![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα scart σε rca και τα δυο (λευκο - κοκκινο) του ηχου να τα βαλεις στον ενισχυτη σου οποτε θα εχεις στερεο pseudosurround. Σε αυτη τη περιπτωση ομως η tv σου δεν θα εχει ηχο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά… να οργανωθούμε να κάνουμε καμιά ληστεία της προκοπής?
Αυτή τη στιγμή, ανοίγω και βλέπω τηλεόραση. Aνοίγω μετά το video recorder και βλέπω το πρόγραμμα, που έχει γράψει. Μετά ανοίγω το video player και βλέπω το καουμπόικο που έχω νοικιάσει. Αν τώρα θέλω, όλα αυτά μπορώ να τα ακούσω και σε 5+1, αν ανοίξω και το home cinema. Με τον αποκωδικοποιητή: Θα μπορώ να γράφω άλλα προγράμματα, ενώ βλέπω άλλα? Θα μπορώ να γράφω προγράμματα κατά την απουσία μου? Θα μπορώ να ακούω real surround? |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε !
Και τώρα, δεν ακούς 5καναλο ήχο, απλώς "φωνάζουν" και τα 4 ηχεία ! Δεν είναι δηλαδή ο γνήσιος 5καναλος ήχος που παίρνεις από ένα DVD, αλλά μια βαβούρα "δυνατής φωνής". Αν πάλι αυτό σε ικανοποιεί, θα εξακολουθήσεις να το έχεις και από τον αποκωδικοποιητή ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τωρα για το πως το κανει, οι αγγλοι λενε RT(F)M !!! ![]() Last edited by vrider; 16-07-2012 at 13:11. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλά ρε παιδιά εδώ που τα λέμε ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κάτι τέτοιο "hi-end" ΗΔΗ ξέρει τι χρειάζεται. Άρα μάλλον όποιος ρωτάει δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
2) Ναι. 3) Real surround από TV όταν η TV βάλει τέτοιο πράγμα... ανάλογα το τι αποκωδικοποιητή θα πάρεις. Αν παίζει τέτοια πράγματα (DD/DTS κλπ.) θα το γράφει απ' έξω. Όπως είπαν και παραπάνω μην μπερδεύεις το original DD/DTS με το πράμα που κάνει ο AV ενισχυτής από μόνος του ΧΩΡΙΣ να λαμβάνει ήχο DD/DTS (ίσα για να ακούς όλα σου τα ηχεία και να χαίρεσαι). Last edited by NLS; 16-07-2012 at 13:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Με δυο tuner έχω ακούσει οτι κάνουν κανένα 60ρι
|
|
|||
|
|||
![]() Σε ποιά μάρκα και που το βρήκες;;;;; Με ενδιαφέρει!!!! |