![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ας μην ξανα – σκυλεύουμε πτώματα και ας μην βρίζουμε νεκρούς. Το έκαναν άλλοι υπουργοί - το έκανε και ο Βαλιανάτος για τον Μητροπάνο. Ούτε να αναρωτιόμαστε αν ήταν ηλίθιοι ή έξυπνοι, δειλοί ή γενναίοι, κοντοί ή ψηλοί, άνθρωποι του πνεύματος, αδελφές ή ότι άλλο.
Το βασικό είναι γιατί έφτασαν σε αυτή την πράξη οι συνάνθρωποί μας. Όσο για τους κατηγορούντες, ο λαός μας λέει: μεγάλη μπουκιά φάε – μεγάλη κουβέντα μην πεις. Και προς επίρρωσιν των ανωτέρω και εγώ πραγματικά απορώ γιατί έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες, βλέποντας όλη αυτή την ευμάρεια στην χώρα… ![]() Αναρωτηθείτε, δεν κάνει κακό. |
|
|||
|
|||
![]()
Διαφωνω !
Τα κοτσια χρειαζονται για μα μεινεις και να πολεμησεις!!!! Η αυτοκτονια ειναι φυγη! Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν συμφωνώ με την κίνηση αυτή αλλά σκέφτηκε πόσο δύναμη θέλει για να αφαίρεση την ζωή του κάποιος,βέβαια τον βλέπει σαν δίαυλο εξόδου από τα προβλήματα του ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ..........................πολλά αντερα ρε παιδιά.........!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γέμισε η Ελλάδα τρελούς που φύγαν από το Δαφνί
Εργαζόμενοι στον ΟΕΚ απειλούν να πέσουν στο κενό από τον 3ο όροφο 2012-02-15 - 12:21:53 ![]() Οι εργαζόμενοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα οι οποίοι έχουν και ένα παιδί με ειδικές ανάγκες απαιτούν όπως λένε να μεταβεί στο σημείο ο υπουργός Απασχόλησης Γ.Κουτρουμάνης και να τους δώσει οριστικές απαντήσεις. Ήρθαν πρόσφατα με μετάθεση στην Αθήνα από την Πρέβεζα, προκειμένου να είναι κοντά σε γιατρούς για το παιδί τους. Επι τόπου βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και έχουν απλώσει ειδικό στρώμα όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και ο ειδικός διαπραγματευτής. Η γυναίκα όταν το είδε διαμαρτυρήθηκε και είπε ότι αν δεν το μαζέψουν θα πέσει στο κενό. Αυτή την ώρα ο Ηλίας Αθανασίου Πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΕΚ προσπαθεί να μεταπείσει τους συναδέλφους του να μην πέσουν στο κενό. Ο ΟΕΚ μαζί με άλλους οργανισμούς είναι στην λίστα εκείνων που κλείνουν άμεσα και οι υπάλληλοί τους ή θα απολυθούν ή θα βγούν στην εφεδρεία. Η αποχώρηση ίσως γίνει μέσω της νέου τύπου εφεδρείας (12 μήνες με αμοιβή 60% του μισθού και ύστερα απόλυση) και αφού πρώτα θα υπάρξει και η σχετική αξιολόγηση ώστε να μη βρεθεί εκτός δημοσίου το σύνολο των υπαλλήλων των οργανισμών που θα κλείσουν αλλά κάποιοι από τους υπάλληλους να στελεχώσουν άλλες θέσεις μέσω μετάταξης. Πηγή: newsit |
|
|||
|
|||
![]()
Απογνωση...δυσκολια...αδυναμια...το πιο εκρηκτικο κοκτεϊλ για την τριχα αναμεσα στη λογικη και την καταστροφη!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και να ξεκαθαρίσουμε.Άλλη αντιμετώπιση θέλουν οι "αγανακτισμένοι" όπως έγραψαν οι από πάνω και άλλη αντιμετώπιση θέλουν οι νεαροί (ναρκομανείς, από χωρισμένους γονείς, καταπιεζμένα παιδιά) που δίνουν τέλος στη ζωή τους στα νεανικά τους χρόνια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τους πρώτους δεν θα είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Γιατί για να φτάσει στην αυτοκτονία ο άλλος είμαι σίγουρος οτι έχει εξαντλήσει όλα τα πράγματα.Και δάνειο θα πήρε και θα παρακάλεσε αυτούς που τους χρωστάει.Αλλά άμα δεν του βγήκε......τινάζει τα μυαλά του
![]() ![]() ![]() Για τους νέους είμαι κάθετος και τους δίνω 1000 δίκια.Την ευθύνη την έχουν οι ανίκανοι γονείς που με τους τσακωμούς τους μεταξύ τους η με την αδιαφορία τους, οδηγούν τα παιδιά τους στα ναρκωτικά η στις αυτοκτονίες. |
|
|||
|
|||
![]()
Kυριοι....το δεδομενο ηταν οτι παντα γινοταν αυτοκτονιες και πριν μνημονιου και φυσικα θα συνεχισουν να γινονται.Ας αφησουμε τους λογους για τον οποιο ο καθενας περνει την αποφαση να το κανει και να αναλογιστουμε γιατι τα ΜΜΕ το παρουσιαζουν με τετοιο τροπο...Για μενα αυτο ειναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ποιο σκληρη της μορφη.Παντα ηταν δυσκολα για πολλους συναθρωπους μας...Τωρα θελουν να το περασουν οτι για ολα τα κακα που συμβαινουν σε αυτον το τοπο φταιει η οικονομικη κριση.Με αξιοζηλευτο ζηλο προσπαθουν να μας πεισουν οτι η Κριση σκοτωνει!!!
ΥΓ Ενα επαναλαμβανομενο ψεμα γινεται παντα αληθεια. ΛΕΝΙΝ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρίχνουν" τις τιμές τους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 30 | 22-06-2011 10:55 |
Πόλεμος "Αγανακτισμένων" - Mega | SenseiG | Επικαιρότητα | 7 | 31-05-2011 08:11 |
"Πιστοί" στο ραντεβού τους οι Αγανακτισμένοι για 4η μέρα | SenseiG | Επικαιρότητα | 16 | 30-05-2011 17:33 |
Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους "must" προορισμούς του 2011 | SenseiG | Ελλάδα | 13 | 18-04-2011 07:19 |
2 αφορισμοί που εξέδωσε ο Γρηγόριος Ε'. Ναι, ο "εθνομάρτυρας" | gemara | Ελλάδα | 24 | 30-03-2010 21:05 |