![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() <ΚΑΘΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΚΑΘΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.>ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΟΡΑΣ!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Κουραγιο φιλε μπορα ειναι θα περασει για ολουσ παλει θελι απο ολουσ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τρελαίνομαι αμα βλέπω τέτοια μηνύματα
![]() Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Μην απογοητευεσαι.....ο Μεγαλοδυναμος εχει φροντισει για ολα.....ελπιδα υπαρχει για ολους και ο τροχος θα ξαναγυρισει...αλλωστε γι'αυτο φτιαχτηκε...για να γυρναει!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Απόστολε, μη μασάς, δώσε ένα χιλιάρικο αν μπορείς και πάρε κάτι, κυκλοφορούν πολλά μπάνικα μηχανάκια πλέον σε αυτά τα χρήματα.
και πολύ σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση, θα σταθεροποιηθούμε, όχι γιατί θα αλλάξουν τα λαμόγια που σκότωσαν τα όνειρά μας, αλλά διότι η Ευρώπη αντιλήφθηκε τι συμβαίνει..... Μαύρο σε αυτούς που μας "σκότωσαν"!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονη αδερφε......ειναι αρετη...
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε νιωθω απολυτα!!! Κ εμεις δωσαμε την δικη μας πριν μερικους μηνες.....την εκτελεσαμε για την ακριβεια γιατι δε φτανει που τα δινουμε λογω αναγκης, μας πατανε κι απο πανω.....
Υπομονη φιλε μου, μεγαλωσα κ εζησα μεσα σε ενα συνεργειο, ειμαι κυριολεκτικα σε μηχανη απο την κοιλια της μανας μου, κι ομως τωρα, επρεπε να αλλαξει κ αυτο.....θα γυρισει κ ο φτωχος κ θα φαει τα μουτρα του ο χοντρος...(και ο καθε χοντρος!)Ακομα κ αν δεν ειναι στην εμφανιση, ειναι στην ψυχη ολοι τους!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην πρόσκληση εργατων για την συγκομιδη ροδακινου, στην Ημαθία, ανταποκρίθηκαν 4.855 Αλβανοί και ...8 Ελληνες..... για ποια κριση μιλάμε ?
με ευθυνη του ελληνικου δημοσίου θα αποζημιωθεί το Καζίνο Φλώρινας με 18,5 εκατ. ευρω επειδή δεν του δοθηκε αδεια λειτουργίας και ακολουθει και νεα αιτηση αποζημιωσης,.. Για ποια κατανοηση και λαικη διεκδικηση μιλάμε? απλα ζουμε την επομενη μερα οπως τα τηλεοπτικα καναλια θα μας την περιγραψουν την προηγουμενη |
|
|||
|
|||
![]()
πως σε νοιωθω!!! αλλα προσπαθω να το παλεψω οσο μπορω και να μην την δωσω την καλη μου!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
υπομονή φίλε μου και κάτι μπορεί να αλλάξει... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-ασχολείται κανείς ;;;;;;; | sotos | Διάφορα | 13 | 12-04-2012 20:31 |
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 11-12-2011 14:59 |
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 21:52 |
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 03-08-2010 16:20 |