![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα!
Σημέρα φεύγω για την Ιερά πόλη Μεσολογγίου λόγω -Βασιλάδι-: Πανηγύρι τ' Άη Συμιού 2012 (Πρόγραμμα) και θα φορέσω πάλι τις χοντρομπότες μου αλλά όταν επίστρέψω σε καμιά εβδομάδα θα έχουν έρθει πιστεύω.. ![]() Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! |
|
|||
|
|||
![]()
πούναι τα brobike...... οέο;;;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Στα BORA BORA που αλλου...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προτείνω σε συνέχεια της λίστας συμμετεχόντων της ομαδικής αγοράς να καταρτιστεί λίστα υπογραφών του παρακάτω ψηφίσματος........
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ "ΜΠΟΤΑΚΙΑ PROBIKE" ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΥΣΟΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛIΑΣΗ ΣΕ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ;............ΤΗΝ PROBIKER!!!!!! 1. arnhths 2. ................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες ΚΑΛΑ ΝΕΑ...!!!
Σημερα παρεληφθησαν τα μποτακια...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αντε βρε καλοφορετα...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως ο καιρος στα BORA BORA ειναι καταπληκτικος...!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κι ομως.... κι ομως.....
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω καλα μποτακια made in bora bora λεμε....
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ Ή ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΛΠ.... ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ Η ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ... ΕΔΩ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.... ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ 1 Ή 2 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤA ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ..... Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΕΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ 47 ΚΑΙ 45 .... ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΘΕΜΑ Θ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ.... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 04-06-2012 at 21:16. Λόγος: Προσθήκη Link ! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπουφαν Probiker Laussane 4 εποχων | Troublemaker | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 03-05-2012 09:20 |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 00:32 |
BMW Active Hybrid 7 | essel | Αυτοκίνητο | 5 | 16-11-2009 20:52 |
Ο Chris Pfeiffer με το δικο του τροπο επισκεφτηκε τα κεντρικα της BMW ... !!! | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 05-10-2009 09:34 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 01:27 |