![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
|||
|
|||
![]() ![]() .... Schuberth SR1 λοιπον ....για πε.... ............. ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι για να περνεις σωστο αερα το κεφαλι πρεπει να ειναι ελαφρως γερμενο μπροστα. Οπως ειναι δηλαδη για παραδειγμα στα σουπερμπαικς.
Κατα τα αλλα αψογο κρανος. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
...η αληθεια ειναι οτι η τροπος που καθομαι πανω στη μηχανη στις περισσοτερες βόλτες που βγαινω ειναι καπως σκυφτος ...αλλα γενικως λογο της μεγαλης ζελατινας που εχουν τα GS γενικως γνωριζω οτι δεν θα βρω κρανος που δεν ειναι τουριστικο αλλα σε πιο σπορ στυλ και παρολα αυτα θα αεριζετε κανονικα!
σε ευχαριστω για το tip ... θα κοιταξω να το τσεκαρω πριν το αγορασω! ![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε κοιτα και το Shoei Qwest ειναι για touring χρηση και λειτουργει καλα ορθιο και οχι σκυφτο.Ποτε δεν μου εχει θολωσει ειναι αρκετα ησυχο και η ποιοτητα shoei κορυφαια. Το μονο μελανο σημειο οτι δεν βγαινει ολο το εσωτερικο για πλυσιμο.
|
#5
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα και απο μενα...εχω το SR1 εδω κ κανα χρονο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...γενικα ειναι για πιο σκυφτη θεση οδηγησης το συγκεκριμενο αλλα στο θεμα του αερισμου ειναι παρα πολυ καλο κ σε πιο ορθια θεση στο adv που εχω και ας εχω και το προσθετο ζελατινακι της touratech.
Τα υλικα κατασκευης για τα μαξιλαρακια ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητας...επισης και ο μηχανισμος της ζελατινας εχει πιο μαλακη λειτουργια σε σχεση με ενα shoei που ειχα πριν...σου βγαζει κατι πιο ποιοτικο γενικα το συγκεκριμενο κρανος...πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που μπορει να κανει καποιος αναλογως βεβαια και με τις αναγκες του καθενος...καλο καλοκαιρι και καλα ταξιδια σε ολους... |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Πετρο ....
![]() ...σε τι χρωματισμο το χεις φιλε? |
#8
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα , ειναι racing κρανος δεν συνησταται για gs touring οδηγηση , κοιτα το shoei 1100 πολυ καλοι αεραγωγοι ποιοτητα κατασκευης τελεια καλοζυγισμενο και αθορυβο , πανω απο ολα εχει την τεχνογνωσια ετων ιαπωνα
|
#9
|
|||
|
|||
![]()
Χρηστο και Αλεξη ...τα γνωριζω ολα τα Shoei παιδες ...και ειναι σιγουρα κραναρες ...εξαλου τοσα χρονια ειναι ηδη τα συγκεκριμενα στην αγορα και μονο καλες κριτικες ακους απο ολους ...τωρα εμενα ομως μου εχει κολλησει το συγκεκριμενο SR1 ....και νομιζω θα κανω την κινηση οταν μπορεσω οικονομικα ...για αυτο ψαχνω να βρω λογους που ισως εχουν να μου πουν φιλοι που τον εχουν φορεσει ...μπας και στραβωσω σε κατι και γυρισω στα περπατημένα μονοπατια !
![]() |
#10
|
|||
|
|||
![]()
αμα εινα ετσι νομιζω οτι το εχεις ηδη αγορασει !!! καλοφορετο και να παρεις αυτο με τον μπλε κοκκινο χρωματισμο ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
|
![]() |
|
|