![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα μια μαμακια και εσπασε το δεξιο φλαπ της ζελατινας στο adve μου. Με την λεκη φλαπ περιγραφω το μικρο πλεξιγκλας που βρισκετε δεξια και αριστερα της κεντρικης ζελατινας.
Οποιος εχει καποιο κομματι, ή οποιος εχει κατα νου που, πως μπορω να βρω ενα σε καλη τιμη θα ηταν χρησιμο. Ευχαριστω και καλο ταξιδι σε οσους ξεκινησουν για Βολο. |
|
|||
|
|||
![]()
τι χρώμα ειναι(διάφανο η το σκούρο)κ θέλεις το γνήσιο η κ αυτο της mdf ;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Διαφανο ειναι, ελεγα για το γνησιο καλυτερα, και αν η τιμη του δεν ειναι παραλογη , μηπως να τ επαιρνα σετακι??? Εχουν μια απαλη κιτριναδα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αμα θες εχω δυο απο το mpf διαφανα...κανε κουμαντο κ πες μου αν ειναι να στα δωσω..
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαρη σε ευχαριστω για το ενδιαφερον, αν θες στειλε μου σε π.μ. το κιν σου να σε παρω το βραδακι να τ πουμε
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλούνται βάσεις για βαλίτσες ADVE και πίσω ζάντα ακτινωτή ADVE | eytyxios | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 16-05-2011 18:56 |
Καθρέφτης δεξιά | Anax | Ζήτηση | 1 | 08-12-2010 12:36 |
Βασεις πλαινων βαλιτσων για ADVE | Fast&Furious | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 24-07-2010 18:34 |
BMW R 1200 GS Adve VS KTM 990 Adve VS Moto Guzzi Stelvio NTX | HAWK_46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 24-10-2009 14:39 |
Πωλήται καινούργιο ρεζερβουάρ από 1200 Adve (κάνει 2006-2008) | kostas_366 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 23-04-2009 17:04 |