πριν το 03 ειχαν προβλημα με τα ηλεκτρικα τους.Παντως κατα γενικη ομολογια ειναι σκυλια.Αν εχεις πιο χωματινη κατευθυνση ψαξε για Dakar.Το εχω μετανιωσει που δεν το πηρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε να, βλέπεις; Χτύπα το, που σου λέμεεεεε!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση | tassos85 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 07-02-2012 23:01 |
Σαλονικιωτικη σοδα με λεμονι 28-9-11 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 38 | 30-09-2011 13:36 |
Προβλημα με τη σελα του F800 & F650 GS | n.g. | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 28-09-2011 15:28 |
Πως σβήνουμε τη φωτιά στο τηγάνι ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 13 | 26-06-2009 00:24 |