![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Έχοντας χρόνιο πρόβλημα μέσης (και ένα χειρουργείο το 2003) αναρωτιέμαι ποιο μοντέλο από τις παρακάτω 2 είναι η κατάλληλη για μένα...GS1200 η RT1200;;;;;;;;;;;;;; Γνωρίζω ότι πολλά παιδιά θα απαντήσουν κατευθείαν RT...όμως οι διαδρομή της πίσω ανάρτησης δεν είναι μικρότερη;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Last edited by dionysisgs; 02-05-2012 at 15:36. |
|
|||
|
|||
![]()
κανενα....
![]() την ιδια "ζημιά" θα κανουν κ οι δυο.... κλεισε ομως τα ματια και ακου την καρδια σου.... οταν ανεβαινω στην μπεμπα μου περναν ολα..... ακομα κ η μεση απο την οποια υποφερω....περιοδικα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΩΧ...με στεναχώρησες....
![]() Απο την άλλη και εγώ έτσι κάνω..οταν είμαι πάνω δεν καταλαβαίνω τίποτα...τα μετά είναι τα δύσκολα και τα βολταρεν τσιχλοφουσκες.... Last edited by dionysisgs; 02-05-2012 at 17:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω δυο εγχειρησεις στην μεση μεχρι σημερα απο κοιλες. Εκανα να καβαλησω 4 χρονια μηχανη απο το 2005 εως το 2009. Θελει ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ αν μπορεις να δυναμωσει η μεση και παντα να φορας οταν καβαλας εστω και για 10 λεπτα ζωνη μεσης απο κει και περα οτι παρεις παρε να εχει ηλεκτρονικη αναρτηση ωστε να μπορεις να βαζει ανα τακτα διαστηματα την ρυθμιση comfort. To βασικο παντως παραμενει η ενδυναμωση τησ μεσης σου. Οποιον ορθοπαιδικο παντως και να ρωτησεις θα σου πει μακρια απο μηχανη. Η γνωμη μου ειναι αν προσεξεις και γυμναστεις σωστα και δεν εχεις τρελλο προβλημα θα εισαι ενταξει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παίζει ρόλο και η θέση οδήγησης.Οταν είσαι σκυφτός μπροστά και όχι κάθετα στη σέλα τότε η καταπόνηση είναι μικρότερη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Διονύση,
επειδή καβαλάω εναλλάξ τα δύο μηχανάκια ... Αdve & RT, και επειδή έχω κι εγώ πρόβλημα μέσης, θα σου πρότεινα κατά πρώτον, αυτά που λέει ο Γρηγόρης ... Δεύτερον, αν με ρωτήσεις ποιό μηχανάκι είναι ποιό "βολικό" για την μέση, θα σου πω ... όχι το RT που φαντάζεσαι, αλλά η Adventure ... Ο λόγος κ η εξήγηση - χωρίς να μπορώ να το επισημάνω επακριβώς, θα πρέπει να είναι η στάση οδήγησης ... Για το δικό μου πρόβλημα μέσης, η στάση στην Adve, είναι - αν όχι ανώδυνη - λιγότερο επώδυνη ... ![]() Δεν ξέρω αν σε "φώτισα" ... απλά σου είπα την δική μου εμπειρία ... ![]() Καλή απόφαση κ μην ξεχνάς τον Γρηγόρη ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Για το κολημβητήριο το έχω σταματήσει δυστυχώς διοτι άλλες υποχρεώσεις (εργασιακές) μου κλέβουν πολύτιμο χρόνο. Ελπίζω τώρα που καλοκαιριάζει να χαλαρώσει η δουλειά και να ξαναξεκινήσω (το χειμώνα ήμουν σε κολημβητήριο) αλλά όταν φέυγεις από το γραφείο στις 20.00 και έχοντας ξυπνήσει απο τις 0630 δεν υπάρχουν και πολλές δυνάμεις..βουλιάζεις...Αυτά ελπίζω το rt να μου κάτσει καλύτερα..είδομεν...keep u updated...
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε σχετικο αρθρο που καπου-καποτε ειχα διαβασει (δεν ξερω που και ετσι δεν μπορω να το βρω) αλλα και μετα απο σχετικες συζητησεις με -οχι εναν!- ορθοπεδικους (καθ'οτι εχω και γω τα.. "προβληματακια" μου!
![]() Aπο τα χειροτερα προς τα καλυτερα: 1. "Τσοπεροειδη" πασης φυσεως (Καθετη θεση σωματος = καθετα φορτια στους μεσοσπονδυλιους δισκους, + οι μικρες διαδρομες αναρτησεων) 2. "SS" 'η/και ST (Λιγοτερη φορτιση της μεσης αλλα υπαρκτη, + μικρες διαδρομες αναρτησεων) 3. Τouring και "on-οff" Tα πλεον ενδεικνυομενα με αβανταζ την σχεδον ορθια θεση που ταυτοχρονα υπαρχει ομως και δυνατοτητα αλλαγης στασης (+ οι διαδρομες των αναρτησεων, στα "on-off") |
|
|||
|
|||
![]()
Πλεον ειμαι RTακιας....βασικα πολυ ποιο ξεκουραστο...να συνηθησω απλα την πιο μακρια πρωτη...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλοτάξιδη
με πολλά απροβλημάτιστα χλμ Διονύση ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 14:09 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 09:22 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ R1200GS | DIOYK1381 | Ζήτηση | 7 | 28-02-2010 06:14 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 18:55 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 13:03 |