![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σαν πρωην κατοχος σου λεω για μηδεν ζημιες και τιποτα ιδιαιτερο σε συντηρηση.
(Δεν χρειαζεται βεβαια να πηγαινεις σε αντιπροσωπεια για αλλαγη λαδιων!) Το μηχανακι οπως σου ειπαν πιο πανω ειναι super. Μειονεκτημα του θεωρω πως ειναι οι αναρτησεις και η αισθηση στα φρενα. Ειναι ομως αυτο που ολοι λενε τιμιο. Για μενα καλυτερο στο δρομο απο το μονοκυλινδρο gs (το καινουργιο δεν το εχω οδηγησει) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Είναι σε ένα άδειο δωμάτιο του πατρικού μου που δεν χρησιμοποιείται. Τι να κάνω, που να την αφήσω; Στο σπίτι μας στο Βόλο, θα την είχα όλο το χειμώνα παρατημένη στην αυλή, με μια κουκούλα και παίζει αν θα την έβρισκα (και τη κουκούλα, και τη μηχανή). Άστα, έχω αρρώστια ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και τωρα θα ειναι καλος αντιπαλος στην καταναλωση το honda nc700x |
|
|
|||
|
|||
|
Έχει βρομίσει ο τόπος και τα κλεφτρόνια τα σηκώνουν για ανταλακτικά όπως κάνανε με τα ΧΤ και πιο πρίν τα ΤDM!
![]() H γνώμη μου κράτα το εργαλείο σου....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ....... είναι μια σκέψη. Ο άλλος αποτρεπτικός παράγοντας, είναι πως η αγορά είναι δυσκίνητη, και δεν έχω διάθεση για σκότωμα. Θα δούμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Το dakarάκι αδερφέ είναι εξαιρετικό εντός πόλης. Καβαλάς με άνεση πεζοδρόμια, είναι ευέλικτο στην κίνηση, σχετικά οικονομικό και τώρα που ανοίγει ο καιρός άμα κάνεις κέφι πας και σε καμια χωμάτινη διαδρομή. Είμαι κι εγώ κάτοχος απο το 2008.
Θα το άλλαζα μόνο με κάτι πιο οικονομικό για μετακινήσεις αποκλειστικά και μόνο εντος Αθηνών να τα πράγματα πάνε κατά ![]() Για ένα δύο ταξιδάκια το χρόνο δε φαίνεται ελκυστική μία τέτοια αλλαγή...
|
|
|
|||
|
|||
|
το v-strom (είχα ένα Κ8) είναι πιο street μηχανή και άψογο για ταξίδια.
Οπότε πρέπει να σκεφτείς αν είσαι στο πιο στριτ ή στο πιο εντούρο. Για αξιοπιστία και απροβλημάτιστη λειτουργία το vstrom είναι ο ορισμός. |
|
|
|||
|
|||
|
φιλε εχω το 650 07 μονοκ. εχω 34000 χιλ εχω παει παντου ( τα ταξιδιωτικα ειναι και στο Forum) το μονο που εχω να σου πω ειναι το εξις 1+ δεν καιει τπτ 2+σε επιδοσεις δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο το V-strom 3+ με μια ζελατινα ergo δεν εχεις αερα, οσο για το V-strom και αυτο θελει ζελατινα !!! 4+ service οτι κανεις στο ενα κανεις και στο αλλο (το εχει ο κολλητος μου και ξερω , για τα χιλ αυτα που εχουμε) 5+ μην ακουω για κραδασμους... ελεος... με anakke 2 εισαι τελειος.... 6+ δες φωτο απο την μοτο μου με τα προβολακια κλπ κλπ και δειξε μου ενα V-stron αντιστοιχης ομορφιας !!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΓΙΑ F650GS/DAKAR ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ | DESERT | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 19 | 09-09-2012 13:45 |
| Πωλείται BMW F650GS DAKAR 10/2003 | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 13-07-2011 01:19 |
| F650gs DAKAR πωλείται | petros81 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 20 | 17-02-2011 16:25 |
| Πωλείται/Ανταλλάσεται F650gs DAKAR | petros81 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 19-10-2010 21:13 |