![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μια χαρα ειναι τα χιλιομετρα..... αν ειναι οκ..![]() ![]() ![]() στα 100.000 στρωνει ο κινητηρας
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδιά όλες η γνώμες μετράνε και τις περνώ στα υπόψη μου διότι θα δώσω 1 μηχανάκι με 18.000 και θα πάρο αυτό.
υπάρχει κάποια αλέι αντιπροσωπεία εκεί κοντά στην αθηνα η εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να την παο |
|
|
|||
|
|||
|
παιδιά όλες η γνώμες μετράνε και τις περνώ στα υπόψη μου διότι θα δώσω 1 μηχανάκι με 18.000 και θα πάρο αυτό.
υπάρχει κάποια αλέι αντιπροσωπεία εκεί κοντά στην αθηνα η εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να την παο |
|
|
|||
|
|||
|
Ολοι οι εξουσιοδοτημενοι αυτη την εποχη εχουν gs προς πωληση. Εαν καταλαβα καλα δινεις το δικο σου για ανταλλαγη για να παρεις GS. Γνωμη μου ειναι να περασεις απο ολους τους εξουσιοδοτημενους να δεις τι εχουν ποσο κανει και ποσο παιρνουν το δικο σου. Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα οτι αγοραζουμε πλεον δεν μας παιρνει για λαθη. Δοξα το θεο υπαρχει το internet και το τηλεφωνο για να μαθεις τι εχουν και αν περνουν ανταλλαγες για να μην τρεχεις τζαμπα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
για να παρεις αυτό που λες??![]() ![]() ...αλλά σίγουρα θα εννοείς χλμ... ![]() Ποσο σου κρατανε το στορμα? Θα δωσεις κ διαφορα? Τα χιλ μην σε φοβιζουν, στην τελική αφου σου ειπαν οτι η μηχανη ειναι οκ, ζητα το γραπτά... δηλ ενα ιδιωτικο συμφωνητικο που να περιγραφετε την ανταλλαγη και να σου δινουν μια εγγύηση, το λιγότερο 3 μηνες .... δεν ξερω τι αλλο να σε πω, πάντως, καμμια σχεση η μπεμπα με το στρωμα ![]() πας αλλού... σε άλλο πλανητη ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() πας αλλού... σε άλλο πλανητη ![]() ![]() [/QUOTE]
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν θα το αγοραζα.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ 1200GS ΜΕ 4600 ????? ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΕΠΙ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ |
|
|
|||
|
|||
|
πάντως με φίλους που έχω μιλήσει για το εν λόγο μηχανάκι μου είπαν μη κολλήσω στα χιλιόμετρα και να περάσω στην αγορά τις και μάλλον θα παο την παρασκευή να μιλήσουμε και να τα πούμε για την αγορά τις
|
![]() |
|
|