![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα συμφωνησω οτι ο κοσμος πλεον (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να και ενα καλο) ξοδευει τα χρηματα του (οποιου περισσευουν) πιο σοφα...!!!
αλλα...το οτι υπαρχει λιπος ακομα σημαινει οτι καλα μας κανουνε και μας τρωνε το λιπος...??? kathimerini.gr | Ερχεται νέο «ψαλίδι» σε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα δλδ πρεπει να συνεχισουν μεχρι το λιπος αυτο να τελειωσει...και μετα τι...??? δλδ τελικα μαζευαμε απο παχυλους μισθους (γιατι πως αλλιως συσσωρευεται το λιπος)...ή ξοδευαμε ακατασχετα...Εχω αρχησει και μπερδευομαι... οπως και να εχει τα εχουμε ξαναπει... αν μια πολη των 5εκ κατοικων δεν μπορουσε να γεμισει τα hot spot της σεζον τοτε τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο σοβαρα...!!! ααααα μπαι δε γουει... σε 2-3 απο τα μαγαζια που αναφερεις... παω χωρις να κλεισω τραπεζι (μιας και γενικα δεν μου αρεσει να κλεινω τραπεζια και να μπαινω σε λιστες...ασε που δεν παω σε τετοια μαγαζια και πολυ συχνα) και παντα καθομαι (ειτε μονοι μας ειτε με φιλικα ζευγαρια)...δεν ειναι και φυσκα απο τον κοσμο...καθημερινες παντα...Σαββατο το αφηνω σε νεοτερους να το χαρουν... ![]() τωρα δεν ξερω αν η παρεα που θα πηγαινατε ηταν πολυαριθμη και ισως για αυτο δεν μπορουσατε να εξυπηρετηθειτε...ΙΣΩΣ...!!! Last edited by asotosios; 26-07-2012 at 14:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Ήσασταν οι φραγγάτοι και χλιδάτοι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυθυποβολή...
δηλαδή, πείθεις τον εαυτό σου ότι έτσι είναι, και είναι έτσι... Τόσο απλά..... Κυκλοφορείτε σε μέρη που ο κόσμος πάντα είχε και θα έχει λεφτά για να φάει και να πιεί ίσως όχι πλεόν για να πάει Σ/Κ στο Μονακό ή στο Σεντ Μόριτζ να πιεί καφέ...αλλά για το Θησείο και την Γλυφάδα έχει. Κυκλοφορείστε λίγο στα Άνω Λιόσια, στο Μενίδι, στα Πατήσια, στα Σεπόλια και ελάτε να το συζητήσουμε, το σουβλάκι έχουν κόψει, πηγαίνετε στον Ωρωπό, ή στην Ερέτρια καθημερινή και δείτε τι γίνεται Η κρίση χτυπάει τους φτωχούς και αυτοί σίγουρα δεν κυκλοφορούν στην παραλιακή, στο Μενίδι 7 στις 10 πολυκατοικίες το χειμώνα που πέρασε δεν έβαλαν πετρέλαιο, φέτος να δούμε... Αν την σύνταξη των 2500 στην κάνουν 2000 ή 1800 ή 1500, έχεις και να φας και βόλτα να βγεις, την σύνταξη των 700 όταν στην κάνουν 550 έχεις πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα... Έχω διαβάσει ότι αν πάς στην Μόσχα σήμερα θα πάθεις πλάκα από την χλιδή και τον πλούτο που βλέπεις γύρω σου, τι σημαίνει αυτό; ότι οι Ρώσοι καλοπερνάνε; Αυθυποβολή... δηλαδή, πείθεις τον εαυτό σου ότι έτσι είναι, και είναι έτσι... Τόσο απλά.... Ας κάνουμε τον επόμενο καφέ π.χ στην πάλαι ποτέ πλατεία της Κυψέλης να δούμε αν σχηματίσετε την ίδια άποψη... ![]() Last edited by frits; 26-07-2012 at 14:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Η πλατεία Καλλιθέας,
συγκρίνεται με το Μονακό και το Σαιντ Μόριτζ ; ![]() ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Που βρισκεις το κακο να μην παρει επιδομα ανεργιας, επιδομα τεκνως κ.λ.π. επιδοματα ενας ο οποιος εχει τρεςι πολυκατοικιες τις οποιες νοικιαζει? Σε 5 χρονια οποταν κι οπου να ξαναδουλεψω συμπληρωνω 35 χρονια και στα 60 μου μπορω να βγω στην συνταξη. Με τα σημερινα μειωμενα δεδομενα θα παρω 1500ε απο το ΙΚΑ και 700 απο το ΤΑΝΠΥ (ναυτιλιακων)...πιστευεις οτι εχω πληρωσει το ποσο της συνταξης των 2200ε που θα παιρνω για τα υπολοιπα 20 χρονια της ζωης μου μετα τα 60? Στο ικα πληρωνα 300ε (ανωτατη κλιμακα) και στο Τανπυ 220 (ανωτατη κλιμακα) τα τελευταια 10-12 χρονια και πολυ λιγοτερα τα προηγουμενα. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οσοι απο τους μεγαλυτερους ειχαν μυαλο βαζανε στην ακρη οι υπολοιποι....μπαινουν οι ιδιοι στην ακρη αλλα ειναι λιγοι απο οτι φαινεται. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν τα μαγαζια δεν εχουν τραπεζι/α για 5 ατομα τα οποια θα αφησουν το λιγοτερο μια 200αρα τοτε...........αλλα δεν προλαβα να πω τα ατομα σε κανενα απο αυτα!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιαυτο, την αλλη φορα που θα ερθεις στον σαιντ Μοριτζ της Σαλαμινας θα βγουμε εξω για φαγητο....οτι θελεις ψαρι ¨η κρεας........σε παραλιακο μαγαζι στας εξοχας ¨η στης Κουλουρης τα ουζερι......στα πρωτα θα πρέπει να παρω τηλεφωνο να μου φυλαξουν φαγητο και τραπεζοκαθισματα και στα δευτερα θα πρέπει να εχουμε καρεκλες θαλασσης για να περιμενουμε να αδειασει τραπεζι...... Α, και μην περιμενεις κατω απο 20-25ε το ατομο............ Αν βαριεσαι να περνας στην Σαλαμινα παμε στα ουζερι του Μονακο στον Πειραια και του Κερατσινιου εκει πανω απο την ιχθυοσκαλα ¨η στο λιμανακι της ΔΕΗ.........μια απο τα γιδια....... οποτε συνυπογραφω....... Παντα με αγαπη......... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θέλεις να πας στο amigos.....μπορείς να πας
Μόλις πήρα τον ιδιοκτήτη, ο οποίος με έχει παντρέψει και μου είπε ότι δεν είναι γεμάτος και δεν χρειάζεται κράτηση Το τελευταίο δίμηνο έχουμε παει τέσσερις -πέντε φορές, με άτομα του φόρουμ και βρήκαμε τραπεζια για όλο το φόρουμ ![]() Χρόνια πολλα στα γεροντια σου... ![]() |
![]() |
|
|