![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΤΗΜ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ 51000 ΚΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΠΕΙΤΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ 4600??? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ Last edited by phoenix; 07-03-2012 at 10:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Να την οδηγήσεις οποσδήποτε και καλό είναι να έχεις μαζί σου φίλο κάτοχο 1200GS που έχει την αίσθηση της μηχανής να την οδηγήσετε μαζί...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρεπει να την οδηγησει καποιος που εχει ενα ιδιο σε καλη κατασταση.
Να σιγουρευτει οτι δεν ακουει τιποτα απο τον αξονα,οτι δεν τρεμει στα πολλα χλμ λογω στραβου αξονα η τελειωμενου διαφορικου να το δοκιμασει με φουλ επιταχυνση και 6η αν πατιναρει ο συμπλεκτης και να το ακουσετε ζεστο ταπωνοντας την εξατμιση με ενα πανι για τρια δευτερολεπτα.(Δεν πρεπει να ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ απο το μοτερ). Πριν ξεκινησει η βολτα ελεγξτε εμπρος για φαγωμενο ball joint και για το ποσο αμεσα θελει δισκοπλακες και τακακια. Και τις δυο ακριβες ελαστικες φουσκες που βρισκονται πισω δεξια στις ενωσεις σαζμαν με αξονα και αξονα με διαφορικο. Αν ολα αυτα ειναι ενταξει πας για μια συμφερουσα σγορα. Ο γραφων ευτυχης ιδιοκτητης GS 1200 2004 ΜΕ 130.000 ΧΛΜ
|
|
|
|||
|
|||
|
Ασπρε Άγγελε, να την πας σε αλλο εξουσιοδοτημένο να την βαλουν σε εγκεφαλο...
με την καμμία δεν αγοράζεις γουρουνακι σακκατο ![]() με το που σου ειπαν οχι δεν στην δινουμε για ελεγχο, ειναι υποπτοι για αποκρυψη σφαλμάτων... Δεν σου λέω μην την παρεις αλλά αν σου βγαλει μια δυο γερες ζημιες που τις κρυβουν τωρα, παει η ευκαιρία.... Ανηκουστο αυτο που σου λένε για το οτι την εχουν δοκιμασει κ ειναι οκ....τελος |
|
|
|||
|
|||
|
θα περάσω την παρασκευή να του πω να την κάνω 1 βόλτα και άμα τσινήσουν πάλι θα δουν την πλάτη μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα σου πει τα πάντα και δεν θα σε χρεώσει τπτ.. Χαρτης όπου Α= γενικη εισοδος όπου Β=εισοδος συνεργειου μοτο |
|
|
|||
|
|||
|
Έγραψες ορθώς.. Μπορεί να μην σου αρέσει στο κάτω κάτω οδηγικά! Απίθανο μεν αλλά ποτέ μην λέμε ποτέ!!Αν είναι οκ πάντως και την κάνεις και άτα τότε εύχομαι καλή αγορά!!
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε phoenix εισαι πολυ λαθος απο την 1η λεξη που εγραψες μεχρι κ την τελευταια κ δεν νομιζω οτι πρεπει να παρεις κανεναν στο λαιμο σου.τι παει να πει την εχεις δει κ ειναι οκ.την τσεκαρες;την οδηγησες;την ειδε καποιος αλλος μηχανικος;επειδη εσυ πηρες απο εκει αλλη κ δεν την τσεκαρες δεν παει να πει πως ολοι αυτο θα κανουν.πολλοι εχουν μαγαζι κ ειναι ΤΑ λαμογια.μην την ψαχνεις....φιλικα παντα κ χωρις να θελω να παρεξηγηθω
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν και είμαι σχετικά καινούργιος, μήπως είναι πολλά τα χιλιόμετρα που έχει η μηχανή?
|
![]() |
|
|