![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το διορθώνω στο άλλο θέμα (περί ΔΥ). Μη χαλάμε παραδόσεις ετών. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα αυτό που με ενοχλεί συνολικά, είναι τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχουμε πληρώσει για την κοινωνία της πληροφορίας και τη μηχανοργάνωση κι ακόμα προσπαθούν να μας πλασάρουν ως εξέλιξη τη διασταύρωση στοιχείων. Μιλάνε για το συνολικό πόθεν έσχες....γιατί ρε καραγκιόζηδες; τώρα δεν ξέρετε τι οχήματα έχω; τι ακίνητα;
Στο θέμα τώρα..... τα περιπολικά δεν έχουν online σύνδεση με το κέντρο; αλλά.... όπως είπαμε, θέλουν απλά να εισπράττουν! Δε θέλουν να εισάγουν λύσεις που θα διευκολύνουν τη ζωή μας και θα αποτρέπουν την παραβατική συμπεριφορά. Υπάρχει πολύ κόσμος που δε θέλει να κυκλοφορεί τη μηχανή το χειμώνα! Γιατί πρέπει να πληρώνει όλα τα τέλη και τα ασφάλιστρα; Λέω γω τώρα....κι ας είμαι λάθος.... θα μπορούσε πχ να σε υποχρεώνει, μέσω ΚΤΕΟ, το αργότερο κάθε δύο χρόνια να αλλάζεις λάστιχα, το ποσό που θα γλύτωνες από τέλη κι ασφάλιστρα θα γίνονταν τζίρος στην αγορά και θα σήμαινε και μεγαλύτερη ασφάλεια για τον αναβάτη. Ολα είναι θέμα κινήτρων κι αντικινήτρων....Αλλά που;! Μαμώ το μπου....!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά εσύ είσαι στην ουτοπία όχι στην Ελλάδα.
Ααααααχ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το 27% λεει ΟΧΙ παντως ........για την ωρα βεβαια. |
|
|
|||
|
|||
|
Είδες; Πως λέμε "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" ή όπως ο Ανδρέας που έλεγε ότι θα μας βγάλει από την ΕΟΚ που πρόσφατα είχαμε μπει, πράγμα που φυσικά μετά κατάπιε...
Αναρωτιέμαι ποιοι τους ψήφιζαν και τότε αυτούς... ξέρεις κανέναν; (Και δεν μιλάμε για 27%... αλλά πολύ παραπάνω) Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και τελεία και παύλα. |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό ακριβώς είναι φίλε που δε χωνεύεται με τίποτε! Οτι το λογικό μας "έμαθαν" να το θεωρούμε ουτοπία. |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά θα μας αναγκάσουν να καταθέσουμε και τις τελευταίες πινακίδες. Ακόμα και από αυτά που δεν κινούσαμε
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω ενα αμαξι-με τελη κυκλοφοριας κανονικα πληρωμένα!!!
σενάρια α)το έχω παρακρισμενο στο πεζοδρομιο-βάση νόμου-αφού εχω πληρωμένα τελη κυκλοφορίας,μπορώ να το έχω σε δημόσιο δρόμο--και μπορώ να παρκάρω σε δημόσιο δρόμο.! β)βαση νόμου πάλι-πρεπει να εχω ασφάλεια ΜΟΝΟ αν το κυκλοφορώ---αν καποιος πεσει σε παρκαρισμενο-ανασφαλιστο-ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....(διορθωνετε οπου κανω λαθος) γ)ο Νομος ο ΔΙΚΟΣ μου...λεει αφου δεν εχω ασφαλεια---ΔΕΝ κυκλοφορω----ΑΠΛΑ ποτε ποτε του πατάω μια μίζα....! δ)Το αμαξι με πληρωμένα τελη κυκλοφορίας--ειναι παρκαρισμένο σε χωράφι !!!(οχι δικό μου αλλα συγγενη -φίλου κ.α.) ή ειναι σε κλειστό γκαράζ...... και ερωτώ τωρα!!! ΠΟΥ θα ξερει το υπουργειο τα ξερά από τα χλωρα¨????? ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by vasorfa; 13-08-2012 at 13:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν τα ξεχωρίζει...
Γι'αυτό καταθέτεις και πινακίδες, το έχεις στο γκαράζ ή το χωράφι, κι όταν έχεις όρεξη ή χρήμα ή και τα δύο, παίρνεις τις πινακίδες, πληρώνεις κι ασφάλιστρο και το κινείς. Τα έχουμε ξαναπεί, αν το ρημαδοκράτος-απατεώνας-ληστής θέσπιζε τις εποχικές πινακίδες, μέχρι που θα είχε αυξημένα έσοδα! |
![]() |
|
|