![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια πραγματα!
Αυτα ειναι τα ωραια! Μια επισημανση: Στο πισω μερος της αλανας, υπαρχουν κατι ανηφοριες και κατηφοριες. Ειναι ενα ωραιο και βατο σημειο.Πρεπει να παμε και εκει καποια στιγμη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καποια στιγμη εχθες μου λεει ο Θανος "παω μια βόλτα στην αλλη ακρη να δω τι εχει" Μετα απο κανενα 5 λεπτο ρωταω τον Νικο μηπως ειδε τον Θανο και μου λεει ναι ειναι καπου μακρια τον ειδα πριν απο λιγο. Περιμενω περιμενω αρχισα να φοβάμαι... Ξαφνικα ερχεται με 1000 και μου λεει ""... παμε καπου να σε τρομαξω.." "τι εννοεις ρε φιλε του λεω εγω" "παμε και θα δεις".. Και πηγαμε .....πισω απο τα σκουπιδια.. και πραγματικα επαθα πλακα με την κατηφορα την μεγαλη με το σαθρο. Τετοια πραγμα δεν μου ειχε ξανα τυχει πραγματικα!! Μου λεει "εισαι...?!!?" "ειμαι του λεω και εγω χωρις να το πολυ σκεφτω".. Αφου κατεβηκα και κοιταξα πισω μου εμεινα με το στομα ανοικτο , απο κατω καταλαβα τι ειχα κανει!! αχαχαχαχα και για να ολοκληρωθει το ολο σκηνικο την ανεβηκαμε. χαχαχα Για να κατεβεις πρεπει να βάλεις στο μυαλο σου οτι εχεις μαθει και οτι εμπηρια εχεις αποκτησει πραγματικα. Και φυσικα υπάρχει και ενα μεγαλο κατηφορικο δρομακι απο την δεξια μερια με σαθρο και κλαρια και αυτο πολυ καλο!!! Φωτο και βιντεο δεν υπάρχει γιατι βαρεθικαμε να παμε να την παρουμε απο τον Νικο. Την αλλη φορα ομως στανταρ..... Ελπιζω να παμε παρεα!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δαναε εγω δεν τις ειχα ανεβει αυτες τις ανηφοριες γιατι ειχα παει μονος και δεν ηθελα να μου συμβει κατι. Αλλα ειχα βολταρει τριγυρω απ αυτες.Ειναι ενα ωραιο σημειο για προπονηση, πραγματικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
/me ζηλεύει
|
|
|||
|
|||
![]()
Και πολυ καλα εκανες φιλε!!!Παμε παρεα οποτε θελεις για προπονηση..
|
|
|||
|
|||
![]()
πολύ πολύ ωραίε εμπειρίες.Μπράβο πάντα τέτοια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας παίδες!..... Ελπίζω να τα πούμε την άλλη φορά....
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας φιλαράκια!
Κάποια Κυριακή θα έρθουμε κι' εμείς για να .........σας θαυμάσουμε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε μαγκες!!!!!!!!!!!!Ωραια ωραια!!!!!!!!!!!
Σας ειδα την Κυριακη το πρωι στο φουρνο στα καλυβια και σας ζηλεψα,αλλα ειχα δουλια στο αεροδρομιο!!!!!!!!!!next time!!!!!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 16:22 |
Τι λέτε θα ροκάρουμε ??? | soter3gm | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 3 | 10-03-2009 21:29 |
Τι αλλο θα δουμε!!!!!! | wet & dirty | Επικαιρότητα | 11 | 09-03-2009 15:23 |
Τι άλλο θα ακούσουμε? Μα δε ντρέπονται...? | VILLY | Ελλάδα | 17 | 26-02-2009 16:57 |
Πώς θα ηθελα να ειναι ενα forum? | Corsair | Διάφορα | 2 | 07-02-2009 00:43 |