|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟΥΡΚΙΑ.....2012........ 

Ρε σεις είναι μεγάλη φάτσα ο μπαρμπερης έκανε πλάκα στα κορίτσια....... μια χαρά είναι.......και σας πληροφορώ. Ότι οποίος ποτέ βρεθεί Τουρκία αυτό να το κάνει (να ξηριστη και να κουρευτη) είναι απίθανη οι άνθρωποι........  Φορτώνω τις σημερινές φώτο και επανέρχομαι.......   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟΥΡΚΙΑ.....2012........  Ορίστε και μια φυσιολογική..........   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Φορτωσε Θεολογε περιμενουμε...   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Λοιπόν έχουμε και λέμε......         | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟΥΡΚΙΑ.....2012........ Μιλαμε για μαγουλο καλιτεχνια οτι σου χει κανει ο παιχτης! που ναι μια ψυχη να σε λισαξει στο τσιμπιμα...οπως παλια...     φοβερες φωτος φοβερα μερη Θεολογε! χαιρετισματα στην παρεα! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟΥΡΚΙΑ.....2012........      Μην σχολίασετε τπτ κουφα.....λες...........          Όλα είναι υποσκάφα αυτά ........ | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟΥΡΚΙΑ.....2012........  Για να πώ την αλήθεια δέν ζηλεύω. Πάντως είναι από τα μέρη που θέλω να επισκευτώ. Αλλά με αξιόπιστα όμως.  Καλή ξεκούραση φίλοι  ............. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟΥΡΚΙΑ.....2012........     | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟΥΡΚΙΑ.....2012........    Που με φτάσανε να θέλω να πηδήξω.......    Μου κάνει νόημα ο dent να την φέρω κοντά μπας και παραπατησει και πέσει αλλα αυτή ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ.... | 
| 

| |||
| 
 | |||

Εγώ πάντως μια τρομάρα την πήρα όταν είδα τον μπαρμπέρη!!!    | 
|  | 
| 
 | 
 |