![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κωστάκη (Dent) και μερικες φωτος απο εμενα έτσι οπως ειπαν για να μπαινουμε στο κλιμα
ΚΟΤΟΡ ![]() ![]() ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Για την Νατασα) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΣΕΡΑΓΙΕΒΟ ![]() Σεραγεβο ![]() ![]() Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φαμε και θα πιουμε εγγυημενα καλα...... ![]() ΩΧΡΙΔΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ![]()
Last edited by Grs1; 09-04-2012 at 00:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Sveti Stefan
![]() BUDVA ![]() kotor
|
|
|
|||
|
|||
|
Γι αυτο το λογο πουλακι μου εχεις παει λοιπον τον τελευταιο χρονο δυο φορες Βαλκανια χωρις εμενα εεε......????
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαρακια τελικα δεν ηταν γραφτο να ερθω μαζι σας στην εκδρομη
οποτε με το καλο να πατε και να βγαλετε και πολλες φωτο να τις δω κι εγω!! Προσοχη στον καιρο και μην χαθειτε στο δρομο Παντως τα Βαλκανια δεν μου γλυτωνουν φετος!!! : - 8/4/2012 10:24:00 |
|
|
|||
|
|||
|
Kριμα βρε Γιαννη σε περιμεναμε να ταξιδεψουμε μαζι.Τι να γινει ομως με αυτους που εχουμε μπλεξει.Θα σε ενημερωνουμε φιλαρακι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε πολύ στεναχωριέμαι που αναγκάζεσαι να το ματαιώσεις λόγω των απεργιών. Περίμενε μέχρι τελεταία στιγμή, ποτέ δεν ξέρεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε κουζουλε ασε τα ψοφια και κατεβα απο σημερα και θα σε φιλοξενησουμε μεχρι την πεμπτη!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙς ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΡΟΚΟ.,,,.,.,,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 17:45 |